Jump to content

peppone

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  6
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  2d 8h 39m 38s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu peppone

 • Rangiran
  Novi član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris

Profile Information

 • Grad:
  Aranđelovac
 • Država
 1. peppone

  Corolla 1,6 SD Valvematic Luna 2019

  Mislim da je Turska zemlja proizvodnje, a ako me sećanje ne vara samo se u Turskoj prave Corole za evropsko tržište. Ja sam naručio u MAG Centru.
 2. peppone

  Corolla 1,6 SD Valvematic Luna 2019

  Pravo da ti kažem jedva čekam da stigne, ko će dočekati april ali šta da se radi. Ja sam, što se tiče cene, išao malo na poznanstvo, preporuku od čoveka koji je uzeo prošle godine auto kod njih pa sam uspeo da dobijem ovakvu cenu. Čak sam na testu, gde je bila sol, rekao čoveku: "Ja mogu za ovakav auto da dam 18-18500 evra i ništa više. Nadji mi, uklopi se pa me zovi". Na kraju je tako i bilo. Da ti ne trujem više temu, u zdravlju da je voziš i da te služi bar jedan milion pređenih km bez kvara.
 3. peppone

  Corolla 1,6 SD Valvematic Luna 2019

  Da ne otvaram novu temu, a hoću kad stigne auto. Danas sam naručio belu Korolu u sol varijanti, treba da stigne početkom aprila. Što se tiče novosti trenutno je sol varijanta 19200, sajamska cena i dobija se vaučer od 800 evra za dodatnu opremu. U standardnoj opremi sad idu parking senzori napred i pozadi i Apple i Android konekcija za multimediju. Pošto mi generalno ne trebaju neki dodaci, spustili su mi cenu za 800 evra tako da me sol izlazi 184 zelenih evropskih. Testirao sam istu u Mag centru i oduševio sam se, tiha, lagana za vožnju, pregledna. Kad bude stigla otvaram novu temu pa ću sve utiske tamo da sumiram. Inače luna je 17600 i plus 800 evra za dodatnu opremu. Verujem da i tu može da ide minus 800 pa da izađe niža cena.
 4. peppone

  Corolla 1,6 SD Valvematic Luna 2019

  Ja sam ga vozio pre neki dan u Čačku i auto je stvarno vrh. Nije bila duga vožnja ali dovoljna da odlučim da uzmem Corolu. Prvo sam hteo polovnog Avensisa pa novu Elantru ali odluka je na Coroli. Reci mi samo jel ovo osnovna bela ili biserna? Ja sam gledao osnovnu belu i mnogo mi se dopada. Kaži mi još nešto, ima li ova multimedija slot za SD karticu pošto nema CD-a ili sve ide preko blututa? Neka te dugo služi druže. Pozdrav
 5. peppone

  Buduci vlasnik Avensisa

  Pravo da vam kažem sad se nešto i premišljam oko Avensisa budući da izlazi nova Corolla, tako da će u toku godine verovatno pasti jedan nova 1,6VVTI u Luna opremi. Baš ću da vidim na sajmu kakvi su uslovi kupovine i kako izgleda. Avensisa sam milsio 2011.godište, 2,0 dizela ali sada je upitno i to.
 6. peppone

  Buduci vlasnik Avensisa

  Pozdrav društvo, Zovem se predrag i iz Aranđelovca sam. Nadam se dobrom druženju i nekim korisnim informacijama pošto imam u planu da kupim Avensisa pa bi mi svake informacije dobrodošle. Veliki pozdrav peppone
×