Jump to content

dusan83ar

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  6
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  1d 11h 40m 50s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu dusan83ar

 • Rangiran
  Novi član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  RAV4 2.0 D4D

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

 1. dusan83ar

  Који акумулатор у РАВ4 мк2 - дизел?

  И да, који произвођачи су за препоруку?
 2. Другари, помоћ, акумулатор ми је при издисају, његова снага је 75, мало сам гуглао и наилазио на препоруку да се стави акумулатор од 95? Шта ви кажете?
 3. dusan83ar

  Који дизел у РАВ4 2.0 D4D?

  Имам једну недоумицу везано за сипање горива у аутомобил. Увек гориво узимам на НИС или Гаспром пумпама, увек гледам да то буде гориво са адитивима. Сад, савет једног мајстора јесте да се у дизел тојоту РАВ4 друге генерације сипа обичан дизел, не овај са адитивима. Мени у глави, ваљда је бољи када је нешто скупљи Ипак, да ли је баш тако? Да ли сипање обичног еуродизела има своју логику и да ли је овај дизел са адитивима заиста неадекватан за поменуту генерацију аутомобила? Хвала на сваком одговору!
 4. dusan83ar

  RAV4 mk2 Katalizator

  Хвала на савету. Конкретно, на мом је све извађено, само цев продужена... гледам већ сад шта да радим, не чекам да загусти за регистрацију :-) Капирам да је универзални квалитетом далеко од оригинала, да ли његовом уградњом може да се изазове неки нежељен ефекат? Хвала још једном!
 5. dusan83ar

  RAV4 mk2 Katalizator

  Драги чланови, Једно питањце, савет, узео сам РАВ4 МК2 (2006), дизел. Запажања на њему, скинут катализатор и турбина има звук као на фијату :-) Сад, знам да тај звук хоће да узрокује недостатак катализатора, па да кренем прво од њега :-) С обзиром да овај ауто планирам да користим мало дуже (не као претходне, годину дана) доћи ће време када ће катализатор бити неопходан, а ја размишљам, боље већ сад да завршим са тим. Гледао сам ове универзалне за еуро3, неких 70ак евра су, да ли неко има искуства са тим, односно, да ли је уопште могућа уградња универзалног? Хвала унапред на сваком савету!
 6. dusan83ar

  Toyota RAV4 mk2 2.0 D4D 2006.

  Здраво свима. Нов сам овде, па да представим свој аутић :-)
×