Jump to content

Gaga3

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  34
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  3
 • Vreme Online

  5d 4h 57m 23s

Gaga3 poslednji put pobedio na dan Jul 8

Gaga3 je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

5 Neutralan

O članu Gaga3

 • Rangiran
  Novi član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris

Profile Information

 • Grad:
  Čačak
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

 1. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Rešila svetlo
 2. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Nisam pametna, ali valjda je i normalno da se dopuni ili ne .. pojma nemam . . Uglavnom evo danas drugarica reče da je radila servis klime na Fordu i isto piše kao meni ...osim ako i kod nje nešto nije kako treba ...uglavnom ja sam danas vozila oko 100 km hladio je fenomenalno ...čak mi je bilo i hladno na momente ..Znači hladi odlično, samo me je ovaj test zbunio ..a ni na netu ne mogu da nađem šta treba da piše
 3. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Pozdrav drugari, uradila sam servis klime, majstor kaže sve je ok, al nije mi jasan ovaj test nepropusnosti :). Je l on treba da bude pozitivan ili negativan? Klima ok radi, ali treba li nešto ovde da me brine?
 4. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Hvala puno na pomoći!
 5. Gaga3

  Dule i Corolla KE 25

  Ovo je genijalno! Kako ja da nađem kupca za moju Mazdu iz 1984 ..volela bih da je neko sredi i da se vozi jer je motor perfektan,prešla oko 200 000 ...mogu da postavim fotografije, ako nekoga zanima? Cena bi bila oko 300e!
 6. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Opet ja :D, juče sam vozila malo po prirodi i temperatura u kabini je bila oko 23C, upalila sam klimu na auto pa na AC i sama je izabrala stepen izduvavanja i 16 stepeni! ..Kada sam probala manje od 16 nije moglo dobila sam samo neku oznaku LO...Je l' to normalno? I koliko je potrebno da motor radi pa da upalim klimu ili mogu odmah :), koliko vremena treba da prođe pa da se oseti hladan vazduh i da li je bolje da ugasim cirkulaciju vazduha s polja? Koliko pitanja kao da sam Mali princ :))))
 7. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Nisu možda najbolje fotografije, iz garaže su..biće boljh kad stignem da upalim auto :)) .... Patosnice su prljave :D ... :D
 8. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Mene su privukla kožna sedišta pre svega zbog održavanja, ali nisam mnogo ni mogla da biram, jer je eto taj auto izleteo iznenada kod komšije koji ga je vozio, a ima dva Yarisa i tog jednog je rešio da proda, tako sam ga ja kupila, a bilo mi je bitno i da je u mom gradu gde su majstori mogli detaljno da ga pregledaju ..da ga probam ...a i znam čoveka koji ga je vozio i meni prodao! Zimi mi nisu bila problem jer imaju grejače i hladnoću nisam osetila, e videćemo leto kad dođe :D :D :D ..ali naći će se valjda neko rešenje :)))). Policu sam i našla na auto otpadu, original sa Yarisa skinuta, pa eto možda i uzmem ako se nije prodala, gledala sam je pre mesec dana :))))! Ubacujem fotke za 15-ak minuta!
 9. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Meni se polica uopšte nije dopala, možda sam i pogrešila što nisam uzela, ali samo sam zamislila da nešto stavim na policu i da će da mi padne i upadne na onu zavesicu! Dugme ću da isproveravam, evo tri dana nisam stigla da sednem u kola! :) A sutra ću sve da slikam, pa ću postaviti fotke! Ne znam hoće li mi se zapaliti ta sedišta na leto :D ... zimu sam preživela uz grejače sedišta :), ali kako ću ih ohladiti videću , ako uopšte budemo imali leto!
 10. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Pa ne znam, možda ima, a da ne umem da nađem, u toj knjižici piše da se blutut podešava na tom dugmetu mode, ali ja to jednom kad sam krenula da čačkam podesim francuski, pa mi se izgube podešavanja za muziku i kad sam uspela da vratim, više nisam čačkala.... Inače nisam ni videla nigde Yarisa sa kožom, osim jednog i isti je unutra kao moj, čak ni taj nije imao policu, ali garant je to neko negde maznuo...Kako uopšte znati da li je tu nešto dolazilo tj dolazi od opreme ili ne dolazi? Inače policu sam bila našla za 15 evra, al kad sam videla da ima onu zavsicu između police i zadnje lože na čičak uopšte mi se nije dopala i nisam htela da je uzmem, toliko je uska da ne vidim njenu poentu
 11. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Hvala puno! Nekaga za sada ovako, pa ću videti :)) Telefon držim pored volana u onom delu za čaše, flaše ...taman se lepo uklopio :D hahahah
 12. Gaga3

  Tomic i Yaris (2009) 1.33 VVT-i

  Neka te sa srećom služi . Baš je lep ! Ne znam da li si mene spominjao kad si rekao da ne svetle lampice na automatskoj klimi, da li možeš da fotografišeš u mraku i postaviš fotke :)? Ja nikako da odem do majstora da to pogleda, a sinoć me drugarica ubeđuje da mi sve radi i da svetli samo ono što se upali...mada videću šta će majstor reći :)!
 13. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Ja iskucah poruku i šta bi sa njom ne znam.....e ovako, nemam ništa više na volanu sem ovog prikazanog. Znači podešeno je da menjam pesme, stanice i da regulišem jačinu pesama, generalno to najviše i koristim. Kad pritisnem MODE, na dispeju se ništa ne menja ..kreće teta da priča na engleskom da li želim da promenim jezik, da li želim pomoć bla bla.... I tako sam ja jednom to kliktala i prebacila na francuski, jedva živa posle vratila na engleski i na podešavanje muzike, od tad više ništa ne diram, ali me kopka, šta tu sve ima :D ... i da li još nešto ima...a u toj kjnižici što dam dobila spominje se taj blutut ...ali eto ne kapiram podešavanja
 14. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Lepo se vidi, ali slikaću opet :)) imam mode dugme u sredini ..a pored + - i ove druge dve oznake... Slikaću večeras :))
 15. Gaga3

  Gaga i Jarence :D

  Lepo se vidi, ali slikaću opet :)) imam mode dugme u sredini ..a pored + - i ove druge dve oznake... Slikaću večeras :))
×