Jump to content

nigrutin87@gmail.com

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    7
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Dani Pobede

    2
  • Vreme Online

    16h 38m 31s

nigrutin87@gmail.com poslednji put pobedio na dan Novembar 16 2021

nigrutin87@gmail.com je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

2 Neutralan

1 Follower

O članu nigrutin87@gmail.com

  • Rangiran
    Novi član

Profile Information

  • Pol:
    Muški
  • Grad:
    Nis
  • Država

Vozilo

  • Proizvođač:
    Skoda
  • Model
    Roomster
  • Oznaka
    1.9 TDI
  • Snaga
    105KS

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

  1. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Ipak sam se na kraju odlučio za Kadjar, baš ga imaju u salonu, sklopljen februara ove godine, sad su neke akcije bile u Renou, za 19740, manuelni 1.3 Tce od 140ks, drugi paket opreme, što realno ima sve što mi je potrebno, plus kasko osiguranje za prvu godinu, 5 godine garancije za auto, Obd zaštita. Prvi izbor mi je bila Korola ili Megane Grandcoupe ali ništa od toga nisam imao prilike da probam, za Tojotin servis ovde u Nišu nisam čuo dobre stvari, a u Renou sam odradio test vožnju Captur-a, ok je, simpatičan ali previše tvrd a za skoro istu cenu sad ide Kadjar. Nisam nešto oduševljen SUV-ovima ali ok mi je Kadjar, računao sam da će i više da drži cenu i lakše da se proda kad mu dođe vreme, dobar motor, umeren potrošač. Lakši će biti i za parkiranje od sedana.
  2. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Ima jedan zanimljiv oglas, Corolla u Sol opremi, 1.4 D4D, 2017. godiste, 63000 na satu, kupljena i odrzavana kod nas, 14500 eur, verovatno bi moglo i nize da se ide. Kako stoji taj motor na sedanu? Nekako mi je 18K eura za novi auto sa slabasnim benzincem previse, pa sam poceo da gledam oglase sa polovnjacima, uglavnom 2017. i novije.
  3. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Najvise sam video od nekih Turaka (verovatno zato sto se sklapa tamo pa je kontam povoljnije za kupovinu kod njih) po klipovima kako voze 1.5, pa youtube to prevede nekako polovicno ali otprilike razumem :D prevodio sam i komentare dole i vecina kaze da je ekonomicniji od 1.6 i ide manje vise isto, ali opet svi zaziru od 3 klipa itd. Zvao sam ih i rekli su da ce me zvati za test voznju cim prodju ove zabrane, verovatno do kraja marta nema nista od toga. Da li postoji neka sansa da cene odu malo dole ove godine, jer mi je neveorvatno da zbog ove krize svi proizvodjaci ne pokusaju da smanje cene i prodaju vozila s lagera, par godina unazad sve je bilo bar 10% jeftinije.
  4. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Ne rade test voznje dok se ne smiri situacija, zbog vanredne situacije. Ako se ne varam @LAV-LAV ti imas Corollu 1.6, kakva su tvoja iskustva zasad?
  5. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Poslao sam mejl za test voznju tako da se nadam da je isprobam uskoro, bez toga ne mogu da odlucim nista. Nije da imam nesto protiv 3 cilindra ako su performanse/potrosnja/dugovecnost/odrzavanje ok, vozim TDI tako da ni zvuk nije mnogo bitan Vidim da postoji jedna polovna Corolla 1.6 iz 2020. godine, automatik, Luna za 17300, presla 13K, pretpostavljam da je test primerak koji prodaju. Praticu i taj oglas pa cu videti kako se situacija razvija. Gledao sam i Elantru novi model neke test voznje u inostranstvu, pretpostavljam da kod nas dolazi kasnije, ali svakako i nju uzimam u obzir. Sto se tice odrzavanja i kvaliteta Corolle sedan, kakva su tu iskustva? Vidim da se sklapa u Turskoj i vidim da se provlace razne price po forumima.
  6. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Naravno, i ja sam planirao i gledao takav ali nema novih u ponudi, tako da je ili ovaj 1.5 ili nesto sto nije Toyota
  7. nigrutin87@gmail.com

    Corolla Sedan 1.5 Luna

    Zdravo svima, ja sam nov na forumu. Trenutno vozim Skodu Roomster, 2009. godiste, 1.9TDI vec 4 godine i izuzetno sam zadovoljan njime. Neko vreme sam zainteresovan za kupovinu novog automobila i nekako se sve vracam na Corollu Sedan, u Luna paketu, jer je trenutno najpovoljnija i ima skoro sve sto je meni potrebno. Hibrid mi je preskup i jedina opcija je trenutno 1.5 sa 3 cilindra. Da li ima neko iskustva s njime, pokusao sam da pretrazim po internetu ali samo sam nasao neke snimke na YT gde ih Turci voze i porede sa 1.6 verzijom, YT otprilike to automatski prevede i po njima su utisci ok, sto se tice i potrosnji i performansi. Ja nisam neki zahtevan vozac, zena plus jedno dete, tako da sam se prijavio za probnu voznju proslog petka ali me jos niko nije pozvao. Jedino sto me u tom cenomnom rangu jos privlaci je Megan Grandcoupe ili Mazda 3 Sedan, mozda Elantra. Crossoveri i SUV-ovi mi jesu donekle privlacni ali za taj novac mislim da nema dobrih novih.
×