Jump to content

djokica54

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  9
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Vreme Online

  17h 52m 20s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu djokica54

 • Rangiran
  Novi član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris 2003

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država
 1. djokica54

  Problem sa farovima na Yarisu 1.0

  Ovde nema nikog! KORONA!!!
 2. djokica54

  Problem sa farovima na Yarisu 1.0

  Od skora imam Yaris 1,0 2003. U suštini dobar i očuvan auto. Dosta sitnica sam rešavam, ali mi je ovo malo veći problemčić: Doći do sijalice levog fara su "tantalove muke". Probao sam danas da izvadim sijalicu i nisam uspeo, možda ću sutra izvaditi ceo far. Problem je u tome što taj levi far mnogo jače svetli, a nije naopako stavljena sijalica. Bivši vlasnik je stavio novi far, a desni je očistio pastom za zube. Razlika je vrlo mala kada ne gore svetla. Razlika u jačini svetla je očigledna i po danu, kao da u levom faru gori dugo svetlo. Još me nije zaustavila policija, ali verovatno hoće. Da li je neko imao takav slučaj i kako da rešim problem. Neću valjda morati da stavim i desni novi far? Hvala.
 3. djokica54

  Zamjena sijalice kratog-dugog svjetla

  Isti problem je i sa Yaris 1,0. Doći do sijalice levog fara su "tantalove muke". Probao sam danas da izvadim sijalicu i nisam uspeo, možda ću sutra izvaditi ceo far. Problem je u tome što taj levi far mnogo jače svetli, a nije naopako stavljena sijalica. Bivši vlasnik je stavio novi far, a desni je očistio pastom za zube. Razlika je vrlo mala kada ne gore svetla. Razlika u jačini svetla je očigledna i po danu, kao da u levom faru gori dugo svetlo. Još me nije zaustavila policija, ali verovatno hoće. Da li je neko imao takav slučaj i kako da rešim problem. Neću valjda morati da stavim i desni novi far? Hvala.
 4. djokica54

  Prskalica vetrobrana

  Sredjena creva, nema potrebe za kometarima. Hvala.
 5. djokica54

  Prskalica vetrobrana

 6. djokica54

  Prskalica vetrobrana

 7. djokica54

  Prskalica vetrobrana

 8. djokica54

  Prskalica vetrobrana

  kako da postavim slike?
 9. djokica54

  Prskalica vetrobrana

  Poštovanje, tek sam prispeo ovde, a već imam problem. Naime kupio sam skoro Yarisa 2003 i imam problem da mi ne rade prednje brizgaljke vetrobranskog stakla. Otkačiilo se crevo sa sve nastavkom i ne znam gde da ga zakačim. Skidao sam spoljnu oplatu prednjeg desnog točka i crevo regularno ubodeno u rupu. Ne može da se izvadi, a u motorskom prostoru ne vidim gde izlazi, tj. gde da ubodem crevo sa nastavkom. Kako je ispalo? Pomoć!
×