Jump to content

david.sili

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  5
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  2h 48m 35s

Everything posted by david.sili

 1. david.sili

  1.0 vs 1.3

  Pozdrav svima, zovem se David i odlučio sam da konačno postanem vlasnik Toyota automobila. Za sada sam odlučio da to bude Toyota Yaris 2010. sa benzinskim motorom jer sam sa više strana čuo i pročitao da je to veoma kvalitetan auto. Sada sam pred samo još jednom dilemom: Imam mogućnost da kupim ili 1.0 ili 1.3. Za 1.0 sam čuo da je odličan motor (i prijatelji koji ga imaju su mi to potvrdili), ali za samo malo veću cenu se prodaje i Yaris sa 1.3 (isto godište). Interesuje me da li ima značajne razlike i koji od ta dva motora se do sada pokazao kao bolji. Inače, planiram da ga uglavnom vozim po gradu, a ponekad i između gradova. Svaki savet je dobrodošao. Hvala u napred
 2. david.sili

  1.0 vs 1.3

  Hvala na savetima i mišljenjima. Na kraju sam kupio 1.0. 5-ro vrata su bila presudna.
 3. Sutra idem da vidim auto na placu koji je uvezen, ocarinjen i "... kupcu ostaje samo registracija." i verovatno kupim. Pošto živim u drugom gradu u kojem će se i registrovati nego onaj gde se sada nalazi, interesuje me koji je proces oko kupovine tog auta: da li se sve to sredi na auto placu (vlasnik auta vama da ključ i svu dokumentaciju zajedno sa fakturom a vi njemu pare)? da li treba nešto da se negde overi? Da li se dokumenati i novac razmene tek posle tog overavanja? i još podpitanje - da li se i za tek uvežene automobile plaća porez od 2,5% na cenu auta? Hvala u napred na svim savetima!
 4. david.sili

  Kupovina polovnog auta - kada dati pare?

  Hvala na savetu. Kupovina je lepo prošla.
 5. david.sili

  1.0 vs 1.3

  hvala na odgovoru. Konkretno me interesuje i kvalitet samog motora. Na više mesta sam čuo da je 1.0 motor nešto posebno dobar. Za jačinu i brzinu ne sumnjam da je bolji 1.3, ali me interesuje kvalitet izrade motora - da li je u istom nivou kao i 1.3, nešto malo slabiji/jači?
×