Jump to content

Liftman

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    3746
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Dani Pobede

    18

Posts napisano od Liftman


  1. Evo me ovde, nigde nisam otisao?? Da, pricamo o kolima. Ne, nego mi kao nacija pisemo kao sto govorimo, Renault se izgovara Reno pisemo Reno, Peugeot - Pezo, Ali problem je kod drugih nacija jer ne razumeju FloridA kao miBio sam politicki potpuno korektan, nasao sam ti dokaz da Yugo Miami postoji i zbog toga me nazivas agresivnim? To vec nije politicki korektno

     

    Da, mozes da postavljas dalje zadatke u kvizu "Pogodi auto"


  2. Znaci Kurz kad dodje u Srbiju treba da mu prevodimo ime??? Ako tako gledas, onda Gucci i Guchi su isto?? Razlika je isto samo u jednom slovu, za ne?

     

    Florida se ne prevodi na Floride ni na jednom stranom jeziku niti obrnuto, jer ono sto pise tako se i naziva. A to, dal je bila sudska rasprava, mozda je samo ostala u nasim casopisima. I vrlo moguce da je zbog naseg izgovora Floride izabrano neko drugo ime, kao sto je i Miami (po nasem Majami) pored Sana

     

     

    miamii.jpg

     

    s-l1600_1h.jpg

     

     

     

     

    Sa slikom koju sam zadao sam samo hteo da pokazem koliko postoji zanimljivih japanskih automobila


  3. Renault i Zastava nikada nisu imali sluzbeni spor za ovo ime jer Zastava Florida i Renault Floride - nisu ista imena. Sana i Miami su bila imena kad ide van nase drzave. Zasto ne Florida ne znam, nisam se toliko zainteresovao

     

    Ako ce ova igra da se igra na ovom sajtu...zasto se ne ogranici na proizvodjace japanskih automobila, sobzirom da je ovaj sajt posvecen Toyoti???

     

    Malo sam gledao.... googlao.....toliko postoji mnogo japanski proizodjaca i modela koje mi necemo videti iz ko zna kojih razloga...da tamo na istoku ima materijala za ovu igricu dok bude ovog sajta, mada i Toyota ima modela za dug niz godina.

     

    Djoka_copy.jpg

    • Upvote 1

  4. Ako vec znate da je doslo do previda ne vidim da je ucinjeno nesto povodom toga. Reagovao sam privatnom porukom i ukazao na taj propust dao dokaz i zasto je neosnovana moja tvrdnja? Video sam kako sam ja prosao, bolje da ne gledam prethodne mesece. Ali u duhu lepog ponasanja i mog vedrog duha....ap jors.


  5. Tako sto za slike glasaju nalozi koji nikad nista nisu postovali nisu se pojavili na forum od registracije i eto bas se setili tada da se vrate za glasanje. Kao i da umesto glasanje prestane poslednji dan meseca produzi se jos koji dan pa se tek onda zakljuca tema.


  6. Sobzirom da je bio namesten izbor proslog puta, ne vidim poentu ucestvovanja. Ako hocete da ima neki smisao...bolje vi sami birajte slike iz parking sobe. Tema bar ima na pretek kao i slika


  7. Nikakav problem da se organizuje tako nesto za tu decu. Bice mi zadovoljstvo. Do petka cu dobiti informacije sta bi bilo najbolje da se skupi sa nase strane i onda da se bacimo sa reci na dela. Go Go Power Rangers!!!

    • Upvote 2

  8. Tako je Miksa, ali si zaboravio da cu ti javiti kad dodje lik iz inostranstva. Ali si ti ubrzo posle toga javio da si nasao. Svaki deo za koji god mogu da ti pomognem cu ti uvek pomoci, kao sto si ti meni pomogao za diskove.

    • Upvote 1

  9. A mislis da ovde na forumu nema takvih ljudi? Uvek su takvi potezi za svaku pohvalu i treba ih sto vise. Zasto nisi izneo paralelno ideju i ovde kad si ti sa tom grupom uradio. Izgleda kao.....eto ja sam sa njima nesto uradio to a vi niste nista. Mislim da bi se takodje ovde ljudi odazvali takvoj akciji.... A mozda bi mi sada zaista trebali da napravimo akciju za decu ometenoj u razvoju u Sremcici i koji su ostavljeni.

    • Upvote 2

  10. Na zalost, kombinacija doceka Nove godine po Julijanskom kalendaru do rano ujutru i pripremanje za goste koji mi se najavli da ce doci malo ranije na rodjendan su sklop koji nisam mogao da ispratim. A hteo sam da se vidim sa vama jer zaista dugo se nismo videli, ispricamo, pocastim za rodjendan. Nadam se skorijem gledanju onda sa vama i ostalima koji nisu mogli danas da dodju kako bi opet druzenje pravih Toyotasa bilo kao nekad

    • Upvote 3
×