Jump to content

nlukic

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    3
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

Posts napisano od nlukic


  1. On 4.5.2021. at 1:03, Amko said:

    Mani se ćorava posla, ja ne znam da je iko uspio da hakuje taj Touch2, neki su kao uspijevali preko nekog Samsung mobitela, kao neki mirrorlink, čista improvizacija.

    A taj android multimedija, vjerovatno dobro radi, ali i košta...

    Tebi samo treba dobar držač za mobitel, iz iskustva, sve ostalo su šabačka rješenja!

    Osim naravno ako kao dingospo odeš u ovlašçeni i tišpla cca  500evura za navigaciju i ostalo..

    Ma da, odustao sam vec :) (bar do sledecih kola), za sada preko telefona pokrecem navigaciju i sta vec treba. Nadam se da se Toyota malo napraviti neki bolji/slobodniji OS (mozda vec i postoji, ovaj moj je nesto stariji).

    Inace 900e navigacija u ovlascenom :confused:


  2. Pozdrav ljudi,

     

    Nedavno sam pazario Corollu SD 2018 koja u sebi ima Toyota Touch 2 multimedia sistem (mislim da je u pitanju druga generacija). Potrebna mi je pomoc kako multimediju da povezem na internet preko telefona. U svim uputstvima koja sam pronasao jedan od koraka je ulazak u Connectivity meni koji kod mene ne postoji, vec samo Bluetooth (kada povezem telefon preko BT-a i dalje ne dobijam Connectivity opciju)... Da li je neophodno azurirati firmware i kako? Nisam uspeo da nadjem neke teme koje se ticu ovoga na forumu pa ako sam negde prevideo plz posaljite :)
    Takodje, da li neko ima iskustva sa ugradnjom nekog drugog multimedija sistema baziranog na android-u?

     

    Hvala unapred!


  3. Pozdrav svima! Nedavno sam pazario Corollu SD od Toyota centra. Za sada sam veoma zadovoljan, naravno vec imam i nekoliko pitanja na koja se nadam da cu moci da pronadjem odgovore na forumu i na dalje razmenjujem iskustva sa ostalim clanovima :)

×