Jump to content

biciklista

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  326
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  12
 • Vreme Online

  22d 17h 14m 31s

biciklista poslednji put pobedio na dan Novembar 16 2023

biciklista je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

37 Neutralan

1 Follower

O članu biciklista

 • Rangiran
  Stalni član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

856 videli profil
 1. biciklista

  C-HR 1.8 C-ULT на чекању

  Čestitke ! Da se lepo navozaš sa tom svojom novom Toyotom. A, eto vidiš, uz 500L si za sigurnosne šrafove dobijao po dva adaptera, a jedan kao rezervni Znam, jer sam ga i ja imao ( ali sa 1,6 MJ ). Fiat je ipak Fiat Imam sada dva "Japanera" (dve Honde), a imam isti problem kao i ti - samo po jedan adapter za svaki set sigurnosnih šrafova Pošto poslovno imam i Toyotu, mogu da kažem da je "japanska filozofija" po mnogo čemu meni jako, jako nedokučiva. Kao što mogu da kažem da su kod Fiata mnoge stvari bile bolje osmišljene ili kvalitetnije uradjene nego kod Toyote ili Honde. Ali, to je ipak samo Fiat. Po mnogima, "dno auto industrije".
 2. biciklista

  Toyota Corolla Sol 2021

  Znači, garancija nije pokrila zamenu akumulatora ?
 3. biciklista

  Gospođa Korola

  Moraš da odeš u neki ovl. servis da se tamo u bazi podataka evidentira promena vlasnika. I broja telefona Tako su meni objasnili kada su mi pri kupovini Yarisa uneli moje podatke u aplikaciju.
 4. biciklista

  Gospođa Korola

  Ja sam instalirao tu novu, pa mi je tražio potpunu krvnu sliku za "prijavu" (registrovan sam preko E-mail adeese). I radilo je, videh aplikaciju i jako sam nezadovoljan, lošija je od stare (za mene). Ona stara je bila MNOGO bolja. Ova mi svaki put kada je startujem traži da unosim podatke za prijavu.
 5. biciklista

  PajserChina: Corolla Sedan 1.5 Luna

  Kod tog motora (1,5 vvti) svećice se menjaju tek na 90 hiljada km: https://toyotaadria.com/rs/pdf/cenovnik_odrzavanje/2021/CorollaSD.pdf Što se tiče cene redovnog servisa u ovlašćenoj mreži, zna Toyota zašto je njena produžena Relax garancija formalno besplatna.
 6. biciklista

  2018 Corolla 1.6 Style Automatic

  Lepo izgledaju. A da se gubi udobnost, gubi se. Da se dobije na upravljivosti, pa i lepoti, dobije se. Da li sve to vredi - pojma nemam
 7. biciklista

  Gospođa Korola

  Ako Bog da, biće ovaj vikend snega, pa taman da to malo testiraš I u tim uslovima
 8. biciklista

  Gospođa Korola

 9. biciklista

  Gospođa Korola

  Onda idi samo ujutro
 10. biciklista

  Gospođa Korola

  Malo više gradske, nego li vangradske?
 11. biciklista

  Corolla Cross Hybrid

  Svašta je u upustvu opisano. Pa i da na oko -30 ne možeš uopšte "da startuješ" Šalim se, malo. I ja vozim hibrid, pa mu u tehničkom smislu znam "boljke".
 12. biciklista

  Corolla Cross Hybrid

  Nisam mislio da zvučim zlonamerno. Izvinjavam se. A za to da li vozilo noći "na ulici" ili "u garaži", pitah zbog dolaska zime, baterije i hladnoće ... Kada sam jednom upitao kolegu sa ovog foruma za njegovu hibridnu Corollu, reče mi da mu zimi odmah posle hladnog starta SUS nekada radi i po 5 minuta pre nego se prvi put ugasi. Inače, čudi me ta ocena da u Corolli Cross napred ima više mesta nego u RAV-u. Ja nisam u nju sedao, ali, čuo sam baš kontra od jenog prijatelja koji je želeo Crollu Cross, a navodno baš sa tog razloga je na kraju uzeo RAV. Svakako hvala za sve odgovore.
 13. biciklista

  Corolla Cross Hybrid

  Koju varijantu si uzeo (motor, pogon, paket)? Dosadašnja iskustva? Da li ti kola noće napolju ili u garaži? Kako je išlo to sa subvencijama? Kada si tačno podneo zahtev i koliko dana posle toga je subvencija isplaćena prodavcu ?
 14. biciklista

  Gospođa Korola

  Koliko je "dama" prešla od kada je došla u tvoje ruke ?
 15. biciklista

  Yaris hibrid 2022

  To je bila gradska vožnja ?
×