Jump to content

trkac

TcS Korisnik
  • Broj Poruka

    26
  • Pridružio se

  • Zadnja poseta

  • Vreme Online

    2d 22h 16m 54s

Everything posted by trkac

  1. trkac

    Dodatna oprema

    Dakle gledam katalog dodatne opreme posto sam u status cekanja na poruceno vozilo. Moze li neko da preporuci 1. koje patosnice gumene ili od tekstila - orginal ili da kupujem preko e-bay? 2. Zaštitna folija ručke za otvaranje vrata - da ili ne? 3. Zavesice točkova - ovo mi deluje kao skoro neophodna stvar za nase puteve? 4. Sigurnosne navrtke - da li je to neko uzimao? Hvala!
  2. trkac

    Dodatna oprema

    Hvala na odvojenom vremenu. Obično preporučuju ove od gume pre tekstilnih? Govorimo o orginalnim tekstilnim/gumenim patosniciama za vozača i prtljažnike? I cene su im od 70e do 100e. Dakle nije malo Koji si imao problem? I gde si kupovao ove po meri?
  3. trkac

    Iskustva sa zvanicnim servisima

    Toyota vs Škoda vs Mazda? Kakva je situacija kod Mazda servisa? Da li se rezrevni delovi porucuju van Evrope(tako sam cuo) samim tim su i skuplji i duze je cekanje.
  4. trkac

    Toyota Corolla Sol 2021

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21636174/toyota-corolla-16-sol-tech-paket?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0&show_date=true "nov akumulator kupljen 03.05.2023" - da nije u medjuvremenu auto oglasen?
  5. trkac

    Zanimljiv oglas

    Koje je pravilo foruma po pitanju procene oglasa? Naleteo sam na neki. Da li je ok da ostavim pa i da drugi daju svoj sud? Dakle nije moje vozilo. Hvala
  6. trkac

    Zanimljiv oglas

    + nije pod garancijom + nije ostecen
  7. trkac

    Zanimljiv oglas

    Kako vam se cini ova ponuda? oglas
  8. trkac

    Corolla SE 1.5 Luna

    Ovo su cene za modele koje su vec poruceni. Cene na sajtu su aktuelna ponuda. Kako bih rekao - videli izgleda da ima budala
  9. trkac

    Sta donosi nova corolla

    Ako dobro vidim osvanule su nove cene za ovu godinu. Dosta je tesko za poredjenje a i nemam vremena. Ako neko pronadje moze podeliti ovde. Uglavnom na yt postoje testiranja za US modele a to je ako razumem potpuno drugacije trziste pa i modeli.
  10. trkac

    Sta donosi nova corolla

    Jel se tema ponavlja ne forumu? Ili?
  11. trkac

    Sta donosi nova corolla

    Kao da imaju ugradjen tv kvadro.
  12. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Test voznja SOL protekla zadovoljavajuce - jedino sto mi je zasmetalo je zvucna izolacija. Znam da je ovo mana - kakav je utisak kod novih vlasnika sa foruma(vidim da vas ima podosta)?
  13. trkac

    Toyota Corolla - buka

    @LAV-LAV Bro - jel hibrid? Kakvo je ozvucenje inace?
  14. trkac

    Toyota Corolla - buka

    @LAV-LAV zasto bas Golf? Sta konkretno mislis pod "opcije koje su jako praktične i funkcionalne."
  15. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Nemam garazu - pretpostavljam da je isti osecaj i kad ga ostavis na javnom parkingu ispred zgrade da prenoci. Dakle ako cu da mislim na te stvari - onda odoh u pesake za sve ostale razadaljine taxi, gradski ili avion. Vezano za magljenje - da li moras da ukljucujes klimu da bi odmaglio prednja stakla kada je velika vlaga napolju?
  16. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Daleko bilo od toga da trazim "gluvu sobu" Negde sam vec u prepisci potvrdio da je nivo buke da vrste puta. Mozda se udaljavam od prvog pitanja. Neke od stvari koje nisam mogao da testiram a bitne su mi - kako funkcionise ventialcija? Kod svih auta koja samo vozio do sada smeta magljenje i rekao sam sebi prvo sledece vozilo treba da ima pravo resenje za to. Buduci da je sasija niza - kako se ponasa kada krenu prvi snegovi a gradkse sluzbe ne rade svoj posao? Pitao sam ovo vec ali nije bilo odgovora? Kada idem na vikendicu put je tucanik - dakle bitno mi je da sem sto moze da izvuce na nagibu - ne uhvatim svaku grbinu to kuce. Hvala
  17. trkac

