Jump to content

milanares

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    36
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu milanares

  • Rangiran
    Novi član
  1. milanares

    2002 Toyota Corolla Verso

    i jeli odluka pala? inače vozim 2.0 d4d 2002 god i za sada imam lepa iskustva.
  2. Kupujem krovne nosace za verso 2001 god.
  3. milanares

    Servisna istorija po broju sasije

    hteo bih da zamolim admin-a za istoriju corolle verso? poslao bih vam br šasije. hvala
  4. Mora se držati dugme podizača, nikako automatski prvih 3 podizanja odnosno spuštanja. inače ceo proces rastavljanja i ponovnog montiranja traje nekih pola sata, ja sam se služio ovim linkom i pratio korak po korak.
  5. Rešeno je. Skinuo tapacirung i raskačio struju sa prekidača(dugmića za podizanje stakla) i motora podizača, pa skinuo staklo i posle i ceo mehanizam podizača (kada se skine staklo i pogleda u vrata vidi se da motor i mehanizam stoji na 6 šarafa). Izvadio komplet podizač sa motorom pa odvojio motor od mehanizma. Priključio struju iz vrata na motor i prekidač(dugmiće). Uključio kontakt i pritisnuo dugme za podizanje stakla i ostavio 4 sekunde - pa raskačio džek struje motora podizača. Isključio kontakt i montirao motor na podizač pa sastavio sve komplet nazad na vrata. Uključio kontakt i držao dugme podizača da digne staklo do gore pustio pa potom držao da spusti staklo skroz na dole i ponovio to 3 puta. Radi i idem na pivo. Pozdrav
  6. Pokušao sam ali opet isto,ostaje još dijagnostika ,ali se bojim da ne zeznem sva stakla , tj da posle resetovanja sva stakla imaju isti problem-da ne zatvore. Nisam skontao šta piše na tom linku gore, ako može pomoć mahatma. Naći ću ga pa makar :dots: , javljam kad resetujem.
  7. Probao sam da guglam ali ništa, pokušao sam i da stavim gumu u keder da tu zaustavim staklo skinem + klemu ali ništa. Sutra ću da pitam još glass servis-ere. Biće nešto :dots:
  8. Imao sam problem sa prednjim bočnim staklom, puklo je pa sam ga zamenio ali potom kada pritisnem dugme automatskog podizanja stakla ono se podigne do kraja i odmah spusti do pola , kao što se dešava u slučaju bezbednosti-da ne bi nešto uklještilo između stakla i vrata. Pričao sam sa par ljudi i rekli su da probam da podignem staklo do kraja pa da skinem + klemu i ostavim na kratko, da treba ad proradi. Nije uspelo pa sad ne znam kako da rešim stvar. molim vas za pomoć,savet.
  9. milanares

    Prednje bočno staklo

    HVALA , SKUPO MI JE.
  10. milanares

    Prednje bočno staklo verso

    Zvao sam ih nemaju, samo u glass servisu 7000 din, pa našao polovno na za 40e.
  11. milanares

    Prednje bočno staklo

    MOŽE
  12. milanares

    Prednje bočno staklo

    Molim vas za info gde je povoljno kupiti prednje bočno staklo za verso 2002 god.?
  13. milanares

    Prednje bočno staklo verso

    Molim vas za info gde je povoljno kupiti prednje bočno staklo za verso 2002 god.?
×