Jump to content

mskobalj

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  6
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  38m 58s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu mskobalj

 • Rangiran
  Novi član

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država
 1. mskobalj

  Plin - vaša iskustva

  Zdravo svima, Samo ću da potvrdim što je Mioljub67 rekao u vezi plina. I da, najvažniji je majstor koji ugrađuje sistem. Avensys 1.8, 2006god, ugradjen plin 2012god (107 500 km), prešao na plin 120000km.
 2. mskobalj

  Plin - vaša iskustva

  Zdravo, Da se javim posle pređenih 20K km sa ugrađenim plinskim sistemom. Za sada je sve OK, ne pali se CE lampica i lepo radi. Pozdrav
 3. mskobalj

  Plin - vaša iskustva

  Nisam stigao ranije da odgovorim. Bio sam kod AC Rasica i sve je kako si rekao. Gasne dizne su bile zaprljane (negde sam sipao loš gas), doštelovao je mape (sve ukupno 1h akcije, cena 3000din) i sad je sve OK. Pozdrav svima
 4. mskobalj

  Plin - vaša iskustva

  Da, to je kod koji ispisuje.
 5. mskobalj

  Plin - vaša iskustva

  Прошле године сам уградио плински уређај у Авенсис, 1.8, 2006 год., и прешао 13к километара. Мајстор који је уградио има сервис на Вишњичком путу. Претпостављам да знате о коме је реч (не знам да ли је дозвољено рекламирање). Капалица је уграђена и она сама је једина "мана" јер је повремено штелујем да капље одређен број капи. Волим да буде како је прописано. За сада све ради како треба. Миран рад мотора на леру, лепо прима гас (мало тромије него на бензину, што је и нормално) мада је мој стил вожње "економичан" тј не форсирам га преко 4к обртаја. Повремено (око 10%) возим на бензин (препорука од мајстора који је уградио плин). Мислим да штедим минимум 30% а можда и 40% у односу да се возим на бензин. Оно што се скоро појавило је да се упалила ЧЕК ламппица и укључена је константно. Био сам код мог сервисера за јапанска возила на Новом Београду и после дијагностике ми рекао да је то због плина и да су дизне запрљане. Ако ме нервира могу да оперем дизне за 50е и лампица ће се угасити, неко време, или да возим даље. У почетку ме је нервирало али не баца ми се 50е ако баш не трреба. Купио сам ОБД конектор (20е) тако да повремено сам ресетујем и проверим грешку, да се случајно не појави још нека грешка испод оне за запрљане дизне.
 6. mskobalj

  Pozdrav svima

  U maju 2012. godine sam kupio Avensis 2006.god., 1.8 benzin, sa pređenih 107.000km. Servisiran je u ovlašćenim servisima (MAG, i na zrenjeninskom putu). Kupio sam ga od meni dobro poznate osobe čiji je to bio službeni auto. Ugradio sam gasni uređaj, kod proverenog majstora, posle pređenih 500km. Prešao sam 10.000 km. Za sada je sve kako treba i kako se očekuje. Pozdrav svima. Marko.
×