Jump to content

maraja

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  36
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu maraja

 • Rangiran
  Novi član

Profile Information

 • Grad:
  Beograd,29.XI.
 1. maraja

  Novi AURIS za 2016 potrosnja?

  Prodavac te slagao bar za litar,a ovo 150-160auuu zemljače pa to nije dozvoljeno nigde
 2. maraja

  Uputstvo za Yaris 1.3 iz 2002g ?

  http://www.toyotaadria.com/rs/pdf/uputstva_za_upotrebu/yaris.pdf Probaj ovde da naðeš uputstvo.
 3. maraja

  Potreban savet oko izbora (kupovine) Toyote Yaris...

  Razlike u ceni održavanja ,praktično nema a potrošnja je neznatno veća kod 1,3 .Ako kupuješ polovnog Yareta,vidi da li je održavan u ovlašćenom servisu i to ti je dovoljna preporuka.Ja sam kupio 10 godina star auto,pogledao ga vizuelno,probao i uzeo.I nisam se pokajao
 4. maraja

  Potreban savet oko izbora (kupovine) Toyote Yaris...

  Dobrodošao u Toyota svet.Moj savet je motor 1,3 bez ugradnje plina.Lično,imam Yarisa 1,0 litra ali nas je samo dvoje a vas je četvoro pa ti malo više snage neće škoditi.Što se plina tiče,protivnik sam ugradnje plina u benzinske motore male kubikaže a osim toga ,kažeš da bi vozio samo po gradu i jednom na duži put.Veruj mi za to ti se ne isplati ugradnja plina jer godišnje prelaziš malu kilometražu.Srećna kupovina !
 5. maraja

  Nova Corolla stigla u Srbiju - Cene poznate

  Slažem se da Auris nije hečbek verzija Korole ali dragi moj Admine kako možeš da kažeš da je Auris predstavljen pre Korole,osim ako si mislio na novi model.Ne verujem da misliš da se Auris pojavio pre Korole.I jedno pitanje:Da li nove Korole imaju motor 1,6L kao Auris ili su ti motori potpuno novi?
 6. maraja

  servisna istorija

  Zahvaljujem na trudu.Mislio sam da će biti nešto pre 2008.godine a ne samo servisi koje sam ja radio u TCB.
 7. maraja

  servisna istorija

  Ponovo poslao pre 1 minut
 8. maraja

  servisna istorija

  Zamolio bih Admina za istoriju mog auta.Poslao sam broj šasije na PM
 9. maraja

  Krcanje kvacila

  To mi liči na oprugu pedale.Skviči kao nepodmazana.
 10. maraja

  obrtaji

  Ako na 2000 obrtaja menjaš brzine onda si ti u četvrtoj na 40 km/h a u petoj na 55-60 km/h.Mislim da se tako lenji motor i da ne treba m enjati brzine ispod 2500-3000 o. osim u drugu.Možda grešim ali moja potrošnja zimus je 7,1 isključivo po gradu sa ovakvim režimom šaltanja.
 11. maraja

  potrebna mala pomoc - yaris 2006

  E,onda treba da ugradiš senzor za svetla pa će se sama paliti prilikom startovanja motora a gasiti prilikom gašenja motora.To nije skupo a radi svaki autoelektričar.Što se tiče svetla u kabini,verovatno je loš kontakt na pipku.To se lako rešava sa WD-40.Malo isprskaš pipak na stubu kod vrata i proveriš.da lisija kad se pipak pusti odnosno da li se gasi kad se popak pritisne.Prosto.
 12. maraja

  potrebna mala pomoc - yaris 2006

  Ako je isti sistem kao kod starog Yarisa onda se svetla neće sama ugasiti već će dati zvučni signal čim se otvore vrata.To je znak da svetla nisu ugašena.A što se tiče svetla u kabini ono ima 3 položaja:ugašeno,upaljeno i pali se kad se vrata otvore.Sam podesi koje ti odgovara.Pozdrav.
 13. maraja

  SRS lampica

  U petak veče sam upalio auto i lampica se ugasila.Juče i danas takoðe lampica ne sija,tako da ja mislim da je problem bio do mraza a ne kvara i verovatno ne treba da idem na očitavanje greške koja više ne egzistira.
 14. maraja

  SRS lampica

  Hvala,nazvaću TCB da zakažem.
 15. maraja

  SRS lampica

  Imam jedan problem vezan zaSRS.Naime,sad sam išao da očistim sneg i upalim auto ali posle paljenja motora nije se ugasila lampica SRS(vazdušni jastuci).To mi se sad prvi put dešava i ne znam da li je neki kvar ili je prosto prolupao zbog mraza.Pregledao sam pojaseve i svi su ispravni i na svom mestu.Da li neko zna u čemu je problem ili je imao ovakav slučaj.Zahvaljujem se unapred.
×