Jump to content

Siroce

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    79
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Everything posted by Siroce

  1. Siroce

    Yaris 1.33 VVTi, 2013 - Trend

    Svaka cast ocekujemo slike
  2. Siroce

    Ivan i Corolla 1.3 XL

    Svaka cast na slikama,svaka cast na ocuvanosti. Slikaj nam i motorni prostor
  3. Siroce

    Aleksa - Avensis II 2.2 D4D 2007

    Prelep Avensis i dobra oprema
  4. Siroce

    Dado i 2004 Toyota Rav4

    Druze extra RAV. Posle duzeg vremena da i RAV neko ovde predstavi. Puno srece!
  5. Siroce

    Chat 2017

    Mali off ali da se ovaj kandiduje za predsednika pobedio bi na izborima. Ali dobro necemo vise o politici
  6. Ja na golfu privremeno vec godinu dana koristim isto Kleber ali na felni r16. Za sad je solidno. Dobre su za sneg koji nije dubok. Pri ledu moze doci do malih problema. Malo slajfa ali te izvuku.
  7. Siroce

    Toyota Yaris 1.0 - Grejanje u kabini

    Takodje,Yaris ima super grejanje. Pri prvom jutarnjem paljenju treba mu 15-20min da zagreje kabinu. Sto neko ovde kaze,i ja ponekad moram da iskljucim grejanje jer postane posle pakleno. Glupost je prodavati ovako dobar auto radi neke gluposti.
  8. Siroce

    Chat 2017

    Srecan bozic svima! :D Hristos se rodi!
  9. Siroce

    Dzo i Toyota Corola E180

    Ja znam da kod Alfi i Fiata(147,Stilo,166...)ima dugme ASR. Gasenjem ASR se ne gasi i ESP. Mislim da je kod Stila(paketi opreme koji imaju)stalno ukljucen ESP. Mozda i gresim. Kod VW sam bas kod sebe na golfu testirao posto je bilo snega i leda. Imam dugme ESP,kad ga iskljucim iskljuci se i ASR. Kod VW ESP i ASR zajedno funkcionisu. Pri ledu mi je ASR radio,i osetilo se kako oduzima gas i vadi auto iz snega i leda. Ali sam primetio i da auto vise trosi goriva pri radu ovih sistema.Mozda i gresim pa mi se pricinilo...
  10. Siroce

    Mata & corolla E12 1.8 16v TS 2002

    Jesi odustao od prodaje ili je i dalje na prodaju?
  11. Siroce

    Potrošnja vaše Toyote

    Toyota Yaris 1.0 VVT-i : Grad:6.5-6.7l Otvoren put(isao familijarno do Petrovca,autoput i magistrala-otvoren put 98km oko 100 da zaokruzimo):5.1l VW Golf 5 1.9 TDI 105ks: Grad:nazalost sliku nemam ali se secam sta je pisalo na Boardu.Tada sam odlucio kad sam kupio auto bas da testiram potrosnju i kola. Samo u Bg sam presao tacno 100km.Na Boardu je pisalo: 3h55min,99km,26km-h,5.5l-100km. Da li laze board to nzm,ali tog dana sam vozao po ulicama:Vojislava Ilica,Usranicka,Bulevar Kr.Alek,Brankov Most,Zmn,Tosin Bunar,Novi Mekator,Arena,Stari Savski,Nemanjina,Slavija,Terazije,Kneza Milosa,Topciderska Zvezda,Vojvode stepe... Na autoputu golf sa 6.brz pri 90-100km-h trosi oko 4.3-4.5. Ali sam uspeo i to da spustim na 4.1l.
  12. Siroce

    Toyota Yaris 1.0VVT-i - Način Rada, Zvuk Motora

    Isti slucaj i kod mene.I ja sam bio ubejen da to ne valja kasnije sam video da je normalno da radi na tim obrtajima.
  13. Siroce

    Mića i Yaris 1.4 D4D

    Poslednja slika je extra
  14. Siroce

    My favorite music :D

    Kolko obozavam ovaj stari house. Ovo danas,previse elektronike. Steta sto Prydz,Tom Novy,Geta,Van Dorn i ostali ne prave ovako nesto.
  15. Siroce

    skydriver6

    Je l ti ovo fabricka navigacija ili aftermarket? Dobro je cucnula. A i ova multimedia pozadi je extra ispala. Opasna masina Kod koga si radio chip?
  16. Siroce

    Toyota Motorsport Slike i Video

    Da to je on... I mislim da nije 500m no 300m.
  17. Po meni je ovo vid pljacke naroda i nista vise.Sto posto su videli da im nije upalila fora sa atestom za stakla,pa sad ovo smislili. Cist kretenizam i debilizam. Kolko sam cuo,mislim da se u Cg i Hrvatskoj po konjazi racuna za registraciju. Ne vidim razlog da to ovde ne bude.
  18. Siroce

    Mata & corolla E12 1.8 16v TS 2002

    Extra je burazeru!
  19. Siroce

    Milošev Yaris

    Castrol nikako. Pogotovo ne ta gradacija. Sipaj Eneos 5-40 kako su ti rekli. Tako i ja sipam na svom Yarisu. A Castrol ti nikako ne ide,pogotovo sto rece Mica ima puno falsifikata.Ja sam se opeko za svoj golf pa zato kazem. Sva sreca pa sam nasao servis koji sipa oridji Castrol koji dobija direktno iz GER ili GB nisam siguran.
  20. Siroce

    Nordshleife za pocetnike

    Jedno veliko BRAVO za Akija i njegovog Yuga. Kolko je decko bio uporan i istrajan u toj nameri ja nemam reci. Prvi SRBIN koji je sa YUGOM prosao Nordslajf. Pratio sam njegove radove na Yugu na jednom forumu godinama i svaka mu cast. Nadam se da ce sledece god ako bude iso oboriti vreme na ispod 9min ili kolko vec moze. Jos jednom svaka cast njemu i vama!
  21. Siroce

    Hideo i Toyota Corolla 1.4 D4D

    Extra Toyota druze. Samo mi reci koja je konjaza kod ove tvoje prelepe korole? I kolko je izrazena ako je ima uopste,turbo rupa?
  22. Siroce

    TcS Ram za Tablice

    A da li mogu ramovi za one koji nisu clanovi kluba? Naravno uz doplatu,koja bi cena bila?
  23. Siroce

    Chat 2016

    Ovo jako boli...Jako... Kolko sam bio samo srecan zbog Toyote sto je isla ka pobedi. Kad sam video da nmg da razviju brz vecu od 200 sav ozaren komplet vilica mi se ukocila. Nisam mogao da verujem sta se desava. Ali najbolnije je bilo kad je Toyota na kraju dala dusu na startnom-ciljnom pravcu.To je za mene bilo jako tuzno. Ne bi me cudilo da se Toyota povuce iz WEC. Inace ovo nije prvi put da toyota izdaje. 1999 isto na le manu guma pukla. I to na samo 1h do kraja! A u WRC Sainz 300m od cilja,Corolla riknjava. Sainz nije mogao da veruje da je izgubio titulu na samo 300m od cilja. Ja se sad pitam,da li je moguce da je neko toiko baksuzan kao Toyota?
  24. Siroce

    TOYOTA Oglasi 2016

    Jako zanimljivo http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7279036/toyota-land-cruiser-bj40v Milose molim te uradi skrin od oglasa,nisam vican tome. Hvala unapred
  25. Siroce

    Nesavršeni vozači

    Jako zanimljivo u Rusiji,i dobar nacin da se ljudi uce kulturi.
×