Jump to content

biciklista

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  37
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  1
 • Vreme Online

  3d 2h 11m 31s

biciklista poslednji put pobedio na dan Novembar 29 2020

biciklista je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

5 Neutralan

1 Follower

O članu biciklista

 • Rangiran
  Novi član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

93 videli profil
 1. biciklista

  Preporuka za auto limara/farbara u Beogradu ?!

  Ja sam par puta privatno i poslovno koristio uslugu jednog limara/farbara na Starom Sajmištu, ul. Zarije Vujoševića 19 ( ulica je slepa, a taj majstor je poslednja kuća/dvorište sa leve strane ( ima crvena metalna kapija )). Čovek radi sam, pa se malo čeka na red, ali, čovek je čarobnjak svog posla (neki auto placevi polovnjaka redovno koriste njegove usluge ). Zove se Bule ( tel-viber 060 311 03 76 ).
 2. biciklista

  2018 Corolla 1.6 Style Automatic

  Imaš dosta farbara koji to urade ne samo za manje pare, nego i bolje. Meni je poslovnog yarisa radio neki na Starom Sajmištu (jedna koleginica ga "oderala samo tako" dva puta). A i poslovnog škodilaka. Zlatne ruke, a korektna cena. Ni privatno ne vozim kola u ovl. servis za tu vrstu radova (čak ni dok su još pod garancijom).
 3. biciklista

  Piske i Megane IV 1.6 SCE limited

  Vulkanizerske usluge su lepo poskupele (bar u BG). Drugar kaže da je nedavno otišao kod vulkanizera, ima dva seta točkova od 18" (oba alu felne), da zameni gume (gume 225/40X18, sa jednih felni na one druge i obrnuto, jer su mu se više dopadale zimske alu felne, pa da na njih nabaci letnje gume) i kaže da je to platio preko 9.000 (mislim da reče 1.200 po točku). Toliko bi ga znali došlo godišnje i samo da menja letnje i zimske gume na jednim felnama. Još ako plaćaš i hotel za gume, to je strahota od cifre na godišnjem nivou.
 4. biciklista

  Piske i Megane IV 1.6 SCE limited

  Vidi, da li je 200 ili 250, po meni to nije neka dramatična razlika ako ti je ova od 250 baš "po volji" (dopada ti se), ako je razumno očuvana i potpuno ispravna ("ravna kao strela"), a npr. za 200 imaš u ponudi neke koje kod tebe ne izazivaju emociju ili su izgrebane, krive ili sl. Ja sam uzimao polovne alu od 16" za 308 i za 500L po različite pare (200 i 300), ali, bile su ispravne i očuvane (one za 500L bukvalno nove) i služile su me lepo godinama, bio sam zadovoljan sa njima godinama, i uopšte mi nije žao para koje sam za njih dao. Tako da nemoj da ti 50 evra gore-dole bude smetnja da sebi ispuniš želju, pri čemu su meni jako lepe i one tvoje originalne alu felne.
 5. biciklista

  Piske i Megane IV 1.6 SCE limited

  Lepe felne. OEM? Koja je dimenzija? Skupe mnogo ?
 6. biciklista

  Novi 1.5 motor u Corolli

  Pojam "realna cena" je veoma subjektivna i individualna kategorija. Zavisi od ugla gledanja.
 7. biciklista

  Novi 1.5 motor u Corolli

  Videh u salonu karavansku corollu SOL 2,0 hibrid ( i odmah se setih tebe). Sa "popustom" (od 1.000) je "samo" 29.000 Cene su totalno "odlepile".
 8. biciklista

  Novi 1.5 motor u Corolli

  Motor iz yarisa u corolli. Što da ne. I drugi brendovi jedan te isti motor koriste za svoje modele iz raznih segmenata (npr, 1,0 TSI, 1,0 TCe, 1,2 e-THP ... ). Dakako, u yarisu taj motor nudi perfomanse kao da je F1, a u corolli je druga priča (skoro 3 sekunde razlike u ubrzanju).
 9. biciklista

  Jarić 1,5 Stella

  Gledam večeras cene novog yarisa kod nas i u Crnoj Gori. Kod nas novi yaris hibrid u paketu Stella 21.990, a u CG je 17.510. Tužno. https://www.toyotaadria.com/me/pdf/cjenovnik_vozila/novi_yaris_hibrid_NG20.pdf https://www.toyotaadria.com/rs/pdf/cenovnik_vozila/2020/decembar/NG_Yaris_hybrid.pdf
 10. biciklista

  Auris 1.3, 2015.

  pozdrav
 11. biciklista

  Jarić 1,5 Stella

  Razume li se neko u WLTP režime testiranja? Novi Yaris sa “običnim” 1,5 od 125 ks manje troši i manje emituje CO2 u WLTP režimu “Veoma velika brzina” u odnosu na novi hibridni yaris 1,5 od 116 ks ( “5,4-5,7” u odnosu na “5,2-6,5” i “128-134 gr CO2” u odnosu na “113-148 gr CO2” ) Koji je to WLTP režim vožnje “Veoma velika brzina” ?
 12. biciklista

  Jarić 1,5 Stella

  Uživaj u tom yarisu. Odlično je to vozilo. Meni je često žao što ga nemam privatno, već samo poslovno, ali, to nije razlog da ne podelim moje iskustvo sa tim vozilom.
 13. biciklista

  Jarić 1,5 Stella

  Pa, ako si prešao samo 138 km (da nije greška?), mislim da je to suviše malo da bi čovek stekao predstavu o potrošnji. Moje iskustvo je da je yaris na magistralnom putu veoma štedljiv (4,5-5,5), na auto putu sve zavisi od brzine (mislim da pri oko 130 km/h troši oko 6,5), a "gradska vožnja" je toliko relativan pojam (i toliko je to individualno), da tu pravila nema. Recimo da mi po BG, "po gradu", troši od oko 7,5 do oko 12, sve zavisi KADA vozim i KUDA vozim. Ako vozim van špica i van centra, po širokim bulevarima, može da bude i tih oko 7,5. Ali, ako je više "po centru" i više "tokom špica", to je (meni) uvek 10-12. Što se tiče gašenja na polasku, pri kretanju, imao sam i ja taj problem. Samo odjednom kao da "ostena bez daha". Kao da sam neki vozač početnik, a ne neko sa par decenija i par stotina hiljada km vozačkog iskustva. Taj problem je (povremeno) bio u početku, možda prvih oko 1.000 km i taman kada sam hteo da reklamiram, to je samo nestalo. Ali, taj problem se povremeno (veoma, veoma retko) znao javiti i kasnije.
 14. biciklista

  Piske i Megane IV 1.6 SCE limited

  Šta sve podrazumeva taj servis? I, ima li taj motor kao poziciju redovnog održavanja i zamenu filtera za gorivo?
 15. biciklista

  Jarić 1,5 Stella

  Ma, svala snaga motora je dovoljna da pogineš ako si neoprezan ili lud. Ali, svakako mi je čudan taj propust u primeni naših propisa, oko snage koja se upisuje za hibridni pogon.
×