Jump to content

CrniBranko

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    54
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu CrniBranko

  • Rangiran
    Novi član

Profile Information

  • Pol:
    Muški
  • Grad:
    Bijelo Polje, Crna Gora
  1. CrniBranko

    Nekoliko pitanja o mom Versu

    Evo mene opet sa pitanjima za stručnije od mene. Elem, kako volim da imam što više nekih sitnica na autu, tako sam naručio prednje maglenke i ručicu sa prekidačem za njihovo paljenje. Maglenke sam prikopčao (postoji instalacija) ali se ne pale kada okrenem prekidač. Gdje da tražim problem? Da li je moguće da imaju džekovi za sijalice maglenki, a da nije razvedena instalacija od ručice?
  2. CrniBranko

    Nekoliko pitanja o mom Versu

    Pozdrav drugari. Recite mi da li se u Corollu Verso moze ugraditi tempomat? Da li je dovoljno namontirati rucicu i preko dijagnostike da se ispodesava sta treba i da radi?
  3. Ako neko ima ili zna nekog ko ima treći red sjedišta sa pojasevima za Corolla-u Verso 2004. godište restyling tip neka javi. Tražio po oglsima i otpadima ništa. Tražio sam po ebay-u. Ima ali skup prevoz.
  4. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    Evo i mene posle duze vremena. Zadnjih par mjeseci sam zatrpan poslom pa nemam vremena da posjecujem forum cesto. Imam mali problem sa autom, a mislim da mi vi mozete pomoci. Naime, u povratku iz Bg-a prije 10-ak dana, imao sam saobracajku. Bogu hvala, nista nije bilo ni meni ni mojoj porodici, a ni covjeku koji me je udario. Udar se desio tako sto sam preticao kamion koji je na pola mog preticanja krenuo da pretice drugi kamion koji je isao ispred njega. Ja sam bjezao lijevo ali nisam mogao da bjezim mnogo jer nije bilo prostora i covjek me je zakacio po lijevoj strani u dijelu od sredine zadnjih vrata do prednjeg branika. Ja sam pokusavao da nadjem djelove ali mrka kapa. Ako znate da ima polovnih ili novih (ali ne originalnih jer su mi preskupi) djelova javljajte. Potrebni su mi: desna prednja vrata, desna zadnja vrata, desni retrovizor, prednja desna rucica za otvaranje vrata i prednji branik.
  5. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    Sad sam izmjerio kolica kad su skupljena. 110x45x40 cm. Ova 45 dimenzija je koliko toliko fleksibilna pa bi se mozda mogla i priteci na ovih 37. Mada ja ne bi bas natezao zbog kofera.
  6. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    50 kg je ok skroz. Ne treba mi vise od toga. Kako stoji stvar sa dimenzijama? Ne bi uzimao neki kratki. Od ovih koje je predlozio matori ja bi najradje https://www.kupujemp...lter_id=3834934 Jeste da je crni ali ipak ne bi uzimao sivi ili bijeli. Cini mi se da ima takav oblik da nece praviti preveliki otpor vazduhu i nece biti mnogo bucan.
  7. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    Ja sam nosace postavio na ona mala udubljenja koja postoje na sasiji. Pretpostavljam da je to to. Mada uvijek se moze pomjeriti malo da se uklopi. Kofer mi prvenstveno treba da stavim dvoje kolica za djecu u njega. Sto se jacine nosaca tice mislim da nemam problem jer sam ove sipke na koje se kaci kofer radio u svojoj reziji. Uzeo sam cijev, izrezo je na odgovarajucu duzinu, pritego je da dobijem elipsu i eto ih. Posle sam zastitio i ofarbao cijevi i banja. E sad, sto se krova tice ne znam mada mislim da do 50 kg moze lagano da stane. Ukoliko znate da neko prodaje kofer, javite. Moje zelje su da bude crn i da nije onako cetvrtast. Nalazio sam po netu i cini mi se da od 100-200 € moze da se nadje dobar.
  8. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    Posto sam imao univerzalne nosace za pezoa 406 kojeg sam prodao, uz malo korekcija postavljeni su na Versa. Ocekivao sam da ce biti bucni ali za divno cudo, vrlo se malo cuju od 110 do 140 . Sledeci korak je krovni kofer. Interesuje me da li koferi imaju fiksno kacenje ili svaki kofer moze na svako rastojanje izmedju nosaca. Takodje me zanima iskustvo ljudi sa njima. Pretpostavljam da, kao i za sve ostalo, postoje kvalitetniji i manje kvalitetni koferi. Na sta posebno da obratim paznju prilikom kupovine? Iskreno uzeo bi neki veci jer mi treba zbog djecijih kolica. Valjalo bi da dvoje mogu da stanu u njega jer bi tad rijesio sve moje probleme vezane za putovanje :D .
  9. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    Pa mogu vam reci da sam bas zadovoljan. Jesu 17-ice. 400 evrica sve u kompletu. Felne su u odlicnom stanju. Gume su takodje dobre i sto je najbitnije 41 nedelja 2014. Nadam se da cu bar 3 sezone da izguram sa njima.
  10. CrniBranko

    Toyota Corolla Verso

    Evo jedna slika dok ne operem auto pa lijepo predstavim novu ljetnju obucu koju sam uzeo :D.
  11. CrniBranko

    Felne iz oglasa

    Pazario ove sa oglasa za 400 evra :D. Nadam se ubrzo nekim slikama sa novom obucom.
  12. CrniBranko

    Felne iz oglasa

    Je li mnogo 400 € bez ovih ventila ;-) ?
  13. CrniBranko

    Felne iz oglasa

    Da li bi mogao da skinem te senzore i da ih prodam nekome posto meni ne trebaju? Kolika je njihova cijena i da li je to izvodljivo.
  14. CrniBranko

    Felne iz oglasa

    Sta milsite o ovome? Da li ove felne mogu na versa 2004.? http://autodiler.me/auto_oglasi_deo/407561 Meni ne trebaju ovi senzori ali bi mi felne legle :D. Da li je ovo realna cijena i da li je moguce skinuti ove senzore? Koja je njihova cijena?
  15. CrniBranko

    Nekoliko pitanja o mom Versu

    Nisam nista resavao po pitanju treceg reda sjedista. Jos uvijek mi nije potreban. Sinoc sam gledao, ima ulegnuca za nosace ali su bas mala. Vidjecu da se pozabavim tim pitanjem jer kad naguram sve stvari u gepek + dvoje kolica, ne vidim nista pozadi osim na retrovizore sa strana.
×