Jump to content

Liftman

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  3746
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  18

Liftman poslednji put pobedio na dan April 17 2019

Liftman je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

151 Neutralan

O članu Liftman

 • Rangiran
  TcS Uča

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Beograd

Skorašnji Posetioci Foruma

2366 videli profil
 1. Liftman

  Chat 2018

  Jel na Altini taj lik
 2. Liftman

  Dzvini & Corolla Toyota Sport

  Novi TS ako uzme.....je karavan
 3. Liftman

  Kviz - Pogodi auto

  Evo me ovde, nigde nisam otisao?? Da, pricamo o kolima. Ne, nego mi kao nacija pisemo kao sto govorimo, Renault se izgovara Reno pisemo Reno, Peugeot - Pezo, Ali problem je kod drugih nacija jer ne razumeju FloridA kao mi. Bio sam politicki potpuno korektan, nasao sam ti dokaz da Yugo Miami postoji i zbog toga me nazivas agresivnim? To vec nije politicki korektno Da, mozes da postavljas dalje zadatke u kvizu "Pogodi auto"
 4. Liftman

  Kviz - Pogodi auto

  Znaci Kurz kad dodje u Srbiju treba da mu prevodimo ime??? Ako tako gledas, onda Gucci i Guchi su isto?? Razlika je isto samo u jednom slovu, za ne? Florida se ne prevodi na Floride ni na jednom stranom jeziku niti obrnuto, jer ono sto pise tako se i naziva. A to, dal je bila sudska rasprava, mozda je samo ostala u nasim casopisima. I vrlo moguce da je zbog naseg izgovora Floride izabrano neko drugo ime, kao sto je i Miami (po nasem Majami) pored Sana Sa slikom koju sam zadao sam samo hteo da pokazem koliko postoji zanimljivih japanskih automobila
 5. Liftman

  Kviz - Pogodi auto

  Renault i Zastava nikada nisu imali sluzbeni spor za ovo ime jer Zastava Florida i Renault Floride - nisu ista imena. Sana i Miami su bila imena kad ide van nase drzave. Zasto ne Florida ne znam, nisam se toliko zainteresovao Ako ce ova igra da se igra na ovom sajtu...zasto se ne ogranici na proizvodjace japanskih automobila, sobzirom da je ovaj sajt posvecen Toyoti??? Malo sam gledao.... googlao.....toliko postoji mnogo japanski proizodjaca i modela koje mi necemo videti iz ko zna kojih razloga...da tamo na istoku ima materijala za ovu igricu dok bude ovog sajta, mada i Toyota ima modela za dug niz godina.
 6. Liftman

  Kviz - Pogodi auto

  Da, spora izmedju Zastave i Renoa
 7. Liftman

  Problem sa dnevnim svjetlima Avensis 2013

  Ako njemu levo radi a desno ne.... Toyota do sad nije imala podeljene osigurace napred/nazad...levo/desni. Sem za farove. Nadam se da je problem u nekoj od kutija...ali
 8. Liftman

  Problem sa dnevnim svjetlima Avensis 2013

  To sam i ja mislio da je mozda do dzeka ili nekog prekida....ali zasto mu radi kratko/dugo (nije rekao da mu ne radi), jer je sve na istom snopu.???
 9. Liftman

  Problem sa dnevnim svjetlima Avensis 2013

  Ako ti nije daleko Beograd znam coveka koji bi ti resio problem sa svetlima. Javi se
 10. Liftman

  Chat 2018

  Ako vec znate da je doslo do previda ne vidim da je ucinjeno nesto povodom toga. Reagovao sam privatnom porukom i ukazao na taj propust dao dokaz i zasto je neosnovana moja tvrdnja? Video sam kako sam ja prosao, bolje da ne gledam prethodne mesece. Ali u duhu lepog ponasanja i mog vedrog duha....ap jors.
 11. Liftman

  Chat 2018

  Tako sto za slike glasaju nalozi koji nikad nista nisu postovali nisu se pojavili na forum od registracije i eto bas se setili tada da se vrate za glasanje. Kao i da umesto glasanje prestane poslednji dan meseca produzi se jos koji dan pa se tek onda zakljuca tema.
 12. Liftman

  Chat 2018

  Sobzirom da je bio namesten izbor proslog puta, ne vidim poentu ucestvovanja. Ako hocete da ima neki smisao...bolje vi sami birajte slike iz parking sobe. Tema bar ima na pretek kao i slika
 13. Liftman

  zanimljive i smesne slike

  Subaru......
 14. Liftman

  Nesavršeni vozači

  Ahhhhhh..... Ta bahatost
 15. Liftman

  Nesavršeni vozači

  Ahhhhhh.....
×