Jump to content

Hideo

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  104
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  2
 • Vreme Online

  1d 2h 51m 2s

Hideo poslednji put pobedio na dan Jul 28 2020

Hideo je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

49 Neutralan

O članu Hideo

 • Rangiran
  Stalni član

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Zemun
 • Država
 1. Hideo

  Corolla Cross Hybrid

  Hm, to je sada vrlo interesantna informacija. Ako bi hybrid bio od 30k evra umesto 36, to bi vec bila druga prica. Recicu mu da zove u Cacak da se raspita, hvala za info.
 2. Hideo

  Corolla Cross Hybrid

  Nije niko poredio, kazem sta je kolega odlucio. Za mene licno je cena iznenadjenje, jednostavno za auto koji se zove Corolla (kao moj) pa bio i Cross i Hybrid, da cena krece od 36000 mi je malo mnogo, ali svakom njegovo - sigurno ima i onih kojima nije mnogo
 3. Hideo

  Corolla Cross Hybrid

  Cestitam i ja, neka te dobro sluzi! Kolega koji se razmisljao o Corolli Cross, zvao Toyota Centar - rekli mu u od oktobra, samo Hybrid, cena krece od 36000e. Posle toga se i on razmislja o Tucsonu ~ 27000e.
 4. Hideo

  Corolla Cross Hybrid

  Zdravo svima, Zna li neko nešto o ovome, kada će početi prodaja, šta će biti u ponudi od motora, orjentacione cene? Negde sam naišao na info da će biti dostupna od septembra, ali ne mogu to sada da nađem Samo sam ovo našao: https://www.toyota.rs/discover-toyota/corollacross Ako neko zna nešto više, neka javi
 5. Hideo

  Mali i Yaris 2009 1.33

  Dobro došao, lep auto, dobar izbor, da te dugo i uspešno vozi. Ja nemam iskustva sa Eco modom, toga kod mene nema, verovatno će se javiti neko sa više iskustva na tu temu.
 6. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Dušane, Sve čestitke za dobro obavljen posao, za entuzijazam, trud, zalaganje, upornost, znanje, vreme i novac koji si uložio. Verujem da ti je najlepša nagrada krajnji rezultat koji je svakako fenomenalan, prava je lepotica. Za "manjkavosti", ne bih se opterećivao, ako su manje, pa šta, meni na novoj Corolli je od starta bila kriva fioka za naočare, to su stvari koje samo ti vidiš, tako da nemoj da te to opterećuje. Ako su veće, živi bili, biće i vremena i para da se to dovršava u nekom kasnijem periodu, bitno da ste zadovoljni urađenim, pošto imate stvarno lepoticu da se pohvalite.
 7. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Fenomenalno, izgleda kao milion dolara :)
 8. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Šta reći sem fenomenalno, samo napred!
 9. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Lepo, lepo, samo napred, makar i polako, bitno je da se ne staje - biće ovo prava bombona.
 10. Hideo

  Senzor pritiska u gumama

  Evo probano ali ne na način koji sam planirao. Naime, posle stavljanja zimskih guma i resetovanja senzora, sve je bilo ok i nastavio sam da vozim bez upaljene lampice. Pre dva dana, kada je udario žestok minus, upali se senzor, svrnem do vulkanizera utvrdi da je jedna guma malo više pustila u odnosu na druge i dopumpa sve gume. Provozam se malo i lampica se isključi. Moj zaključak, radi i sa letnjim i sa zimskim setom bez potrebe da se iznova i iznova upisuju serijski brojevi od senzora. Ako neko ima još pitanja ili predloga za način promene, pišite, raspoložen sam da isprobam pošto i ja želim da budem 100% siguran da sve funkcioniše kao što ja to očekujem.
 11. Hideo

  Dule i Corolla KE 25

  Top izgleda, mislim da je boja pun pogodak.
 12. Hideo

  Grejac zadnjeg stakla ne radi

  Pedja, Pazi samo, koliko znam na mojoj Corolli gornja mreza uopšte nisu grejači stakla već antena, prvenstveno za radio - prvih mislim 4 odozgo ni ne treba da greju, onda ide pauza pa ispod idu grejači.
 13. Hideo

  makitamnavac

  Pa kontaktiraj prvo neki od servisa tipa: Japanshop, TRIO, Nippon...
 14. Hideo

  Grejac zadnjeg stakla ne radi

  Peđa, ne želim da se pravim pametan, nisam toliko u ovoj materiji, ali ako grejač radi (tj. očitava se promena napona) a ne odmagljuje, to najverovatnije znači da ne prima dovoljno struje. To bi električar trebao da ispita, da vidi koji su radni naponi i da ne postoji negde drugde otpor tipa na korodiralim konektorima ili koji je već razlog da dolazi slaba struja. Bez obzira na to što je ovaj bio korektan i koliko vidim iz tvojih utisaka ljubazan, ja bih u svakom slučaju odvezao i kod nekog drugoj električara ili još bolje u neki od dobrih Toyota servisa...
×