Kiskunlacháza Honda Meet 2015

Tradicionalno, kao i prethodnih godina, HCS ide u posetu najvećem Honda Skupu u regionu, Kiskunlacháza International Honda Meet. Aerodrom Kiskunlacháza je udaljen 400km od Beograda. Beogradska HCS ekipa kreće u subotu, 11 aprila, u 5h ujutru, sa parkinga hotela Inter Kontinental. Za sve ostale informacije oko polaska i organizacije, možete pratiti temu na forumu kluba.

Pročitaj više

Satnica & Pravila

Kako bi se i ovaj skup bio na nivou što se tiče bezbednosti i dobrog provoda, pripremili smo vam detaljan pregled opštih pravila i program skupa, kao i detalje vezano za takmičenje i nagrade.

Pročitaj više

Kiskunlacháza Skup 2013, Mađarska

Kiskunlacháza 2013

HCS ide u posetu najvećem Honda Skupu u regionu, Honda Meet & King of Europe Drag. Aerodrom Kiskunlacháza je udaljen 400km od Beograda. Program skupa počinje u petak 12. Aprila 2013. godine, i traje ceo vikend. Za sve ostale informacije oko polaska i organizacije, možete pratiti temu na forumu kluba.

Pročitaj više

Honda NSX – Bez kompromisa

Honda NSX

Ovo jeste recept, ali pitanje je da li je to jedini način za pravljenje superautomobila? Japanci ne bi bili Japanci kada ne bi mislili drugačije i kada ne bi želeli da budu drugačiji. 1984. godine ljudi iz Honde su rekli “hajde da napravimo superautomobil” i za razliku od italijanskih kolega, nisu sutradan izbacili automobil sa …

Pročitaj više