Jump to content

Hideo

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  100
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  2
 • Vreme Online

  21h 41m 11s

Hideo poslednji put pobedio na dan Jul 28 2020

Hideo je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

49 Neutralan

O članu Hideo

 • Rangiran
  Stalni član

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Zemun
 • Država
 1. Hideo

  Mali i Yaris 2009 1.33

  Dobro došao, lep auto, dobar izbor, da te dugo i uspešno vozi. Ja nemam iskustva sa Eco modom, toga kod mene nema, verovatno će se javiti neko sa više iskustva na tu temu.
 2. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Dušane, Sve čestitke za dobro obavljen posao, za entuzijazam, trud, zalaganje, upornost, znanje, vreme i novac koji si uložio. Verujem da ti je najlepša nagrada krajnji rezultat koji je svakako fenomenalan, prava je lepotica. Za "manjkavosti", ne bih se opterećivao, ako su manje, pa šta, meni na novoj Corolli je od starta bila kriva fioka za naočare, to su stvari koje samo ti vidiš, tako da nemoj da te to opterećuje. Ako su veće, živi bili, biće i vremena i para da se to dovršava u nekom kasnijem periodu, bitno da ste zadovoljni urađenim, pošto imate stvarno lepoticu da se pohvalite.
 3. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Fenomenalno, izgleda kao milion dolara :)
 4. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Šta reći sem fenomenalno, samo napred!
 5. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Lepo, lepo, samo napred, makar i polako, bitno je da se ne staje - biće ovo prava bombona.
 6. Hideo

  Senzor pritiska u gumama

  Evo probano ali ne na način koji sam planirao. Naime, posle stavljanja zimskih guma i resetovanja senzora, sve je bilo ok i nastavio sam da vozim bez upaljene lampice. Pre dva dana, kada je udario žestok minus, upali se senzor, svrnem do vulkanizera utvrdi da je jedna guma malo više pustila u odnosu na druge i dopumpa sve gume. Provozam se malo i lampica se isključi. Moj zaključak, radi i sa letnjim i sa zimskim setom bez potrebe da se iznova i iznova upisuju serijski brojevi od senzora. Ako neko ima još pitanja ili predloga za način promene, pišite, raspoložen sam da isprobam pošto i ja želim da budem 100% siguran da sve funkcioniše kao što ja to očekujem.
 7. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Top izgleda, mislim da je boja pun pogodak.
 8. Hideo

  Grejac zadnjeg stakla ne radi

  Pedja, Pazi samo, koliko znam na mojoj Corolli gornja mreza uopšte nisu grejači stakla već antena, prvenstveno za radio - prvih mislim 4 odozgo ni ne treba da greju, onda ide pauza pa ispod idu grejači.
 9. Hideo

  makitamnavac

  Pa kontaktiraj prvo neki od servisa tipa: Japanshop, TRIO, Nippon...
 10. Hideo

  Grejac zadnjeg stakla ne radi

  Peđa, ne želim da se pravim pametan, nisam toliko u ovoj materiji, ali ako grejač radi (tj. očitava se promena napona) a ne odmagljuje, to najverovatnije znači da ne prima dovoljno struje. To bi električar trebao da ispita, da vidi koji su radni naponi i da ne postoji negde drugde otpor tipa na korodiralim konektorima ili koji je već razlog da dolazi slaba struja. Bez obzira na to što je ovaj bio korektan i koliko vidim iz tvojih utisaka ljubazan, ja bih u svakom slučaju odvezao i kod nekog drugoj električara ili još bolje u neki od dobrih Toyota servisa...
 11. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Dule, svaka čast, na svemu, a pogotovu na istrajnosti. Prepostavljam da je ovo projekat "za tvoju dušu" i da ćeš nastaviti da ga koristiš kao old-tajmera? Reci mi još vidim sada da je farbano u narandžasto a ne u plavo, uspeo si da ubediš ukućane ili još ne znaju :)?
 12. Hideo

  Senzor pritiska u gumama

  Sticajem raznih okolnosti imao sam i ekser u gumi i udarnu rupu i pad pritiska na jednom točku u odnosu na druge i svaki put je senzor uredno alarmirao. Konkretno još imam letnji komplet guma gde mi je senzor signalizirao kada je na jednoj gumi opao pritisak u odnosu na druge. Kada stavim zimske (uskoro :)) i uradim reset, otpustiću pritisak na jednoj gumi da vidim da li će senzor signalizirati i onda ćemo znati 100%. BTW, ovako radim na preporuku iz Kemoimpexa, taman da proverimo i tu tvrdnju.
 13. Hideo

  Senzor pritiska u gumama

  I meni su rekli kada sam kupovao set zimskih točkova sa senzorima da prilikom svake promene moram doći u ovlašćeni servis da bi "reprogramirali serijske brojeve" no to se iskustveno pokazalo netačnim. Naime, posle prvog upisivanja novih serijskih brojeva senzora, svaki naredni put sam menjao točkove u regularnom servisu guma. Kada iskoči poruka o grešci na senzorima, uradim reset pressure senzora - taster na obodu kasete ispred suvozačevog mesta i posle kratke vožnje sve je u redu. Evo, ovih dana ću to uraditi po neki četvrti - peti put.
 14. Hideo

  Jarvis i Corolla 2016 1.6

  Iskrivljena fioka za načare i meni smeta. Sa menjačem tj. sa tim prsteno na ručici menjača nisam imao problem bez obzira na burmu i 53k pređenih kilometara. Što se tiče brisača samo reči hvale imam, promenio sam ih ove godine posle 3 i fabrički su brutalno dobri, tihi, super sklanjaju vodu, sve top.
×