Jump to content

Leaderboard


Popularni Sadržaj

Showing content with the highest reputation since 27.07.2016. in all areas

 1. 8 points
 2. 6 points
  Četiri puna radna dana. Ovo je rezultat....
 3. 5 points
  Zdravo svima. Od pre par dana sam vlasnik nove Corolle 1,6 97kw/132ks u Luna paketu opreme. Posle 10 godina i 4 Renault modela (supruga i pomalo ja i dalje vozimo Twingo 3), prešao sam na drugu automobilsku marku. Kako su u obzir dolazili samo novi automobili, izbor je pao na Toyotu. Kako auto vozim samo par dana, treba mi još vremena sa saberem sve utiske, pa ću ih napisati uskoro. Za početak ću samo reći da je prilikom izbora odličujući faktor bio 5 godina garancije i 5 godina pomoći na putu koju daje Toyota, kao i Toyota safety sense paket bezbednosti koji je u ovoj novoj Corolli standard od prvog paketa opreme.
 4. 5 points
  Pozdrav svima, toyota je trenutno full limarijski sredjena i ofarbana u range rover sport crnu boju ceka novi krov i nadam se druge felne . U pitanju je smt model , poluautomatski . Drugi sam vlasnik, kupljena od prvog vlasnika u Berlinu, licno dovezena .
 5. 5 points
  E ovako, skoro posle godinu dana da malo osvezim temu. Mnogo toga se uradilo na autu, pa da krenem redom Prva sitnica koja ja radjena je farbanje kocionih klesta u sivu boju: Takodje stavljene poneke nalepnice TRD (Dobija na konjazi :D ) Zatim se preslo na odredjenije stvari kao sto je spojler. Postavljen je fabricki spojler koji je legao bas kako treba Zatim se bacilo u potragu za neki letnji set felni, ubrzo je i to doslo. U pitanju su BBS VZ 17 U medjuvremenu sam nabavio i maglenke, kada sam kupovao auto, nije imao meglenke, moze se videti i na slikama iznad. Ujedno su stavljene led sijalice u maglenke. Takodje sam spustio zadnji deo, dobio je mnogo lepsi izgled. Ujedno su i farbani pragovi ispod vrata, zamenjena rucica menjaca i sl. i zamenjena je multimedia. U pitanju je Pioneer AVH-270BT To je za sada sve sto je uradjeno. Postavicu i slike sa nekih okupljanja sa drugim Celicama. Imamo i stranicu na instagramu @bg_celica_crew
 6. 5 points
×