Jump to content

Leaderboard


Popularni Sadržaj

Showing content with the highest reputation since 27.07.2016. in all areas

 1. 8 points
 2. 6 points
  Četiri puna radna dana. Ovo je rezultat....
 3. 5 points
  Zdravo svima. Od pre par dana sam vlasnik nove Corolle 1,6 97kw/132ks u Luna paketu opreme. Posle 10 godina i 4 Renault modela (supruga i pomalo ja i dalje vozimo Twingo 3), prešao sam na drugu automobilsku marku. Kako su u obzir dolazili samo novi automobili, izbor je pao na Toyotu. Kako auto vozim samo par dana, treba mi još vremena sa saberem sve utiske, pa ću ih napisati uskoro. Za početak ću samo reći da je prilikom izbora odličujući faktor bio 5 godina garancije i 5 godina pomoći na putu koju daje Toyota, kao i Toyota safety sense paket bezbednosti koji je u ovoj novoj Corolli standard od prvog paketa opreme.
 4. 5 points
  Veoma negativno iskustvo moram izneti sa ni manje ni više nego sa dilerom Toyota Srbija. Početkom godine kupljen je nov RAV4, da bi već posle mesec dana auto počeo da trza u vožnji. Kada sam se obratio da reklamiram veoma neljubazno su me odjeb*li tek kada sam bio uporan uzeli su da pogledaju i kao rekli da nisam ispoštovao proces razrade motora i da sam ga forsirao. Ne da nije forsiran nego nije ni video više od 70km/h. Nakon toga nisu hteli da prihvate ni rekamaciju niti da čuju da bilo šta je do njih. Meni je auto pravio problem i dalje, nisam smeo da krenem nigde jer je auto štucao u vožnji a oni prevaranti su samo tu bili kad je trebalo da im se iskešira lova, a da reše problem ne zanima ih. Na moju inicijativu sam otišao kod ovlašćenog servisera drugog i zahtevao samo dijagnostiku, kako bi videlo o čemu se radi, pokazalo se da 1 i 3 cilindar nemaju varnicu, što trebalo se utvrditi. Sa tim izveštajem sam opet otišao kod njih a oni su meni odgovorili kako nisam smeo da idem na drugo mesto iako je ovlašćeni servis dok se ne obratim njima za dozvolu, koji bezobrazluk. Kao sada nemate više pravo na reklamaciju. Veće prevarante i lopove u životu nisam video, treba da ih bude sramota, jedan brend kao što je Toyota tako brukaju. Auto sam sredio u ovlašćenom servisu u Sloveniji a o ovom slučaju sam obavestio koga reba, da vide kako im dileri rade.
 5. 5 points
  Pozdrav svima, toyota je trenutno full limarijski sredjena i ofarbana u range rover sport crnu boju ceka novi krov i nadam se druge felne . U pitanju je smt model , poluautomatski . Drugi sam vlasnik, kupljena od prvog vlasnika u Berlinu, licno dovezena .
 6. 5 points
  E ovako, skoro posle godinu dana da malo osvezim temu. Mnogo toga se uradilo na autu, pa da krenem redom Prva sitnica koja ja radjena je farbanje kocionih klesta u sivu boju: Takodje stavljene poneke nalepnice TRD (Dobija na konjazi :D ) Zatim se preslo na odredjenije stvari kao sto je spojler. Postavljen je fabricki spojler koji je legao bas kako treba Zatim se bacilo u potragu za neki letnji set felni, ubrzo je i to doslo. U pitanju su BBS VZ 17 U medjuvremenu sam nabavio i maglenke, kada sam kupovao auto, nije imao meglenke, moze se videti i na slikama iznad. Ujedno su stavljene led sijalice u maglenke. Takodje sam spustio zadnji deo, dobio je mnogo lepsi izgled. Ujedno su i farbani pragovi ispod vrata, zamenjena rucica menjaca i sl. i zamenjena je multimedia. U pitanju je Pioneer AVH-270BT To je za sada sve sto je uradjeno. Postavicu i slike sa nekih okupljanja sa drugim Celicama. Imamo i stranicu na instagramu @bg_celica_crew
 7. 5 points
×