Jump to content

iGi

TcS Član
 • Broj Poruka

  12
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  22h 50m 52s

Reputacija Zajednice

1 Neutralan

O članu iGi

 • Rangiran
  Novi član

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

 1. iGi

  iGi i Corolla E120

  Moja je 1.6 vvti (3ZZ-FE motor), dobio sam i knjigu/uputstvo uz auto, na srpskom. U uputstvu piše: Ukupni kapacitet tečnosti za hlađenje: 6.5 L Tip tečnosti: - S etilen-glikol antifrizom ("TOYOTA Long Life Coolant" ili ekvivalent) bez silikata, amina nitrata i borata. Koristite ovaj tip tečnosti radi zaštite aluminijumskih komponenti. Ne koristite običnu vodu. Molimo Vas kontaktirajte ovlašćenog zastupnika ili servisera Toyote za više informacija. Po tablici održavanja vozila u uputstvu (1.4 i 1.6 benzinski motori), rashladna tečnost motora T-SLLC se menja prvi put na 160k, zatim na svakih 80k. Pišite ako vam treba nešto iz uputstva, da skeniram i okačim.
 2. iGi

  iGi i Corolla E120

  Ljudi, koji antifriz ide u ovu Corollu? Majstor mi je sipao G11 VALEO Protectiv 100, koji se meša sa vodom sa česme, a svuda čitam da ide G12. Da li je to velika greška?
 3. iGi

  iGi i Corolla E120

  Ako vam stoji kao servisna akcija po broju šasije, onda nije menjano i treba da se uradi, o trošku Toyote. Zakazuje se u ovlašćenom servisu, potrebno je oko 7 dana da stigne rezervni deo kod njih.
 4. iGi

  iGi i Corolla E120

  Pozdrav svima, Samo da javim da sam 8og januara kupio onu Corollu sa oglasa - 1.6 vvti 2005. Hvala Vam svima na odgovorima i pomoći. Prezadovoljan sam autom, i verujem da u toj kategoriji nema boljeg izbora. Broj šasije možete uneti ovde i izaći će vam potrebne servisne akcije. Zamena vazdušnih jastuka se radi besplatno, o toyotinom trošku, potrebno je samo zakazati intervenciju u ovlašćenom servisu.
 5. iGi

  iGi i Corolla E120

  A da li mi je možda dizel mnogo bolja opcija? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15383973/toyota-corolla-14-d4d U odnosu na ovog benzinca? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15359190/toyota-corolla-16
 6. iGi

  iGi i Corolla E120

  @Fanny Brice Sa majstorom sam pregledao taj za 3500, deluje OK ali je cena fiksna a nikakve dokumentovane servisne istorije nema. Inače je auto 2004 godište, vidim po broju šasije. Razmišljam i o toj opciji uvoza, pa te molim za više informacija: Koliko te je na kraju izašao auto, sa registracijom u Srbiji? Kako si našla auto u Sloveniji? Da li je neophodna međunarodna dozvola? Koliko je vremenski trajao čitav proces?
 7. iGi

  iGi i Corolla E120

  @mpavlovicbb Da, imam sve napismeno 44k, pa posle bio na proveri sa 70k, ali pre i posle nema nista. Inače elektronska evidencija je u Toyoti uvedena 2010, tako da nema podataka o prethodnom održavanju ni za jedno vozilo.
 8. iGi

  iGi i Corolla E120

  Hvala na izdvojenom vremenu za odgovor. To su okvirne cene Tago servisa u NS, a prodavac je tražio fiksno 2350€. Bez obzira, nema nikakve servisne istorije osim iz 2010 (elektronska evidencija) za auto koji je 2002 godište. Ima li neko iskustva sa uvozom automobila iz CH, tj da li je neko sa foruma uvezao svoju corollu? Možete li mi preporučiti neki autoplac koji se bavi ovakvom vrstom usluge? Naleteh na oglase - Kopernikus Cars AG, pa razmišljam u tom pravcu...
 9. iGi

  iGi i Corolla E120

  Ne bih je uzeo ni na poklon, veruj mi. Potroših 10k na dva putovanja u NS, bez veze.
 10. iGi

  iGi i Corolla E120

  Pozdrav svima, Ovu Corollu sa pređenih 72k nemojte ni gledati, ako se ponovo pojavi na oglasima. Izveštaj iz Toyota Tago Car Novi Sad je u prilogu. Vozilo je poslednji put bilo u ovlašćenom servisu 2010te i nema nikakve servisne istorije pre i posle toga. I dalje sam u potrazi...
 11. iGi

  iGi i Corolla E120

  Hvala puno na odgovorima. Upravo sam na putu za NS i čim stignem vozim auto na pregled. Ima li razlike između modela proizvedenih u Japanu i onih u drugim zemljama? Mislim na delove i kvalitet istih?
 12. iGi

  iGi i Corolla E120

  Dragi ljubitelji Toyote, Nov sam na forumu, i u potrazi za hečbekom, benzincem ove generacije. Listao sam teme na forumu ali imam neke nedoumice: Koliko sam razumeo, corolle benzinci do 2004og imaju problem sa potrošnjom ulja? Da li ima ikakve veze gde je auto proizveden? Da li se u ovlašćenom servisu može verifikovati kilometraža, originalnom dijagnostikom? Pogledao sam sa majstorom ovu - https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15359190/toyota-corolla-16 Nema servisnu knjižicu, inače auto deluje OK, samo je cena fiksna i mislim da je previsoka. Danas idem u Veternik da odvezem u ovlašćeni servis na pregled 1.4 vvti, 2002 godište, navodno prešao samo 72000 km. Vlasnik tvrdi da je auto održavan u ovlašćenom servisu, servisne knjižice nema, a u Toyota MAG-u su mi dali podatak da je taj auto 2010. bio kod njih na servisu sa pređenih 44 000 km. Veoma sam skeptičan, jer u bazi imaju elektronske servisne knjižice samo od 2010. Po broju šasije vidim da je proizveden u UK - SB1KM22E80E034597. Inače, ovog modela nema puno na oglasima, molim vas za preporuku.
×