    Pozdrav svima na TCS

    @zorvuk STYLE -> VISION -> PREMIUM neko misljenje o STYLE paketu - posto trenutno tu negde mogu da dobacim. Da li su u svim varijantama kozne presvlake? Koliko te izasla prva registracija i kolko je redovno servisiranje? Pitam previse mozda Da li si ranije vozio SUV i koji je utisak? Pitam posto najvise vemena provodim u gradskoj voznji, dakle skucen prostor, standardna frka oko parkinga.
  18. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Recimo da tacnu dimenziju ne mogu da pronadjem, auto neznatno nizi od proska, samo neko dosadasnje iskustvo? Jos jedno pitanje vezano za paket SOL i LUNA - mozda je problem do konfiguratora ali kada uporedim - neke stvari nisu jasne oko multimedije kao i oko sistema za asistenciju u traci LUNA SOL Sistem za asistiranje vozila u traci puta - - Toyota Touch® 2 multimedijalni sistem da ne Integracija sa pametnim telefonima da ne Dakle glavna prednost su prednji i zadnji parking senzori, automatsko zatvaranje retrovizora, paljenje na dugme i ovo ambijentalno osvetljenje? SOL varijnata nudi LED prednja svetla sa dva snopa - da li je ovo u sklopu Tech paketa? Jos jedna stvar - po YT reviews u US - LED svetla su tamo standardna na Corollama iz 2022.
  19. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Sa visinom od 5.1 inch od podloge - kako se auto ponasa na neravnom terenu? Dakle neki tucanik, strmina, ovi brdsko planinski neasfaltirani putevi? Sneg? Dakle ne pitam za neku voznju po planini sa lancima. Razumem da treba paziti - samo me zanima koja su iskustva. Hvala na svim informacijama do sada, pitanje buke je, da konstatujem posle voznje od 30ak km prosto vezano za vrstu puta. Tamo negde ljudi nemaju ovakvih problema.
  20. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Koliko vidim, mnogima smetaju ove stvari oko izolazije i osvetljenja(kako objasniti da neki petljaju sa porucivanjem posebnog osvetljenja ili nekim budzevima izolacije posle kupovine novog auta???, dakle dajes 22k 23 eur). Da ne bude kod Corolle onaj psiholoski feneomen kod kupaca kad se zajebu... Naime dokazano je da kad covek kupi nesto vredno a ima objektivne mane - posle toga se sve svodi na ubedjivanje samog sebe da su svi realni nedostaci nebitni u odnosu na ono sto dobijas. Zadovoljan prodavac ali i kupac na kraju. Nadam se da nije tako posto sam tu negde sa odlukom.
  21. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Ako se ne varam i kod toyote se doplacuje za te neke stvari - konkretno ovaj Tech paket. Ako na to mislite? Da li se ceka duze ne znam.
  22. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Bro - Ocatvia Style TSI 1.5 ~ 25k
  23. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Nema sumnje da ostali isto fushare - 22+k jura je ipak neki mid range. Za 2-3k evra vise dobijas vec neke premium karakteristike kod konkurentnih modela.
  24. trkac

    Toyota Corolla - buka

    Svakako cu poslusati ovo. Samo konstatujem da je u pitanju novo vozilo istovremeno u poredjjenju sa polovnjakom koji vozim ispada korak u nazad. Koje su to kvaliteti koje neces dobiti u drugom brendu u tom cenovnom rangu?
×