Jump to content

mash

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    6
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu mash

  • Rangiran
    Novi član
  1. Au! :shock: Ovo je bas zabrinjavajuce. Ako je auto star godinu dana sigurno je pod garancijom... ja bih svakako otisao do ovlascenog servisa ili dilera da se sve to temeljno ispita koliko god je moguce. s obzirom na cinjenicu da vam je zivot bio ozbiljno ugrozen - ne bih dopustio da to tek tako prodje. O kom modelu se radi ako nije tajna? * zanimljivo je da Administrator odgovara samo na pozitivne kritike na ovom forumu :!:
  2. mash

    Boja za Yarisa

    ... to je normalno, ali samo u Srbiji! Mene je zato MAZDA odusevila upravo time sto se metalik boja podrazumeva uz svaki model, bez doplate od 300 - 600 eura. isto vazi i za centralnu bravu.. mislim 21.vek je, zasto bi neko kupio auto bez centralne brave ili el. podizaca prozora...
  3. mash

    da li neko zna

    Tip koji drzi Auto Sport prodavnice ima i veleprodaju i proizvodnju presvlaka, patosnica tapacirunga... ima i varijanta da im odvezes auto, oni ti izvade sedista i sasiju presvlake po meri. Mozes da biras materijal... a za cenu ne znam, sigurno nije jeftino. http://www.ototop.co.yu/kontakt.htm :wink:
  4. mash

    Novi Aygo Sand

    Boja je odlicna, ekonomican je nema sta, ali nazad nema mesta za sedenje .. tacnije sedi se na zadnjim tockovima, bolje da su ga uradili kao varijantu dvoseda... previse podseca na citroen C1, mislim da cak koristi isti motor! Unutrasnjost je smesna do bola, osecaj kao da ste u luna parku a ne u pravom automobilu... ko moze da se oseca bezbedno u tolickom auticu?
  5. mash

    Yaris T Sport ili Fiat Punto HGT

    Kao sto rece Admin: o ukusima ne vredi raspravljati... ali meni je neverovatno porediti Fiat sa Toyotom ili bilo kojim japanskim automobilom. "japanci su zakon"
×