Jump to content

ŽoltPančevo

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    27
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Dani Pobede

    4
  • Vreme Online

    5h 25m 47s

ŽoltPančevo poslednji put pobedio na dan April 1 2019

ŽoltPančevo je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

15 Neutralan

O članu ŽoltPančevo

  • Rangiran
    Novi član

Vozilo

  • Proizvođač:
    Toyota
  • Model
    Corolla verso

Profile Information

  • Grad:
    Pancevo
  • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

426 videli profil
  1. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    Da se pohvalim, prešao sa toyotom za 6 dana 3000km. Bio malo do nemačke i nazad. Letela je na auto putevima evrope i slużila kao da je nova.. Baš sam zadovoljan! ☺
  2. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    Da obnovim malo temu. Toyota sluzi super, da ne ureknem. Promenjeni su pk kaiš i vodena pumpa kao i stabilizatori balans štangli. Antifriz takodje sipan nov. Pratio sam nivo ulja i vode i posle 6000km sve je u redu. Ulje je i dalje zlatno žuto i nije trošio ništa od zamene u junu 2018. Sve u svemu, zadovoljan sam.
  3. ŽoltPančevo

    Corolla 1.6 WT-I SD/T5 SOL

    Ne mudrujem ja ništa, to je obična statistika. Svako ima pravo da vozi na koje god gorivo hoće. Srećno i dalje sa plinom. Puno predjenih bezbrižnih kilometara ti želim!
  4. ŽoltPančevo

    Corolla 1.6 WT-I SD/T5 SOL

    Čim se ugradi plin, koliko god bio kvalitetan uredjaj, šanse da se upali auto enormno rastu. To je neki moj lični utisak. Nemojte misliti da se samo stariji automobili upale, juče ujutru je to bio bmw serije 3 iz 2012g. Benzin plin. Sinoć opet benzin-plin, alfa 147...
  5. ŽoltPančevo

    Corolla 1.6 WT-I SD/T5 SOL

    Ljudi, ja stvarno ne razumem taj trenutak ugradnje plina. Iz mog ugla gledanja, kao vatrogasca, za 6 godina koliko radim, 90% automobila koji se zapalili bili su benzin-blin. Ostalih 10% je bilo dizel, dok na čist benzin nisam imao još prilike da gasim neki auto.
  6. ŽoltPančevo

    2018 Corolla 1.6 Style Automatic

    Ljudi, stvarno ne znam zasto davati toliko novca za sijalice? Ja sam promenio 10-ak automobila i na svima sam menjao fabricke sijalice sa Osram Cool Blue. Fenomenalno osvetljavaju put a jos se i dobije ksenon efekat. Traju oko 12-18 meseci a kostaju oko 2500din. Zao mi je sto na corollu verso ne mogu da ih stavim jer su ovde sijalice HB1 i HB3. U toj varijanti nisam uspeo da nadjem cool blue a ni philips xenon look.
  7. ŽoltPančevo

    Preporuka za majstora (servis) u Beogradu?

    Iz prve ruke, u Japan shop-u su odlicni majstori, uvek spremni za saradnju. Meni je bilo bitno sto sam mogao da gledam sta i kako rade na autu. Sto se cene tice, za ruke nije strasno. Delova imaju i originale i zamenske, ali su im cene dosta jake.
  8. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    Moram da postavim pitanje i ovde. Da li su ljudi iz toyote, tacnije iz ovlascenih servisa normalni? Za malu pumpu koja ide u posudu sa tecnoscu za pranje stakla, traze 22 000 din.. Polovna se ceni oko 25-30€, dok se zamenski deo moze naci od 1500 do 6000din. Znaci za jednu obicnu dvosmernu pumpicu treba da dam jedno malo bogatstvo!
  9. ŽoltPančevo

    Corolla 1.6 WT-I SD/T5 SOL

    Prelepa limuzina, svaka cast.
  10. ŽoltPančevo

    Nemanja i Yaris

    Ako ti treba neka pomoc u PA, tu sam. Inace, taj auto plac gde je yaris je veoma korektan plac i uglavnom su im ok automobili. Naravno, opreza nikad dosta.
  11. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    Drugari, jedno pitanje opet. Kako se manifestuje ako su nosaci ili neki nosac motora oslabio?? Da li je pojacano podrhtavanje u leru? Ako se tzv. potpise auto na asfaltu, da li moze doci do nekog kao poskakivanja? Hvala unapred na odgovorima
  12. ŽoltPančevo

    Novi vlasnik Corolle 1.6benz 2018 restyle

    Meni se Mol pokazao najboljim, 95-ca ali sa aditivima. Prelazim ubedljivo vise km nego dok sam sipao na Nis pumpama..
  13. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    Nekad se oseti do tih obrtaja od 2-3000, ali podrhtavanje pocinje na oko 1-1500obrt. Rekli su da ne brinem nista samo gas i put pod noge..
  14. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    To tresenje nije izrazeno, vise je kao slabo podrhtavanje kad pritisnem gas u po majstorima veoma niskim obrtajima. Isao sam sa majstorom u test voznju i kaze da je u tome problem, bukvalno kao da se motor malo pomuci da primi gas jer su previse niski obrtaji. Poluosovine su u redu kao i zglobovi i sve ostalo.
  15. ŽoltPančevo

    Corolla Verso 1.6

    Pozdrav! Da javim rezultate posete Japan shop servisu sa mojom corollom. Auto je u veoma korektnom stanju, kako mehanicki tako i limarijski. Na dijagnostici takodje sve odlicno. Predstoji mi zamena pk kaisa, vodene pumpe i spanera i ujedno su ovo i najveci troskovi. Na trapu treba da se zamene stabilizatori i to je to. Na kraju da pohvalim momke iz servisa, koji su bili krajnje ljubazni i spremni da odgovore na sva moja pitanja vezana za auto.
×