Jump to content

JelenaJ

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    3
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Vreme Online

    3h 9m 4s

Posts napisano od JelenaJ


  1. Hvala svima na podršci. Nije kupljen auto na placu, od privatnog lica je. Da li mi neko može napisati koliko okvirno traje sklapanje motora i vraćanje u auto? Majstoru sam sve odnela pre nedelju dana, a pošto je prošlo tačno mesec dana od famozne kupovine auta, već polako postajem nestrpljiva.


  2. Moje brzeljanje je došlo na naplatu. Iz Bg čekam klipove, karike, ležajeve, lanac, iz Rume sam uzela drugu glavu koju će mi ravnati u ZR, u NS mi se buši i ravna blok. Užasan je osećaj da kupiš auto i da čekaš mesec dana da sedneš u njega, ali jedva čekam taj dan. Zato sam i napisala post, bez majstora nikakva kupovina da Vas ne vuče!


  3. Ćao svima, nemam sliku svog novokupljenog auta - JER JE OD PRVOG DANA KOD MAJSTORA!

    Kupila sam u BG Toyota Yaris benzin 1.3 sa ugrađenim gasom. Na oglasu je pisalo da nema ništa od ulaganja, samo registracija. Auto je izgledao ok i overili ugovor kod notara, isplata izvršena. Prodavac seo da me odveze do kuće i auto se UGASIO. Uz objašnjenje da je nešto bzv sigurno u pitanju, odšlepala sam je za ZR. Sledeći dan, majstor kaže otišao motor, sve... slike motora iznutra užas. Pokušala sam da vratim svoj novac, ali prodavac ne pristaje, kaže ne zameri...

    I tako, samo predračun za mašinsku obradu sa karikama i ležajevima radilice mi je 172.080,00 dinara. Gde je lanac, ostali, delići, ruke majstora...

    U očaju sam, preko advokata će proces biti ne manje od godinu dana, a svoj stari auto prodala :( Zbog dužine, moram ga popravljati, jer mi je auto neophodan.

    Nisam ovde da nešto loše kažem za ovaj auto, naprotiv i ja znam samo za ok iskustva, zato sam ga i kupila. Za par dana od ekonomiste, postala sam expert za bušenje i ravnjanje bloka, glave motora, dimenzija klipova i svega... Povezala se sa dobavljačima iz raznih gradova Srbije, koliko ću još čekati da to sve stigne.

    Auto će biti tip top nadam se kad sve zamenim, ali ću ga prodati jer me sve oko njega dovodi pred nervni slom, nije mi bio suđen.

    A prodavcu na čast, nisam verovala da ima takvih ljudi

    • Like 1
×