Jump to content

Beloved

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    22
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu Beloved

  • Rangiran
    Novi član

Profile Information

  • Grad:
    Beograd
  1. Beloved

    Start & Stop sistem u Yarisu 1.33 RNB

    Zbog ovakvih i slicnih ispada sam ove godine teska srca prodala Yarisa i presla na Nissan. Sto se tice samog automobila nikakvih primedbi nisam imala. Besprekoran u svakom pogledu, sto se ne bi moglo reci za dilere i servis.
  2. Beloved

    Prodajem Toyotu Yaris 1.3 Luna

    Cena je 8.700 eur, a slike ce postaviti Admin na cemu mu se zahvaljujem
  3. Crna metalik, 2006 godište, 24000km, 3 vrata, vlasnik, registrovan do 15.06.2010 godine. Automobil je u perfektnom stanju, kupljen i redovno održavan u MAG Toyota servisu. Kasko osiguran, obezbeðen Multi Lock sistemom blokade ručice menjača. Poseduje komplet zaštitnih lajsni, hromirani ukrasni završetak auspuha, ukrasne pragove vrata i ručicu menjača. 063/242-054 063/309-550
  4. Beloved

    Auris: prednosti i mane???

    Od svega me najvise brine to sto se proizvodi u Turskoj + veliki broj primedbi na kocnice i kvalitet plastike u kabini. Ipak cu morati jos jednom dobro da razmislim, a taman sam se ponadala da sam pronasla adekvatnu zamenu za Yarisa. Mozda i potrazim nekog drugog japanca (ostali proizvodjaci ne dolaze u obzir :wink: ). U svakom slucaju hvala na pomoci !
  5. Beloved

    Auris: prednosti i mane???

    Obzirom da sam zainteresovana da uskoro promenim moje Yare, kada se sve sabere i oduzme molim vlasnike Aurisa da mi kazu da li je kupovina ovog automobila nesto sto bi ste preporucili ? Zamolila bih i nekog iz Toyote da mi napise u kojoj zemlji se proizvodi Auris ? Unapred hvala svima
  6. Beloved

    Parrot MKi9200

    Admine i ja bih davala prednost fabričkim ureðajima, ali pod uslovom da ne koštaju toliko koliko koštaju. Toyotina dodatna oprema košta kao da se pravi od platine, titanijuma i dijamanata :wink:
  7. Beloved

    Parrot MKi9200

    BURY je super i zaista izgleda lepo, gledala sam i njega ali Parrot ima dve stvari koje su velika prednost (barem meni ). Prva je daljinski upravljač koji bukvalno možeš držati bilo gde, počev od volana, ručne, itd. Drugo što je možda manje bitno, ali je sjajno što pušta muziku sa SD memorijskih kartica. Cena sa ugradnjom je 250€ što i nije bitno skuplje od BURY-a CC 9060 a mislim i da je Parrot ipak nešto pouzdaniji izbor. U svakom slučaju puno hvala na savetu !
  8. Beloved

    Parrot MKi9200

    Ugradila bih ovaj Parrot u moj Yaris. Servis koji se bavi ugradnjom ovih ureðaja je ovlašćen i daje garanciju na izvršenu ugradnju. čak su i ovlašćeni od nekih prodavaca automobila (Vitro, Verano) da se time bave tako da za njihove potrebe vrše ugradnju BT, parking senzora, itd. Koliko je bezbedno da se ovo izvede i na Yarisu :roll: Samo još da napomenem da je automobil izašao iz garancije pre nekoliko meseci. Molim za vaše mišljenje (admina, kao i ostalih forumaša). Hvala !
  9. Beloved

    urban cruiser - problem kod paljenja

    Ja sam se na početku upravo zbog tog problema traumirala svaki put kada sednem u Yarisa :D Tek kada sam pozvala servis objasnili su mi u čemu je fora, samo mislim da je to neko trebalo da mi kaže kada sam preuzimala auto.
  10. Beloved

    Gde sipate gorivo?

    OMV i MOL najskuplji. Zar cene goriva nisu iste na svim pumpama ?!? Iskreno ovo prvi put čujem :roll: Izgleda da sam do sada živela u zabludi ! Btw, meni auto mnogo više troši i slabije ide kada sam primorana da sipam na JP, i to se baš primećuje.
  11. Beloved

    Gde sipate gorivo?

    Znači vaša preporuka je OMV ili MOL. Ja sam redovna na EKU, ali sam i sama počela da razmišljam da preðem na MOL. Hvala na podsticaju da konačno to i uradim
  12. Beloved

    Novi modeli: IQ, Urban Cruiser, Avensis

    Pronasla sam specifikacije paketa opreme te se izvinjavam zbog pruranjenog pitanja. Ono sto me i daje interesuje je da li ovaj auto moze da se pogleda u nekom od Toyta salona. Hvala.
  13. Beloved

    Novi modeli: IQ, Urban Cruiser, Avensis

    Dobre su vam ove cifre za Urban Cruiser. Derete kao po obicaju Elem, ono sto mene zanima trenutno da li ovaj auto moze negde da se pogleda posto nisam bila u mogucnosti da posetim ovogodisnji sajam. Ukoliko ga nema nigde da li barem moze da se zna sta je ukljuceno u koji paket opreme ? Moje Yare puni uskoro 3 godine i mislim da je vreme da ga menjam :D Unapred hvala.
  14. Beloved

    Zimske gume

    Moj Yaris je stigao sa Bridgestone gumama, model B*250 ili 270 nisam bas 100% sigurna. Zimske su Good Year Ultra Grip 7+ i zaista su za svaku preporuku. Prosle zime su se pokazale kao odlicno resenje za gradsku voznju na snegu i lapavici. Kakve su na otvorenom putu ne bih mogla da kazem, posto je moj malisa iskljucivo gradski dasa
  15. Beloved

    Gašenje svjetla u kabini Yarisa 2006.

    Kad se zakljuca.
×