Jump to content

Gaga3

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  41
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  3
 • Vreme Online

  5d 9h 18m 10s

Gaga3 poslednji put pobedio na dan Jul 8 2019

Gaga3 je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

6 Neutralan

O članu Gaga3

 • Rangiran
  Novi član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris

Profile Information

 • Grad:
  Čačak
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

 1. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  e slatko se nasmejah...tek sad vidim da sam slikala sebe ... Uglavnom našla sam čoveka koji vari plastiku, čekam mehaničara da skine retrovizor, da ga odnesem da se zavari taj mali plastični deo koji sam sačuvala. Kažu da se ništa neće primećivati, nadam se da će biti tako ! Uglavnom javljam se kad sve završim, operem ga i sredim pa da vidimo kako će jarence izgledati!
 2. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Pozdrav drugari, mama je prilikom ulaska u garažu uspela da polomi plastiku na nosaču retrovizora. Znači staklo je ok, poklopac zadnji ok, ali plastika je pukla. Imam dva mala odvaljena delića sačuvana. U servisu su mi rekli da ih zalepim super lepkom, ali meni ta estetika bode oči. Šta vi mislite? Da li tražiti na nekom otpadu i gde? Hvala puno!
 3. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  još nisam zamenila gumice, svakako sam uvek za opciju kvaliteta bez obzira na cenu , nego šta je bre sa ovim mojim felnama, popularnije od mene
 4. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  :D :D :D da, da, samo gume! :))) Hvala puno!
 5. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Hvala, meni trebaju samo one gume, znači tražim gume i postavim u već postojeće metlice ili se menja sve :D, danas ću ra idem da potražim
 6. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Gde mogu da se nađu NWB?
 7. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Pozdrav drugari imam pitanje :), što se tiče zime i niskih temperatura da li treba neka posebna vrsta nafte da se sipa ili neka sredstva protiv mraza, da slučajno ne zaledi nafta :D? Koje metlice za stakla bi preporučili i koje su dimenzije?
 8. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Rešila svetlo
 9. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Nisam pametna, ali valjda je i normalno da se dopuni ili ne .. pojma nemam . . Uglavnom evo danas drugarica reče da je radila servis klime na Fordu i isto piše kao meni ...osim ako i kod nje nešto nije kako treba ...uglavnom ja sam danas vozila oko 100 km hladio je fenomenalno ...čak mi je bilo i hladno na momente ..Znači hladi odlično, samo me je ovaj test zbunio ..a ni na netu ne mogu da nađem šta treba da piše
 10. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Pozdrav drugari, uradila sam servis klime, majstor kaže sve je ok, al nije mi jasan ovaj test nepropusnosti :). Je l on treba da bude pozitivan ili negativan? Klima ok radi, ali treba li nešto ovde da me brine?
 11. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Hvala puno na pomoći!
 12. Gaga3

  Dule i Corolla KE 25

  Ovo je genijalno! Kako ja da nađem kupca za moju Mazdu iz 1984 ..volela bih da je neko sredi i da se vozi jer je motor perfektan,prešla oko 200 000 ...mogu da postavim fotografije, ako nekoga zanima? Cena bi bila oko 300e!
 13. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Opet ja :D, juče sam vozila malo po prirodi i temperatura u kabini je bila oko 23C, upalila sam klimu na auto pa na AC i sama je izabrala stepen izduvavanja i 16 stepeni! ..Kada sam probala manje od 16 nije moglo dobila sam samo neku oznaku LO...Je l' to normalno? I koliko je potrebno da motor radi pa da upalim klimu ili mogu odmah :), koliko vremena treba da prođe pa da se oseti hladan vazduh i da li je bolje da ugasim cirkulaciju vazduha s polja? Koliko pitanja kao da sam Mali princ :))))
 14. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Nisu možda najbolje fotografije, iz garaže su..biće boljh kad stignem da upalim auto :)) .... Patosnice su prljave :D ... :D
 15. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Mene su privukla kožna sedišta pre svega zbog održavanja, ali nisam mnogo ni mogla da biram, jer je eto taj auto izleteo iznenada kod komšije koji ga je vozio, a ima dva Yarisa i tog jednog je rešio da proda, tako sam ga ja kupila, a bilo mi je bitno i da je u mom gradu gde su majstori mogli detaljno da ga pregledaju ..da ga probam ...a i znam čoveka koji ga je vozio i meni prodao! Zimi mi nisu bila problem jer imaju grejače i hladnoću nisam osetila, e videćemo leto kad dođe :D :D :D ..ali naći će se valjda neko rešenje :)))). Policu sam i našla na auto otpadu, original sa Yarisa skinuta, pa eto možda i uzmem ako se nije prodala, gledala sam je pre mesec dana :))))! Ubacujem fotke za 15-ak minuta!
×