Jump to content

Lawyer

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    9
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Vreme Online

    4h 11m 52s

Reputacija Zajednice

0 Neutralan

O članu Lawyer

  • Rangiran
    Novi član

Vozilo

  • Proizvođač:
    Toyota
  • Model
    Corolla

Profile Information

  • Grad:
    Jagodina
  • Država
  1. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Da se javim sa utiscima posle tri meseca. Prezadovoljan sam autom. Uglavnom vozim po gradu sada sa zimskim gumama potrosnja 8.3l. Kada smo isli do Vrnjacke banje potrosnja je bila 6.8l. Auto je jako stabilan i onaj deo autoputa kod Paracina gde idu malo vece krivine prolazi kao na sinama. Jedino mi fale neke sitnice od opreme sto sam imao na Pezou tipa senzori za kisu, sklopivi retrovizori. E sada jedno pitanje. Kada sam kod vulkanizera menjao gume rece mi majstor da imam felne sa senzorima i da bi bilo dobro da uzmem jos jedan komplet felni da bi namontirao drugi set guma na njih da ne bi skidao sa ovih sto imam i slucajno ostetio senzore. Koje felne da gledam i kako da znam da su sa senzorima? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
  2. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Evo me ne stizem da odgovorim pa tek sad pitam da li mozes da pitas u tom servisu gde su tebi odradili da li to moze za ovaj model? Sad treba da uzmem i zimske gume pa ako imate neku preporuku pucajte. Na prolece cu da vidim i za neke felne.
  3. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Cene su otisle katastrofa gore. Sve ono sto je pre korone imalo jednu cenu sada je 2-3k € skuplje i 2-3 godine starije. Kupio sam od aufo salona zato ne verujem da su lagali. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
  4. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    1.6 benzinac. Platio 12.200.
  5. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Kako bih to mogao da proverim? U oglasu i u ugovoru pise Luna. Ne verujem da bi smeli sa tim da se igraju.
  6. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Sta je Tss? Auto je 2015.g. ali je prvi put registrovan aprila 2016.g. presao je 53.000 km. Unutra je kao nov. Evo slike enterijera da tako kazem.
  7. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Prvi utisci su odlicni pre ovoga sam vozio Pezo 308 2008. godiste 1.6 benz+plin. Jako udoban auto ali pregazilo ga je vreme. Tojota mi bolje vuce i generalno mi se bas svidja u voznji. Neke sitnice mi fale ali jbg kod japanaca koliko cujem su uvek bili skrti na opremi. U ovoj Luna znate i sami nema pozadi podizace stakala i ne razumem jer je to bas sitnica koja bi mnogo znacila. Mnogo mi fali automatsko podizanje stakala kada se zakljucava auto duzim drzanjem tastera za zakljucavanje sto sam imao kod Pezoa. Kvacilo dosta visoko hvata i burazer koji vozi Tojotu misli da je to do toga da ce uskoro morati da se menja ali videcemo navikao sam se. Na autoputu sam je vozio na tempomatu na 130kmh sa klimom i pokazivao mi je potrosnju 5.8. Posle dve nedelje gradske voznje pokazuje mi 7.4 l. Moracu na tenane onu knjizicu da proucim da pohvatam sve bitne stvari. I jedno mozda glupo pitanje: kad prebacujem u rikverc podizem onaj prsten na gore pa prebacim, a kad vracam da li samo da gurnem rucicu nazad ili i tada da podizem prsten? Evo nekih slicica:
  8. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Cim se dokopam kompa mozda i napisem prve utiske. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
  9. Lawyer

    Jos jedan clan kluba...

    Pozdrav svima, Od prosle nedelje sam vlasnik Corolle 1.6 Luna 2015.g. S' obzirom da mi je ovo prva Toyota svaki savet i preporuka za pocetnika su dobrodosli.
×