Jump to content

bosanac

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  8
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  6h 18m 19s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu bosanac

 • Rangiran
  Novi član

Profile Information

 • Grad:
  RH
 • Država
 1. bosanac

  Posuda za ulje od kočnica

  Nisam uspio pronaći sličnu temu na forumu, pa sam odlučio otvoriti novu. Posuda za ulje od kočnica. Na koji način mogu izvaditi iz posude, ovu unutarnju mrežicu u posudi? Pokušao sam na par načina, jedan je da sa alatom od bicikla koji se širi prema van da izvadim van. Nisam uspio, strah me da ne pukne i da ju ne pokidam. Na netu ne pronalazim na koji način je zakačena i kako da je izvadim?
 2. bosanac

  Diskovi i disk pločice- moment zatezanja

  Mislim da da. Ja sam gledao samo svoj model, specifičnu stvar i repair manual (tako nešto sam gledao)...
 3. bosanac

  Diskovi i disk pločice- moment zatezanja

  toyota-tech.eu regao se tamo i platio 1h-4€. Pronašao što mi treba. Uplodao sam pa ako nekome bude trebalo bit će mi drago. https://mega.nz/file/u1wAVL4T#xknwNe_-F45MfuCuEa7FqIX7QiQmIWmZy8vFqYlp-NU
 4. Pozdrav, Avensis 2016.g. 2.0. D4D ,143 ks., karavan. Hocu sam promijenit disk plocice i diskove na njemu. Ali nigdje ne nalazim vrijednosti momenta zatezanja sarafa. Mislim na ona dva na klijestima i ona dva na kojima stoje disk plocice?
 5. bosanac

  Celicne felne - Avensis 2009

  1. Da li da kupim te felge, tj. da li bi bilo problema na duže razdoblje? 2. Na njih mislim stavit zimske gume. Ako sam dobro shvatio, veći ET ili OFF guma felga "ide unutra"?
 6. bosanac

  Celicne felne - Avensis 2009

  Ja se ispričavam što dižem staru temu. http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-17-rupe-5x114.3-4-kom-oglas-17626009 Avensis 2.0 D4D 2016.g. Stavljane su na auto prilikom isprobavanja, centralna rupa odgovara. Nema lufta fino sjeda. No, šta je u pitanju. Na felgi se nalaze sljedeće oznake: - Made in Italy - 17x7 off50jo (po sjećanju, da li je ovo oznaka za ET55?) - HL 42812 (šta znači ova oznaka?) - prodavač kaže da su bile na Avensisu 2013.g. limuzina Da li bi ova felga odgovarala na ovaj noviji Avensis, ono što sam prekopao je da "trazim" ET45? Da li ako je ono oznaka za ET55 moze na ovaj auto?
 7. bosanac

  Bosanac i Toyota Avensis

  Ja sam iz RH, istočne slavonije. "Dida" je Vectra '94 g...... Neki me nazivaju bosanac....
 8. bosanac

  Bosanac i Toyota Avensis

  Pozdrav svim članovima foruma! Posjedujem stari auto cca 22 godine. Došlo vrijeme za zamjenu. Ako financije dozvole toyota Avensis 2016g.
×