face flickr twit Instagram icon small youtube4

Da li je ovo nova Toyota Supra?

supra012

Teško da možemo da se setimo automobila koji je duže „dolazio“ od Toyote Supre. BMW Z4, koji je takođe doživeo „naporan porođaj“, premijerno je predstavljen, a debi japanskog „brata“ možemo očekivati u januaru u Detroitu.

Već smo umorni od brojnih rendera, kamuflaža, špijunskih fotografija i navodnih „curenja originala“. Međutim, ovo najnovije „curenje“ dolazi sa internet stranice specijalizovane za Supru – Supramkv. Jedan od administratora sajta je postavio tri slike automobila koji zaista fantastično izgleda. Korisnik pod pseudonimom Supra93 kaže: „Imam slučajnu dojavu da je ovo nova Supra“.

supra14

S obzirom da je nemoguće pronaći izvor fotografija, postoje šanse da je realna stvar u pitanju, ali nakon stavljanja slike pod „lupu“, pre će biti da se radi o sjajno urađenom renderu. Jednostavno, pogledajte prednji i zadnji deo u dve različite slike. Podudaranje jednostavno nije perfektno.

supra13

Opšti utisak je da ovaj render zadržava osnovne linije, viđene na špijunskim fotografijama, i da je urađen odlično, s tim što nije reč o serijskoj Supri.

Izvor: Autorepublika.com

Ostavite komentar bez registracije

0 / 800 Character restriction
Your text should be less than 800 characters

Komentari

Preplati se za obaveštenja:
  • Nema Komentara

Newsletter

TOYOTA club Serbia - Kalendar

13. Tradicionalni skup

Beograd | Košutnjak | 09. April 2017. | 11h