Jump to content

AdminToyota

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    2333
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Posts napisano od AdminToyota


  1. 21mztbt.jpg

     

    Na predstojećem Meðunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (novinarski dani 15-16. septembar, za javnost 19-27. septembar), dve dominantne teme će oblikovati Toyotin štand. Jedna je neumorno širenje Toyotinog hibridnog asortimana. Druga je demonstracija unapreðene Toyota Safety Sense aktivne bezbednosne tehnologije.

     

    Istinska zvezda Toyotine postavke će biti novi Prius, koji će na Sajmu automobila u Frankfurtu svoju svetsku premijeru. Pored toga, na sajmu će takoðe biti i evropska premijera novog RAV4 hibrida i svetski debi drugog Toyota C-HR Concept hibridnog krosovera.

    Kako Toyota nastavlja sa razvojem Toyota Safety Sense tehnologije kroz ceo asortiman, druga generacija će biti premijerno prikazana u Frankfurtu, sa sistemom za prepoznavanje pešaka i adaptivnim tempomatom koji su dodati već postojećim karakteristikama sistema1.

    Toyota konferencija za novinare će biti održana u 12:45h, u četvrtak 15. septembra, na Toyotinom štandu u hali 8.

     

    1Sistem za sprečavanje sudara, sistem za održanje kretanja u saobraćajnoj traci, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i automatska duga svetla.


  2. Posto sam novi clan na forumu, i nisam bas najbolje upucen zamolio bih nekog za pomoc. Naime postao sam vlasnik toyote 2007 avensis 2.0 d4d limuzina i interesuje me postoji li mogucnost ugradnje navigacije u kontrolnu tablu za ovaj model ( na mestu postojeceg mini pretinca ), takodje bih zamenio rucicu menjaca i poklopac ( gore navedenog ) pretinca komandne table ( ukoliko ne postoji mogucnost ugradnje navigacije ili je pak preskupa ) , pa mi treba pomoc gde to mogu kvalitetno, a povoljno uraditi.

     

    Unapred hvala !!!

     

    Molim Vas da mi na PM pošaljete broj šasije, kako bih proverio cene.


  3. ...od pre neki dan sam vlasnik Yarisa iz 2002g. i generalno sam zadovoljan ali sam primetio da curi rashladna tečnost na nekom "ventilu" koji se nalazi sipod automobila tj. tačnije ispod hladnjaka...pokušao sam da slikam pa bih Vam bio zahvalan ako mi neko može reći dali je imao sličnih problema i da li je za "veliku brigu" ? Hvala u napred....

     

    http://prntscr.com/7uq7nn

     

    Pozdrav. Fotografije mi možete poslati na mail profiwrc@yahoo.com .

     

    U svakom slučaju, rashladna tečnost ne sme da curi. Ako curi u većoj količini, odmah odvezite automobil u ovlašćeni Toyota servis.


  4. 123peg3.jpg

     

     

    Mladi likovni umetnik Ðurað Stevanović, juče je završio crtanje prvog unikatnog bilborda u ulici Kralja Milana, u Beogradu.

     

    i3cmrc.jpg

     

    Tako je novi Auris našao svoje mesto u srcu grada i prestavljen je umetničkom slikom mladog urbanog umetnika tehnikom grafita.

     

    2qkqwjn.jpg

     

    Novi Auris donosi moderan dizajn, kojim je dobio novu dozu privlačnosti i lepote, koju je mladi umetnik Stevanović u potpunosti preneo na svom crtežu.

     

    Danas nastavljamo akciju na lokaciji u ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu, kada će biti nacrtan još jedan unikatni Auris bilbord.

     

    amwrva.jpg

     

    Više o novom Aurisu pronaðite http://www.toyota.rs/new-cars/auris/index.json


  5. spjcsx.jpg

     

     

    Od danas u Toyota mreži ovlašćenih prodavaca u ponudi je novi Auris, koji donosi značajna poboljšanja kroz ključne aspekate: dizajn, unutrašnji kvalitet, hibridni model, sigurnost i unapreðenje pogonskih opcija. Nova verzija Aurisa dodatno je unapreðena redizajnom ogibljenja i sistema upravljanja kako bi se poboljšao kvalitet vožnje, udobnost, upravljivost i angažovanje vozača.

     

    Novi dizajn spoljašnjosti donosi redizajnirani prednji i zadnji kraj, pružajući Aurisu otmeniji i elegantniji izgled. Izgled unutrašnjosti kabine je značajno unapreðen kroz redizajn kontrolne table, premium kvalitet svih površina i elemenata i novi 4,2-inčni TFT multiinformacioni ekran (dostupan od srednjeg nivoa opreme, a u hibridnom modelu kao serijska oprema).

     

    Nova verzija Aurisa dodatno je unapreðena redizajnom ogibljenja i sistema upravljanja kako bi se poboljšao kvalitet vožnje, udobnost, upravljivost i angažovanje vozača. Takoðe, dodatno je smanjen nivo buke, vibracija i zveckanja u kabini.

     

    Sa dva oblika karoserije, hečbek i Touring Sports, uz izbor dizel, benzinskog i hibridnog pogona, kao i osveženim nivoima opreme – nova verzija Aurisa dizajnirana je kako bi zadovoljila sve potrebe kupaca zahtevnog C-segmenta.

     

    U ponudi na tržištu Srbije, za sada su svi poznati motori, koji zadovoljavaju EURO 6 standard (1.3 VVT-i, 1.6 Valvematic, 1.4 D-4D i 1.8 THS). Provereni 1,4 litarski D-4D turbo dizel je unapreðen, nudeći najbolje emisije CO2 u klasi u kategoriji do 90 KS.

     

     

    Sa lansiranjem novog Auris hibrida u 2010. godini, Toyota je postala prvi i jedini proizvoðač automobila u segmentu sa izborom tri različita pogona. Hibridni model trenutno odnosi više od 50% prodaje Aurisa na tržištu zapadne Evrope, s očekivanim porastom te brojke kroz sledećih nekoliko godina. Otkako je hibridna tehnologija dostupna u Aurisu, prodato je više od 200.000 primeraka, čime je Auris danas postao najprodavaniji hibrid u Evropi.

     

    Početna cena za model 1.33 VVT-i Terra je 13.490 evra, a za sve pakete opreme u kombinaciji sa 1.6 Valvematic benzinskim motorom, u ponudi je finansiranje sa 0% kamate na iznose do 7.000 evra.

×