Jump to content

nikola.shagy

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    8
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Dani Pobede

    1
  • Vreme Online

    22h 30m 17s

nikola.shagy poslednji put pobedio na dan Novembar 13 2021

nikola.shagy je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

3 Neutralan

O članu nikola.shagy

  • Rangiran
    Novi član

Vozilo

  • Proizvođač:
    Toyota
  • Model
    Auris 1.6‚

Profile Information

  • Grad:
    Beograd
  • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

  1. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    10 godina uz redovan servis kod njih :-) @lav-lav ostao sam duzan odgovor za kozu, u pitanju je prirodna koza, dosta dobar kvalitet na dodir. 28 eur sa postarinom kod cika Alija :-)
  2. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    @cdyane Pokusacu da snimim za vikend i postavim. @LAV-LAVproizveden je 2015, prva registracija 2016. p.s. prema knjizici imamo 10 godina garancije ili nesto preskacem?
  3. nikola.shagy

    Auris - zadnje sediste - deo 2/3

    Jedno pitanje za iskusnije clanove foruma, da li je neko imao problem sa zadnjim sedistem. Naime u delu 2/3 se deo do vrata ponasa kao da nije unutra lim fiksiran, kao da radi? Tako da pri voznji se cuje kao da radi naslon, jako iritantan zvuk. Da li je neko imao sl situaciju i sta je radio? Ili da reklamiram garanciju?
  4. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    I jedno pitanje za iskusnije clanove foruma, da li je neko imao problem sa zadnjim sedistem. Naime u delu 2/3 se deo do vrata ponasa kao da nije unutra lim fiksiran, kao da radi? Da li je neko imao sl situaciju i sta je radio? Ili da reklamiram garanciju?
  5. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    Konacno sam se posvetio Toyotici :-) Sa Alija prosle godine stigla koza za volan i tempomat. Situacija sledeca: Koza solidno uradjena, malo sam omasio sa trakom samolepljivom rad ali popravicu. Tempomat lagano postavljen ali ne radi, pretpostavljam da nije aktiviran softverski jer je i @cdyane imao isti problem.
  6. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    Hvala svima na odgovorima. Sta da kazem sivonji, bio u cajtnotu da yamenim gume i molio ga da ostavi otvoreno da sredim to pred put u Bosnu. Dali ste mi super ideje ya vikend cu pogledati to ya sajtnu. Tempomat na Aliju sa isporukom cca 6.5 eur, vidim staila ga masa ljudi na Yt, tebi je moyda neispravan tempomat stigao. Gledao sam maglenke iy Minhena da mi donesu ali nema ispod 90...100e. Pa cu sacekati malo ako nadjem sa instalacijom ovde polovne. Da li neko yna da li i tu postoji fabricka neka instalacija ili ne, ako je otvarao? Takodje porucio sam neka fancz ogledala za mrtvi ugao na Aliju sa logom Aurisa... Slikam cim se bacim na posao.
  7. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    Toyota nam je u porodici vec 12 godina. Prva je bio Auris 1,4 d4d luna i posluzio je odlicno, na oglase je stavljen samo radi goina, inace motor i danas kao casa, doduse za toyotu je presao samo 237k pravih, takodje kupljen kod nas. Opsti utisak da je kvalitet enterijera prve lune daleko iznad enterijera novog ljubimca. Ja licno vozim 308 iz 2016 vec par godina i mogu reci da je na visem nivou sto se tice opcija, ali kvalitet Toyotice opravdava cenu (+ francuz i kompijuter nisu drugari). Kako na mom nemam bas prostora za upgrade (osim da ubacujem neka led svetla, cega nisam ljubitelj, toyota mi je preokupacija :))) Porucio sam kozu za volan, tempomat, ogledala za mrtve uglove u prvoj nedelji... Sad vec merkam multimedije, maglenke, parking senzore i kamericu za rikverc... kontam vec da ce kostati vise nego da nadjem luna enterijer u startu :-))) ali to bi bilo bez prakse... Mada imao sam mali peh vec, odvezao sam na montazu letnjih guma auto i magarac je pogresno postavio dizalicu i blago podigao levu sajtnu kod vozacevih vrata, pa pitanje da li je neko imao iskustva sa ovim pehom?
  8. nikola.shagy

    Auris 1.6 vvt

    Pozdrav od novopečenog sina vlasnika Toyote Auris 2015 1.6 Nakog dugogodišnjeg druženja sa Peugeot308 2015 dobio sam priliku da provozam i ovu bebicu i vec imam neke diy ideje obzirom da je u pitanju tera paket opreme. Sto se tice vozila, a obzirom na paket, za sada mogu reci da sam fasciniran motorom koji je perfektan.
×