face flickr twit Instagram icon small youtube4

Toyota na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi!

on .

 

Na ovogodišnjem salonu u Ženevi, Toyota će predstaviti nekoliko svetskih premijera.

Kao najvažniju, ističemo najavu nove generacije modela Auris, koji će se proizvoditi u Toyotinoj fabrici u Velikoj Britaniji.

Novi Auris na tržišta u Evropi stiže početkom sledeće godine. auris teaser final

Svetska premijera na 88. ženevskom međunarodnom salonu automobila (od 6. do 18. marta) - treća generacija Aurisa, ima dinamičniji dizajn spoljašnjosti, a s potpuno novim hibridnim pogonom od 2.0 litara, koji se priključuje liniji motora, obeležava debi Toyotine dual hibridne strategije.

 

Sledeći je redizajnirani Aygo, koji će u Srbiji u prodaji biti ovog leta, tačnije od jula.

Svoj svetski debi takođe ima i novo izdanje modela AYGO. Njegovim jedinstvenim genom dodatno je ojačano Toyotino pozicioniranje u visoko konkurentnom A-segmentu. Ne samo da ima mladalačkiji i prepoznatljiviji dizajn prednjeg dela, već poboljšane performanse i karakteristike upravljanja takođe doprinose zabavnijoj vožnji.

aygo 05 34front magenta 

Toyota je najavila evropske premijere serije Concept-i i TOYOTA FINE-Comfort Ride koncept koji će pokazati potencijale elektrifikacije, autonomne vožnje i veštačke inteligencije.

Pod vizijom "Bolja mobilnost za sve", Toyota će predstaviti dizajn i inženjering koji istražuju kako da se maksimalizuje potencijal budućih vozila koje pokreće struja iz akumulatora (BEV-Battery Electric Vehicles), električnih vozila s gorivim ćelijama (FCEV-Fuel Cell Electric Vehicles), autonomne vožnje i veštačke inteligencije.
Puna upotreba mogućnosti autonomne vožnje i veštačke inteligencije - serija Concept-i je porodica od tri vozila koje pokreće struja iz akumulatora, od kojih je svako konstruisano da zadovolji potrebe različitih tipova korisnika u različitim uslovima vožnje.
Koncept TOYOTA FINE-Comfort Ride predstavlja pogled na to kako se tehnologija gorivih ćelija može razviti bi se napravio prostran, novi oblik premijum limuzine sa fleksibilnim izgledomsupra 2018

 

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, Toyota će takođe otkriti savremeni trkački koncept, koji signalizira njenu posvećenost da se najkvalitetniji sportski automobil ove marke vrati na tržište.
Toyota će konferenciju za novinare održati 6. marta u 09:45 na svom štandu u hali 4.

 

Izvor: TOYOTA Srbija

Ostavite komentar bez registracije

0 / 800 Character restriction
Your text should be less than 800 characters

Komentari

Preplati se za obaveštenja:
  • Nema Komentara

Newsletter

TOYOTA club Serbia - Kalendar

13. Tradicionalni skup

Beograd | Košutnjak | 09. April 2017. | 11h