Jump to content

ihadza

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    23
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu ihadza

  • Rangiran
    Novi član
  1. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Hvala, ljudi. Pala cena za 100 evra.
  2. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Da li, beše, ovaj 1.4 motor ima lanac? Mislim na oglas ne koji je GoForit "pokazao".
  3. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    http://www.polovniautomobili.com/oglas5340754/toyota_corolla_verso_18/ Šta mislite o ovom automobilu? I da li može neko da protumači VIN broj koji je dat na jednoj od slika? Znam da je stariji auto, i da je moguće da i nisu tačni podaci o kilometraži, ali ne izgleda loše. Hvala i pozdrav.
  4. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    @Piske, mislim da je ovo MAG corolla.
  5. ihadza

    Provera legalnosti auta kupljenog na auto placu

    Mislim da nisam džabe pitao, mada sa Toyotinim vozilima sigurno ima manje slučajeva kradje, ali pošto je ovo Srbija, i pošto je ponuda veća nego ikad i u porastu, onda bi stvarno trebalo da se pazi. Svakako hvala što ste se zainteresovali za temu, znači mi i sugestija za klauzulu u ugovoru za prenos odgovornosti na prodavca, mada je vratiti novac nazad skoro nemoguće. Nemam ja prijatelje u BIA da ih huškam na bilo koga, meni ako prodavac uzme novac, novac je uzet, i mogu da se slikam
  6. ihadza

    Provera legalnosti auta kupljenog na auto placu

    @Piske, na to sam mislio kada sam napisao za potpisivanje izjave pri registrovanju auta u MUP-u. Za proveru dokumentracije si u pravu, ali opet, koliko se kod nas odomaćilo vraćanje kilometraže i ko zna šta još, i to izgleda nije 100% siguracija. @Dijenek, treba mi veza za vezu, to je to Hvala još jednom.
  7. Možda je bila tema ranije na forumu, ali da pitam opet. Kada se kupuje auto sa placa, da li postoji neki način da se proveri legalnost te kupovine, odnosno automobila (da li je ukraden ili slično)? Moj brat je skoro kupovao auto van Beograda i poznaje čoveka koji vrši preprodaju automobila, i rekao mi je da je na registraciji potpisao izjavu da pristaje da u roku od 6 meseci MUP ili nadležni organi izvrše proveru i da u tom roku država ima pravo da oduzme kupljeni auto. Znam da u AMS postoji deo koji se bavi ispitivanjem porekla automobila i da se cene razlikuju na osnovu toga da li je auto uvezen iz Evrope ili Amerike, ali takva provera nema snagu. Drugim rečima, može se dobiti potvrda da auto nije ukraden, ali ako MUP dozna da nije tako, onda prethodna provera ništa ne znači. Što moj brat reče, kad kupiš auto, nadaj se da auto nije ukraden i čekaj 6 meseci. Hvala i pozdrav.
  8. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Piske, hvala za pomoć i za savete. Imam mali problem što imam previše obaveza na poslu i ne stižem da zovem u trenutku kada se oglasi pojave. Inače nisam tip koji menja automobile, ja i telefon retko menjam, pa bih želeo da odjednom odradim kupovinu auta koji bi trajao bar 5-6 godina bez velikih glavobolja. A zapeo sam za Japanca, i to ti je. Čujemo se opet, kada naidje nešto "lepo". Hvala još jednom.
  9. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Prodato, zvao malopre i otišlo za 5 'iljada ...
  10. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Piske, da li misliš na poklopac "kasete" na suvozačkom mestu?
  11. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Lepa stvar, automatski menjač. Možda to i nije minus, ali ... A šta kažete na ovu http://www.polovniautomobili.com/oglas5309874/toyota_corolla_14_benz/ Izvinite, imam problem da paste-ujem sliku sa oglasa Evo ovako može
  12. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Sto bi rekao Dragan Nikolic kao ucitelj: "Idemo dalje" Pitacu vas ja opet kad nesto naidje. Veliki pozdrav.
  13. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Ode verso, nije bila sudjena
  14. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Hvala, GoForit. Gledam i nju svaki dan u oglasima, ali ne stizem da pozovem. I meni se cini da je 1.8 rasterecenija opcija za ovu tezinu. Hvala jos jednom, javicu sta sam uradio.
  15. ihadza

    TOYOTA-e iz oglasa!

    Da li možda neko ima nešto da doda za ovaj oglas? http://www.polovniautomobili.com/oglas4868040/toyota_corolla_verso_16_vvti/ Ja sam bio malo neozbiljan i nisam ni znao da verso 2 ima verziju benzinca sa 1.6
×