face flickr twit Instagram icon small youtube4

Pogodnosti

#1. Popusti za članove TOYOTA club Serbia

Popusti se ostvaruju uz važeću TcS člansku karticu kao i ličnu kartu koju trebaju pokazati prodavcu/serviseru.
Pored velikog broja prodavnica auto delova, servisa u kojima članovi ostvaruju razne popuste, omogućeni su besplatni pregledi vozila, besplatni okviri za tablice, besplatni tehnički pregledi kao i mnoge druge pogodnosti. Za detalje pogledajte spisak firmi sa kojima je TcS sklopio sardnju na strani Popusti.

 Toyota Logo 300x240

#2. Besplatan TcS privezak

Privezak je takođe deo paketa koje svi TcS članovi dobijaju. Dizajniran je tako da isprati linije koje ima logotip kluba. Metalni deo je odrađen od nerđajućeg čelika, a natpis je odrađen sa trokomponentnim materijalima, otpornim na oštećenja. Veličina natpisa je 45x16 mm, dvostrano je određena da bi sam privezak imao čitljiv, a dovoljno upečatljiv logotip, što mu daje ekskluzivan izgled.

tcsprivezak

 

#3. Besplatni TcS stikeri

TOYOTA club Serbia je dizajnirala jedinstven stiker u veličini 45x16mm, koji je veoma povoljan kako za instrument tablu, spoljni i unutrašnji deo vetrobrana, tako i zadnji deo vašeg vozila gde se nalazi oznaka modela. Stikeri su trokomponentni, pa se razlikuju po kvalitetu od svih koje imamo u ponudi na našem tržištu. Ovi stikeri dodaju novu dubinu, izgled i stil našem logotipu. Stikeri se mogu koristiti i na mestima gde logo treba da bude izlozen spoljašnjim uticajima, jer su otporni na sve vremenske prilike.

 

tcsstikeri

 

#4. Besplatne TcS nalepnice

Veličina i izgled nalepnica se uvek menja tako da TOYOTA club Serbia daje i tu mogućnost da vaše vozilo uvek možete obradovati novim dizajnom nalepnica.

 

Tc S full color spoljnja 100x20

 

Tc S full color unutra nja 100x20

 

#5. Popust prilikom kupovine TcS majica/TcS košulja

Majice, košulje i ostali odevni predmeti koje realizuje TcS su najvišeg mogućeg kvaliteta izrade. Materijali su uvozni a vezni detalji i dizajn su proizvod naših firmi koji najveći deo svojih ostalih proizvoda plasiraju na tržište EU. Punopravni TcS članovi imaju tu pogodnost da dobijaju ove odevne predmete po sniženoj ceni.

 

tcs majice kosulje

 

#6. Soba TOYOTA club Serbia//TcS Forum

Soba koja je rezervisana za opšte informacije o klubu, a u kojoj se nalazi tema o Utiscima članova koji su ostvarili popuste.

 

tcs soba

 

#7.Besplatni TcS ramovi registracionih tablica

TcS ramovi registracionih tablica su odrađeni od kvalitetne plastike, dok je štampa krupna, presvučena hromom i ispisana TcS fontom kako bi bila uočljivija i vidljiva.

 

tcs ramovi

 

#8. TOYOTA & NAVAK (Nacionalna Vozačka Akademija) okupljanja

TOYOTA club Serbia je svojim članovima omogućila i ekskluzivno pravo učešća na skupovima u organizaciji TOYOTA & NAVAK & TcS. Skupovi su organizovani na trkačkoj stazi, jedninom te vrste u ovom delu Evrope, a takođe postoji poligon Off-road na kome se testiraju terenska vozila. Često propraćeni prezentacijama novih modela, edukativnim predavanjima kao i treningom bezbedne vožnje od strane profesionalnih instruktora. TOYOTA club Serbia je jedini klub u zemlji koji ima eksluzivno pravo organizacije skupova na NAVAK-u zahvaljujući sponzorstvu TOYOTA Srbije.

 

navak

 

#9. Besplatna Članska karta

Svaki član kao klupsku legitimaciju dobija TcS člansku karticu. Siva kartica je odrađena u sivoj boji i rezervisana je za regularne, punopravne članove TOYOTA club Serbia, dok su plave kartica je rezervisana za članove koji su uplatili članarinu na period od 3 odnosno 5 godina. Crvene kartice su predviđene za ljude koji vode TOYOTA club Serbia (TcS Team). Plave i crvene kartice imaju bankovni kvalitet izrade.

 

Članske kartice 640x400

 

#10. Besplatni TcS kalendar

Svaki član kao novogodišnji poklon od kluba dobija TcS kalendar. Ovaj TcS promo nije raspoloživ stalno, a kada je raspoloživ klub će dati zvanično obaveštenje.
Napomena: TcS kalendar se ne može kupiti jer je isključivo rezervisan kao poklon članovima TcS-a.

 

Tc S kalendar

 

#11. Besplatna ENEOS nalepnica

Lako i jednostavno vođenje evidencije o datumu zamene ulja, kilometraži, gradacije ulja, zameni filtera ulja, filtera vazduha, filtera goriva, filtera kabine. ENEOS nalepnice su poklon od naših sponzora ENEOS Srbija (Shop Group).

 

eneos nalepnica

 

#12. Besplatne TcS mirišljave jelkice

Svaki član kao poklon od kluba dobija TcS mirišljavu jelkicu. Ovaj TcS promo nije raspoloživ stalno, a kada je raspoloživ klub će dati zvanično obaveštenje.

 Napomena: TOYOTA club Serbia zadržava pravo uručivanja besplatnih TcS promotivnih, klubskih predmeta lično na TcS tradicionalnim okupljanjima. Cilj kluba je da se družimo i razmenjujemo iskustva lično a ne samo kroz web portal.

Newsletter

TOYOTA club Serbia - Kalendar

13. Tradicionalni skup

Beograd | Košutnjak | 09. April 2017. | 11h