Jump to content

radekoenig

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    7
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Vreme Online

    12h 1m 49s

Everything posted by radekoenig

  1. radekoenig

    Toyota Rav4 2005 - LED Svetla - Da ili Ne?

    stara tema al eto mozda nekom zatreba. Ugradih u moju rav4 2002god led sijalice u farove i maglenke sija odlicno i mislim da nezaslepljuje nikog, bar mi niko do sad nije blicao. Toliko :D
  2. radekoenig

    Rav4 2002 2.0 vvt-i pisti

    Zdravo drugari, posedujem gore pomenut 2.0 vvt-i i pocelo je odjednom da mi se cuje u voznji i samo pri dodavanju gasa, ukoliko u voznji bez obzira koliko se brzo krecem izbacim iz brzine tada se necuje taj zvuk vec samo kada je u brzini i kad dodam gas, pod haubom se necuje , napolju se necuje samo u kabini i samo pri dodavanju gasa, zvuk podseca za zvizdanje i mnogo nervira,auto se isto ponasa , sve je ok samo taj zvuk mi razara nerve... imate li ideju sta bi moglo biti?
  3. radekoenig

    Rav4 2002 2.0 vvt-i pisti

    Ima li ovde pomoci. Ovaj forum treba probuditi. A da bi se probidio treba da ga vodi neko kome je stalo...
  4. radekoenig

    Rav4 2002 2.0 vvt-i pisti

    Zamenih crevo i nista se nedesava i dalje pisti ...
  5. radekoenig

    Rav4 2002 2.0 vvt-i pisti

    Hvala na odgovoru. Mislio sam da sam sam na forumu ;-)
  6. radekoenig

    Rav4 2002 2.0 vvt-i pisti

    Nisam to probao, ali mislim da sam nasao sta je uzrog zvuka, crevo koje ide sa dekle na usisnu granu se bukvalno raspalo. Da li mozda neko zna imali to novo da se kupi i gde ?
  7. radekoenig

    Rav4 2002 2.0 vvt-i

    Pozdrav svima zovem se Rade Nenadovic iz Beograda sam i danas sam kupio svoju prvu toyotu kao sto u naslovu pise upitanju je Rav4 2.0 vvt-i sa pogonom na Benzin naravno ali poseduje i Metan. Nemogu nista specijalno da kazem sem da je jako lepa i ocuvana. Pre nje sam vozio takodje djipove, Mercedes ML w163, grand cheroki 4.0 2002 i sad oyotu. Pozdrav i nadam se da cu se zadrzati na toyoti i u buducnosti i da me nece razocarati. Nisam zahtevan korisnik volim voznju po prirodi i obozavam kad pada sneg jer tada \ljubitelji dzipica uzivaju.
×