Jump to content

c9h13no3max

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    4
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu c9h13no3max

  • Rangiran
    Novi član
  1. c9h13no3max

    Max i MR2 mk1

    Hvala wewerice! Malo smo u off-u, ali nema veze ;D Fino zvuci, nadam se da cu uspeti da se organizujem i dodjem.
  2. c9h13no3max

    Max i MR2 mk1

    Izvinjavam se na odsutnosti, obaveze zovu. @ TRIO_driver: Stvar ukusa. Nalepnice lepse izgledaju uzivo, bele felne ne odskacu toliko od kompletne slike kad ima jos nesto belo na autu. @ Zix: Tnx! Bio sam danas na Opel skupu u Zr-u, pa me interesuje ima li najava za neki skup skoro? Nisam nista uspeo da pronadjem na forumu.
  3. c9h13no3max

    Max i MR2 mk1

    Hvala Vam na dobrodoslici, bolje Vas nasao. Kako sam i obecao, evo slika: Prvih par slika su cim sam ga kupio. (izvinjavam se sto postavljam slike na kojima sam i ja, ali nemam druge) http://img4.imageshack.us/img4/6817/hpim9478.jpg http://img6.imageshack.us/img6/4375/hpim9481p.jpg http://img849.imageshack.us/img849/3828/hpim9484.jpg
  4. c9h13no3max

    Max i MR2 mk1

    Pozdrav svima, Ja sam Maletin Zoran iz Novog Beceja, i od pre nekih godinu dana sam ponosni vlasnik toyote mr2 mk1 iz 1989 godine. Posle vise od godinu dana potrage za ovim autom, skoro sam odustao i bas tada se u oglasima pojavio jedan, po slikama veoma pristojan primerak po jos pristojnijoj ceni. Ostale mr2 koje sam pre toga gledao bile su sve u prilicno losem stanju. Ili su bile lupane pa lose uradjene ili uzasno zapustene, trule... (pricam o 2-3 primerka, posto su veoma retke, koliko sam primetio). Da se vratim na pricu, okrenem ja telefon iz oglasa i javi mi se veoma pristojan gospodin i kaze mi da je auto u savrsenom, fabrickom stanju sa par zanemarljivih, sitnih nedostataka i da u potpunosti stoji iza toga sto je rekao. Prica kao i kod svakog drugog... Odmah sutra dan, sednem u auto i odem do Subotice. Vec na prvi pogled vidim da je auto mnogo bolji od svih koje sam video. Ispostavi se da je gospodin od nekih 50ak godina, automehanicar i da mu je to 3. auto u kuci. Kupio je od prvog vlasnika (svog prijatelja iz Nemacke) sa oko 80.000 km i od onda je kod njega. Posle detaljnog pregleda na dizalici ispostavi se da je auto u prvoj farbi, fabricka zastita ispod, bez trunke rdje, sve utegnuto, sve na svom mestu. Auto pazen kao beba, uvek u garazi, redovno servisiran, jako malo vozen...ma sve naj naj! Prosto nisam mogao da verujem! Bio je udaren spreda, naisao je na znak i polomio prednji branik, vezni lim i hladnjak. Nista nije ispravljano i vareno, nego je skinuo te delove sa stranca koji mu sluzi u te svrhe. Ne bi verovao, ali mi je pokazao iskrivljene delove :-) Uz mali popust se dogovorimo i eto mene na putu kuci u svojoj novoj igracki! Ubrzo nakon toga sam je spustio za 50mm all around i umesto 14", stavio je na 16". Promenio sam muziku i stavio koji stiker. Popravio par lampica koje su bile neispravne i to je to. Do sada sam presao nekih 15000 km (kupio sam je sa 182000) i vise sam nego zadovoljan! Inace, auto je u crvenoj boji, T-top, 1.6 16V T-VIS, N/A. Za sada toliko, a uskoro cu okaciti i koju slicicu.
×