Jump to content

milan milenkovic shark

TcS Član
  • Broj Poruka

    4
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Vreme Online

    22h 25m 9s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu milan milenkovic shark

  • Rangiran
    Novi član

Vozilo

  • Proizvođač:
    tojota
  • Model
    rav4

Profile Information

  • Grad:
    prokuplje
  • Država

Skorašnji Posetioci Foruma

Blok nedavnih posetilaca je onemogućen i ne prikazuje se drugim korisnicima

  1. milan milenkovic shark

    Servis

    Moze li preporuka gde kupiti ulje enos i filtre. Okolina niša. Hvala.
  2. milan milenkovic shark

    Rav4 2000 benzin tng

    Mala dopuna: ugradnja se isplati ako auto čuvaš za sebe (8-9 god) i ako prelaziš u proseku godišnje od 12000 i više kilometara. Imao sam kia 9 godine na plin (prodat kad je kupljen rav) isplatila ugradnju, održavanje čak i samu cenu.
  3. milan milenkovic shark

    Rav4 2000 benzin tng

    Malo kasnim. Imam je od prošle godine oktobar, plin je ugradjen oko 110000 km, /nisam ja/. Imam oko 6000 km predjenih bez greske, nikakav problem. Inače sve tojote hibridi /taksi u Nišu/ imaju plin / mozda neka nema/ to pouzdano znam jer bivši vlasnik /moje rav/ im je ugradjivao, ugradjuje i odrzava. Znam da su motori fsi, tsi, bmw vanos, pežo /neki modeli/ i još neki nikako ne podnose plin totalni promasaj tu ide kombinacija plin+benzin. Čitao sam o tome da tojota se ne miriše plin. Sva moja auta su na plin, majstor-rodjak koji mi povremeno odrzava auto /veći de stvari radim sam-hobi/ ne moz da smisli plin. Moraces sam da odlučiš, ja nikad nebi uzeo rav da nema plin skupa je to voznja barem za mene. Ako treba još nešto .....
  4. milan milenkovic shark

    Rav4 2000 benzin tng

    Pozdrav. Prva Tojata, da se pridružim klubu. Rav4 2000m3, 156ks novije generacija motora vvt, 2010 godište, za sada 132000 u tabli, i samo prednja vuča . Uvoz iz slovenije, ima elektronski knjižicu i održavana u Ljubljani. Ima ugradjen STAG, plin zadnje generacije. Za sada mana buka zadnjih točkova malo bučnija. Ova verzija je osnovni paket (to sam i trazio, bez multi medije i dodataka). Probao sam po snegu i ledu ekstra ide. Sam odradio servis oko 5500 dinara, ulje enos, filteri ulja, kabine i vazduha. Prezadovoljan. Potrošnja na čep tng oko do 9 litra kombinovane voznje (dnevno prelazi oko 100km), moze i više, ručni 6 stepena menjač.
×