Jump to content

biciklista

TcS Korisnik
 • Broj Poruka

  289
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  10
 • Vreme Online

  19d 23h 58m 19s

biciklista poslednji put pobedio na dan Januar 29

biciklista je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

33 Neutralan

1 Follower

O članu biciklista

 • Rangiran
  Stalni član

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Yaris

Profile Information

 • Grad:
  Beograd
 • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

360 videli profil
 1. biciklista

  Jos jedan clan kluba...

  TPMS senzori se uzimaju posebno, nisu deo felne. Mogu da se kupe OEM, a verujem da postoje i univerzalni, a koji odgovaraju i za Toyotu. Moguće i da na oglasima nadješ polovne OEM felne, koje već imaju na sebi ispravne TPMS senzore, mada to kod polovnih nikada ne znaš ( pa ni stanje baterije u njima ).
 2. biciklista

  Sta donosi nova corolla

  Ja kada vidim da Corolla sedan 1,8 hibrid može da ima ( u top paketu ) cenu od preko 40.000 ( mislim 40.400 ) pomislim da sam žrtva skrivene kamere.
 3. biciklista

  Jarić 1,5 Stella

  Ah, možeš da probaš da reklamiraš, ali, ne verujem da će da uvaže problem korozije na čeličnim felnama. Ako budeš reklamirao, javi nam kako si prošao, da znamo.
 4. biciklista

  Toyota Auris 1.6 Valvematic 2018

  Sredi ti na vreme ( što pre ) onaj prag, na trajan i kvalitetan način, dok korozija nije krenula ozbiljnije, jer to posle inače niko neće moći da sanira kako treba
 5. biciklista

  Toyota Auris 1.6 Valvematic 2018

  Na žalost, vulkanizeri nepažljivim podizanjem vozila ( ili nepažljivim zavrtanjem šrafova) često nanesu štetu, za koju vlasnik sazna tek mnogo kasnije, u vreme kada uopšte ne može sa uspehom da je reklamira vulkanizeru.
 6. biciklista

  Stari Vs novi yaris

  Novi je baš komotan kao "španska čizma" Vozim poslovno oba paraleno ( 2019. i 2022 ), pa nema greške ni u tvom zaključku. Srećno svakako.
 7. biciklista

  Stari Vs novi yaris

  Zavisi šta ti je u fokusu. Ako ti baš treba više mesta u kolima, uzmi stari. Ali, novi ima standaradno daleko bolju aktivnu bezbednosnu opremu ( radarski tempomat i sve ostalo ). Ja bih se "skupio" ( "sagnuo glavu" ) i uzeo novi.
 8. biciklista

  Novi 1.5 motor u Corolli

  Ne bi Toyoti bilo prvi put da nešto tehnički omane u konstrukciji ili izradi ( oni sa dužim pamćenjem mogu da prisete raznih problema ), a da se onda neko vreme pravi blesava i vlasnicima ne omogućava blagovremeno korišćenje prava iz garancije. Upravo u tom smislu i razumem kraj teksta dokoga je dat link ( "Repairs should be paid by the owners (the usual bill in S.Europe was $1500 as of 2021), but regional offices can provide a discount. " ). Vreme će pokazati da li novi 1,5 zaista ima problem sa EGR-om i kakav će biti konačan stav Toyote po tom pitanju prema vlasnicima, pa i prema onima u Srbiji.
 9. Kada na Google u pretragu ukucaš "Corolla hybrid problems", u rezultatima prvi link vodi do naslova "6 Most Common Toyota Corolla Hybrid Problems (Explained)", a u njemu je na rednom mestu br. 1 navedeno: "1. Dead Battery Issues ..."
 10. Kolega @djpesic ima istu Corollu kao i Ti.
 11. Kada bi se totalno "uprostila priča", taj algoritam punjenja akumulatora, pri kojoj napunjenosti ( u Voltima ili procentima ) se aktivira punjenje, a pri kojoj se isključuje ?
 12. Pratim Honda forum tri godine ( i ima na njemu i par hibrida ), ali, nikada nisam pročitao neko zapaženje u smislu koji ti navodiš ili šta slično. Fiat forum pratim 8 godina, ali, FCA i nema klasične hibride
 13. biciklista

  Corolla TS hybrid

  Odlična ideja. Otvaraj takvu temu
 14. biciklista

  Voznja hybrida - retrospektiva nakon 50 000 km

  Lep prikaz. Hvala.
 15. A, koliko vidim, Corolla hibrid 1,8 uopšte ne koristi "mali akumulator", već od 52-54 Ah ( tako kaže Varta konfigurator ).
×