Jump to content

GoForit

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  1169
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  4
 • Vreme Online

  21h 8m 16s

GoForit poslednji put pobedio na dan Februar 24 2019

GoForit je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

93 Neutralan

O članu GoForit

 • Rangiran
  Napredni član

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Beograd
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

625 videli profil
 1. GoForit

  Nova Corolla 2019 - MODELI I CENE U SRBIJI

  Iako mi se u celoj priči najmanje svidja raspoloživa motorizacija (uz nesrećni tablet) nova Corolla HB (TS) izgleda puno bolje od odlazećeg Aurisa....moj utisak
 2. GoForit

  Corolla 1.6 WT-I SD/T5 SOL

  https://www.011info.com/auto-alarmi-beograd/auto-elektrika-seva-scorpio raspitaj se ovde, čovek ima dosta toga
 3. GoForit

  Gaga i Jarence :D

  Verovatno se radi o automatskoj klimi, noćni mod bi trebao da se aktivira onog momenta kada na ručici za svetla, okreneš "prsten" (uslovno rečeno) sa pozicije auto dnevnih na noćno kratka (srednja).
 4. GoForit

  Gaga i Jarence :D

  Koliko se sećam, yare bi trebalo da ima noćni mod za komande koje pominješ ... od mene preporuka za Mol dizel gorivo.
 5. GoForit

  Nova Corolla 2019 - MODELI I CENE U SRBIJI

  Ipak Civic 1.5 T
 6. GoForit

  TOYOTA Prodaja

  Gde se to Toyota hvalila "odlicnim" prodajnim rezultatima u EU za 2018? I Golf 7 (sa ukupnim godisnjim padom prodaje od 8%) je na zalasku karijere pa je prodat u 4 puta vecem broji nego odlazeci Auris.
 7. GoForit

  TOYOTA Prodaja

  Da nastavim sa brojkama o prodaji vozila u Evropi (kompakt klasa) http://carsalesbase.com/category/car-sales-europe/car-sales-segments/compact-segment/. Koga zanima statistika po brendovima i modelima je pokrivena Evropa, US i Kina kao i ukupna prodaja za veliki broj pojedinacnih zemalja.
 8. GoForit

  Jednom Toyota uvek Toyota

  Dobro dosao, po meni najbolja motorizacija za RAVa
 9. GoForit

  Zoran i Mr2 Spyder

  Dobro dosao , boja je odlicna.
 10. GoForit

  TOYOTA Prodaja

  Ta poznata globalna Toyo politika koja Evropu "napada" sa H vozilima uz odredjeni stepen generalne "nezainteresovanosti" meni zvuci kao unpred pripremljeno opravdanja za lose prodajne rezultate. Nakon vise godina imaju HB model koji je vizuelno dopadljiv (konacno oslobodjen blede kopije CTa 200 h i besmislenog enterijera za ljubitelje retro stila) i bilo je logicno da prosire paletu turbo motora sa vise KS (ako nisu hteli da razviju svoj, mogli su da pozajme neki od proverenih T agregata). U svakom slucaju, ako ne zelite hibridnu tehnologiji (zbog "anemije" ili iz nekog drugog razloga) i niste zadovoljni sa 1.2 T postavkom, okrenite se nasoj konkurenciji u EU (Civicu, Mazdi 3, Golfu, Focusu, Astri, ... ambicioznim korejcima :)). Nakon "proterivanja" dizela ni ne ostaje nista drugo - osim mozda, teskog kompromisa :(.
 11. GoForit

  Chat 2019

  Suština je u tome da su pored 1.2T trebali da ponude jos neki turbo motor sa vise KS (kao sto je Laki pomenuo, to vizuelna prica prosto namece). Golf, koga pominješ, ima u svojoj paleti veci izbor motora pa kupac moze da bira sta mu je volja ( da si kojim slučajem probao 1.4/5 tsi od 140/50 ks rekao bi da je ovaj 1.2 smešan [emoji4]). Inače, imao sam priliku da probam hondin i fordov 1.0 trocilindras od 129/125 ks, deluju kao sasvim solidna prica za grad ( i AP do 110/20 km/h) i u to drustvo sam nekako "smestio" i toyo 1.2T (iskustva poznanika sa CHRom su slična). Znači, niko nije rekao da je 1.2 T slab, ali je skroman u odnosu na 1.5T u Civic-u X [emoji16].
 12. GoForit

  Chat 2019

  Mislim da HB i TS idu sa trake u UK, ali verujem da to ne utice znatno na cenu. Modeli su novi i to je to. Meni u celoj prici najvise "smeta" skromni T agregat.
 13. GoForit

  Chat 2019

  Upravo tako, to je akcijska cena za 1.2T.
 14. GoForit

  Chat 2019

  19590 Luna
 15. GoForit

  Chat 2019

  TS (karavan) u cenovniku
×