Jump to content

Molder72

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  51
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  24m 42s

Reputacija Zajednice

10 Neutralan

O članu Molder72

 • Rangiran
  Novi član
 • Birthday 02.04.1972.

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Ripanj
 • Država

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Carina E
 1. Hvala svima na odličnom druženju! Posle one prve Avale uspeo sam konačno i ja da se nacrtam u Košutnjaku. Zaista sam uživao! P.S. Izvinjavam se ako je nešto od roštilja bilo prepečeno ali sam se svojski trudio da sve bude ispečeno dobro i da niko ne ostane gladan (u jednom trenutku je žar bio prejak pa sam malo prepekao jednu turu i izvršio depilaciju ruke )! Jedva čekam slike!
 2. Molder72

  TcS i JAPAN SHOP Co

  Nakon devet godina "rabljenja" moje Toyote Carine (a prošla je svuda, skoro kao Memedović) i sitnih popravki iste, pucanjem kaiša klime zbog zaribalog španera, Bog me je opomenuo da je krajnje vreme da počnem malo ozbiljnije da se odnosim prema svome članu porodice, koji nas nikada nigde nije izdao! U Japan Shopu zakazan veliki servis, naručeni delovi, sve odradjeno maksimalno brzo i profesionalno (što bi rekli, majstorski), od ljubaznog i predustretljivog osoblja, uz popust na rad za članove kluba od 20% kao što i piše na njihovom sajtu. Izdata specifikacija i za ostale stvari koje treba odraditi (nadam se uskoro kada mi finansije dozvole). Preporuke članova našeg kluba sa ovog sajta su me uputile na Japan Snop i veliko mi je zadovoljstvo da sam sa njima započeo saradnju u daljem održavanju moje dvadesetogodišnjakinje Toyote. Motor nakon servisa ponovo "šapuće"! Velika preporuka za sve vlasnike Toyote da posete Japan Shop! (Jedino pazite na saobraćajce na Smederevcu, ima ih kol'ko oćete)! Veliki pozdrav za Zoricu, Ivicu i ekipu iz Japan Shop-a!
 3. Molder72

  TcS Online Članstvo

  Imam jedno pitanje. Moja članarina važi do aprila 2017. godine. Da li je potrebno da izvršim sada verifikaciju i uplatu članarine ili da čekam april? Pozdrav,
 4. Molder72

  Postani član kluba!

  Ja sam pet, šest puta kupovao u Japan X i uvek dobijao popust. Poslednji put je bilo prošle jeseni a menjao sam neke sponice i uredno sam dobio popust sa karticom TcS (doduše nije mi tražio čovek karticu ali mi je dao popust). Baš se ovih dana spremam da kupim ulje i filtere pa ću videti.
 5. Molder72

  Hladnjak za Toyotu Carinu 4afe

  Pozdrav drugari, Sobzirom da mi je hladnjak počeo da kapljuca, tj pojavila se jedna linijica na plastici hladnjaka gde kaplje rashladna tečnost interesuje me gde i za koje novce može da se kupi novi hladnjak pošto sam ja pronašao nov Nissensov hladnjak preko jednog drugara za 10 hiljada ali je za Carinu sa automatskim menjačem. Jedina razlika je što ima dve cevi ekstra gde prolazi ulje iz automatskog menjača koje se hladi kroz hladnjak. Interesuje me da li ima neke razlike ako stavim ovaj za automatski umesto mog starog hladnjaka? Hvala svima unapred na odgovorima
 6. Molder72

  Motor podizača stakla za Yaris Verso VVT

  Nažalost dok sam ja pogledao oglas je izbrisan.
 7. Molder72

  Utisci članova koji su ostvarili popuste

  Pohvala za Japan X prodavnicu auto delova! Kupljeni paknovi za moju Carinu E, četiri litra ulja ENEOS 10W-40 i filter MAN. Ukupna ušteda 500 dinara na sve ovo, tako da sam prezadovoljan. Bilo je dovoljno što sam rekao da sam član Toyota Kluba, čovek mi nije tražio ni člansku kartu (mada sam je uredno pripremio) niti me išta pitao.Značajna ušteda a sve pohvale za Japan X!
 8. Ja sam ga vratio skoro do kraja ali možda nisam skroz do kraja pa zato nije htelo. Uglavnom do sledećeg menjanja biće ovako pa ćemo da vidimo.
 9. Pozdrav drugari, Imam jedno pitanjce u vezi paknova za Carinu E 1.6. U subotu kupljeni paknovi u Japan X i pri stavljanju na točak sve odradjeno ok medjutim kada sam pokušao da stavim doboš, mućak, nema šanse da naidje što bi rek'o narod. Pregledam sve i ustanovim da sve leži isto kao i sa starim. Skinem paknove uporedim sa starim i ustanovim da je na starim paknovima neko brusilicom ili čim već, skidao na donjem delu pakna (koji ne ide na kočioni cilindar) deo metala za otprilike 1mm. E sad ja sam pokušavao da ne skidam ali nisam imao šanse da namestim doboš i na kraju uzmem stare i nove paknove, odem i skinem otprilike kao na starim, namestim i sve legne super. Naštelujem ručnu i probam - koči. Vozio sam auto dva dana i koči ok, medjutim pitam se da li je normalno da moraš na novim paknovima da skidaš brusilicom deo metala da bi mogao da se namesti doboš? Kakva su vaša iskustva?
 10. Pozdrav drugari, Interesuje me gde bi mogao da se nabavi motor podizača vozačkog stakla za Yaris Verso VVT i da li pasuje motor od neke druge Toyote. Moj otac je pazario Yarisa pa mu je nakon nekog vremena prestao da radi vozački prozor. Neki majstor za podizače mu je rekao da je izgoreo motor i da mora da se promeni ili ceo mehanizam ili da se negde nabavi motor. Pošto ga zavlači već tri meseca ja rekoh da pokušam ovde da pronadjem rešenje. Svaki predlog je dobro došao. Hvala svima unapred!
 11. Šta reći a ne zaplakati... ali sam sam kriv! Fotke su divne i sada mi je duplo krivo što nismo mogli doći! Ali biće prilike drugi put! Pozdrav svima!
 12. Zamenjen termo davač. Problem rešen! Hvala svima na pomoći!
 13. Pozdrav drugari, Imam već tri dana temperaturu i ne vidim na oči. Veoma mi je krivo što nisam došao na skup (hoću m*** da pojedem) jer sam se baš radovao da vas sve vidim ponovo. Izvinjavam se svima zbog izostanka.
 14. Molder72

  Saobraćajci stežu obruč

  Hvala ti Nasud i za ovoliko!
 15. Molder72

  Saobraćajci stežu obruč

  Ćao drugari, Imam jedno pitanje u veui policijskog stezanja obruča. Na jednom pravcu u blizini moje kuće sam zaobišao traktor koji se vukao i nastavio da vozim.Iza mene je to uradilo još tri automobila. Posle jedno 300 metara pored puta je stajala patrola saobraćajne policije u čuvenom plavom mercedesu. Jedan je nešto pričao a drugi zapisivao. Ukoliko me nisu snimili a nisu ni zaustavili, da li po novom zakonu imaju pravo da me na osnovu broja tablice predaju sudiji za prekršaje? Drugo pitanje je da li imam pravo da zaobidjem traktor koji usporava saobraćaj na magistralnom putu iako je puna linija koja se doduše toliko izbrisala da se ne vidi?
×