Jump to content

zorvuk

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  48
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  2
 • Vreme Online

  5d 1h 19m 56s

zorvuk poslednji put pobedio na dan Februar 12 2019

zorvuk je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

27 Neutralan

1 Follower

O članu zorvuk

 • Rangiran
  Novi član

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Beograd
 • Država

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Corolla
 • Oznaka
  E170
 • Snaga
  97
 • Paket Opreme
  Luna+

Skorašnji Posetioci Foruma

593 videli profil
 1. zorvuk

  PajserChina: Corolla Sedan 1.5 Luna

  Ja sam kasko plaćao toliko godina, što bi rekli da bih mirno spavao. Posle 6 godine sam planiraoda prodam automobili i zbog toga sam prestao da plaćam kasko. Pre samog isteka sam odlučio da bi bilo lepo da popravim sve te ogrebotine i guljenja farbe na branicima... Obzirom da su bile tri površine za farbanje (tako mi rakoše limari) onda je 100€ sasvim OK cena za te poslove. Da, cena za kasko je bila super. Kada sam kupovao kasko, greškom službenika osiguravajućeg društva, ponuda koja je inicijalno pravljena za pravno lice (kasko za desetak automobila) za full kasko je i meni data... (copy-paste). Trogodišnja premija za full kasko je bila oko 218€, na 4 rate godišnje. Svakako da sam dao dosta novca za kasko, ali to je lični izbor. Ako pitaš kolegu u čijem postu pišemo, kasko je odlična stvar, zar ne! Isto tako i ja razmišljam.
 2. zorvuk

  PajserChina: Corolla Sedan 1.5 Luna

  Ja sam aktivirao polisu kasko osiguranja kada sam hteo da prestanem da plaćam sledeći ciklus (kupovao sam na tri godine sa popustom na količinu)... Hteo sam da popravim branike od gradske vožnje (pomeranje stubića i guljenje o druge automobile i sl. štete od dodira...) Mogu samo da preporučim TCB. Dobio sam jarisa na dva dana dok nisu završili i dao sam ovlašćenje da u moje ime TCB može da potražuje od Wiener-a (kasko sam plaćao od 2015-21). Dao sam samo 100€ mog učešća i to je to. Celokupan iznos je bio oko 27.000 RSD.
 3. zorvuk

  Toyota Aygo 1.0 VVT, 2017

  Dobrodošao Dragane. Da te upoznam sa terenom: sipaj -> vozi -> redovno servisiraj
 4. zorvuk

  Corolla Sedan 1.5 Luna

  Znači i Toyotini benzinci od sada sa plivajućim! Da li si namerno zaboravio Mazdu ili...?
 5. zorvuk

  Toyota Auris 1.6 Valvematic 2018

  E, da si negde u bliže, pa da održavam automobil kod tebe!
 6. zorvuk

  PajserChina: Corolla Sedan 1.5 Luna

  Izvinjavam se zbog spamovanja teme, ali moram da pitam! Da li si misio na škripanje koje se čuje sa prednje strane kad se nailazi na poprečna prepreke, o kojima sam i ja pisao? ...ovde:
 7. zorvuk

  Pozdrav svima na TCS

  Zdravo društvo. Pre nekoliko nedelja sam pisao o škripanju koje dolazi iz pravca prednjeg desnog točka. Post možete videti ovde. Za vikend sam uspeo škripanje da ponovim nekoliko puta! Bio sam parkiran u javnoj garaži na 7 nivou. Prilikom izlaska iz garaže, škripanje se ponovilo svih 6 puta kada sam, pri silasku niz nagib između nivoa u garaži, smotao volan ulevo, skoro 100% (trudim se da nikada ne smotam toliko da dođe onog tupog udarca kada se dalje ne može motati...), i kada je opterećenje na prednjem desnom točku bilo najveće. Ne znam šta bi moglo biti razlog, ali sada bar imam neku pouzdanu informaciju kako simulirati škripanje. Neću trčati u servis... Da li neko ko ima sličan slučaj ima dodatnu informaciju iz servisa ili sl.?
 8. zorvuk

  Toyota Auris 1.6 Valvematic 2018

  Zdravo I meni se slična stvar dešava kada naiđem na ležećeg policajca i kad silazim sa nekog višeg ivičnjaka. Pokušavao sam da na različite načine naiđem na neravninu, ali nisam uspeo da pronađem neku zakonitost kada će taj zvuk da se pojavi. Uglavnom, ponavljam uglavnom, se to dešava kad sporo prelazim preko visokog ležećeg policajca ili kada metodom točak po točak silazim sa višeg ivičnjaka (pogotovo onih koji nemaju nijednu kosu stranicu). Da li treba da kažem da sam se požalio servisu i da sam dobio odgovor da su oni sve pregledali i da nisu uspeli da ponove radnju pri kojoj bi se čuo bilo kakav neuobičajen zvuk. Obavestili su me da su pregledali sve na automobilu i da nisu uočili nikakav nedostatak. Dodatno,... zvuk se isključivo čuje iz pravca prednjeg desnog točka.
 9. zorvuk

  (Bela - Crna) Lista prodavnica/servisera Toyota delova

  Zdravo svima. Posle dužeg vremena kada sam samo pratio šta se dešava na forumu, imam i ja pitanje. Do sada sam svih 5 redovnih servisa obavio u ovlašćenom servisu. U junu bih da prvi put moju toyotu odvezem na redovan servis u neki servis koji nije ovlašćeni toyotin servis. Da li je ovaj post još uvek aktivan? Ima li neko ko bi hteo da mi da savet koji servis da posetim? Koliko su se stvari promenile za dve godine koliko niko nije ovde pisao o servisima,... Hvala unapred!
 10. zorvuk

  Pozdrav svima na TCS

  Odavno se nisam javljao, pa evo da obeležim jedan jubilej...
 11. A ja sam mislio da nagrada sledi zbog zadovoljstva na preduzeće!!! I sam sam bio prezadovoljan prodavcem i svim događanjima oko kupovine. Marketing (i moja neinformisanost)...ipak,... nisam se tome nadao
 12. zorvuk

  Dzvini i Kia Ceed '12.

  Čestitam na novoj limuzini. Ovo je po meni najlepša KIA!
 13. zorvuk

  Vlada i Corolla 1.33

  Zdravo kolega Dobrog li automobila!
 14. zorvuk

  Vasiljevski, Corolla CVT 1.6 2016 Style+TSS

  Bravo za Pozdrav
×