Jump to content

Čole

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    8
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu Čole

  • Rangiran
    Novi član
  • Birthday 16.08.1992.

Profile Information

  • Pol:
    Muški
  • Grad:
    Ivanjica
  1. Čole

    Promer čeličnih felni

    Kaže da ih je proverio preko nekih brojeva sa ove nalepnice. Na Avensis Verso. Trebale mi za zimske gume. Proveriću kod ovih lokalnih vulkanizera da li neko može precizno da izmeri. Našao sam sličnu sličicu objašnjenja kako se meri i sa pomičnim merilom sam otprilike izmerio manje-više 108mm. Dal postoji mogućnost priširivanja ili razbušivanja, jel čuo neko nešto o tome?
  2. Čole

    Aleksandar, Ivanjica.

    Dugujem slike auta. Par starih dok ne napravim nove.
  3. Čole

    Promer čeličnih felni

    Da li sa ovih nalepnica i utisnutih cifara na felni može da se vidi promer rupa? Naručio sam ih preko neta i lik koji mi ih je prodao je rekao da su 5 x114,3. Međutim nešto manje su, ali ne znam koliko, a njemu nije jasno kako nisu te za koje mi je rekao. Na kraju je ostalo da potraži u Nemačkoj, gde ih i kupuje, 5 x 114,3 pa da mi njih pošalje.
  4. Čole

    Zamena plivajućeg zamajca

    S' obzirom na to da plavajući smanjuje udarna opterećenja koja se prenose sa motora na menjač, mislim da nije pametno menjati ga za fiksni. Na nekom forumu sam našao da je čak moguće zavariti pokretne delove plivajućeg u par tačkica i od njega napraviti fiksni (to je kao najjeftinija varijanta). Sad sam na 208000 km i još se ne čuje. ne stresa pri gašenju, dok kod 407-ice na 170000 već uveliko trese (mada zavisi i od režima vožnje kad će stradati). Generalno, nisam čuo da neko masovno pominje menjanje plivajućeg kod TOYOTE.
  5. Čole

    Aleksandar, Ivanjica.

    Pa zemljače, znam gde si, mala je Ivanjica, a ti si u centru Ja sam na Kušićanu
  6. Čole

    Aleksandar, Ivanjica.

    Nije daleko, gledao sam i na mapi. Nisam do sad bio ni na jednom skupu, ali u nedelju imam jednu obavezu pa sam sprečen. Ako se nešto promeni doći ću sa dva drugara (VW-isti), zanimljivo je sa njima raspravljati o brenovima Kratka, ali ebitačna ulica, vodi pravo ka centru
  7. Čole

    Aleksandar, Ivanjica.

    Dobro Vas našao! Kad dobijem malo slobodnog vremena napraviću slikice i postaviću. To me je baš obradovalo Tarantino Na mom je na satu 207k, a nikad nisam pitao, prilikom kačenja na komp, da mi provere i km. Baš me interesuje i javiću kad proverim.
  8. Čole

    Aleksandar, Ivanjica.

    Pozdrav svima. Ja sam Vam ovde novi, Aleksandar iz Ivanjice i jedini sam koji poseduje Avensis Verso u ovom gradiću. Lep osećaj kad znaš da je na ulicama samo jedan jedini, a tvoj Ovde sam jer želim da vidim tuđa isksustva sa Toyotama, možda nekom pomognem ličnim iskustvom ili pronađem neku korisnu informaciju vezanu za moju Toyotu, a i ako se bude vremena da posetim buduća okupljanja. U pitanju je model iz 2003. god sa 2.0 D4-D motorom. Imam ga od 2006-e i nemam nameru da ga menjam uopšte u narednom periodu. Dobro me je služio, i nadam se da će tako i biti. Prostran, pouzdan i veoma funkcionalan. Japanac je to!
×