Jump to content

Dusan

TcS Član
 • Broj Poruka

  297
 • Pridružio se

 • Zadnja poseta

 • Dani Pobede

  40
 • Vreme Online

  3d 9h 43m 14s

Dusan poslednji put pobedio na dan Jul 4

Dusan je imao najviše lajkovan sadržaj!

Reputacija Zajednice

130 Neutralan

O članu Dusan

 • Rangiran
  TcS sveštenik

Profile Information

 • Pol:
  Muški
 • Grad:
  Čačak
 • Država

Vozilo

 • Proizvođač:
  Toyota
 • Model
  Corolla ke25

Skorašnji Posetioci Foruma

755 videli profil
 1. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Počeli smo jutros u 7h. Upravo završeno,više nismo mogli. Predihtovan,amaterski poliran i ofarban kako smo mogli i umeli. Još karter,usis,izduv i tako to. Sutra stižu trapovi sa peskarenja,ali je praznik pa nastavljamo prekosutra. Mi smo zadovoljni učinkom,a Vi prosudite.
 2. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Pozdrav svima. Posle dužeg vremena da prijavim šta se radilo. Ne bih da brljam po prošlosti pa da gledam kada je auto oteran kod mehaničara da se uporedo radi i mehanika i limarija,ali mislim da ima oko godinu ipo. Posle dugog čekanja,odlaganja ili bolje rečeno laganja,odem kod mehaničara i....šok!!!! Ništa,ali ništa pipnuo nije. Onda uzmem motor,trapove,školjku i sve delove i krenem sam da radim. Trapovi u ponedeljak idu na peskarenje,a motor se odmah radi,delovi su spremni. Juče sam uzeo sve i do večeras ima malo napretka. Prva slika je kako je motor stajao bukvalno godinu ipo,a druga je napredak za 24 časa. Ne može da se radi kad je prljavo. Pa ako se sad bude odugovlačilo biće samo jedan krivac,a to mogu biti samo ja.
 3. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Hvala ljudi. Ima malo detalja koji nisu baš kako treba,ali to je malo zbog prevelike cene novih delova. Pa mora da se izmišlja u hodu. Uglavnom,izgleda da će biti bolja nego što je bila....
 4. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Ima malo napretka,ali ne nešto naročito... Čisto da se ne olenjimo.. Centralna konzola je stavljena čisto da se vidi šta bi bilo kad bi bilo.
 5. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Stigli smo kući..... Sledi praznična pauza nekoliko dana i onda punom parom napreeeed... Boja bi trebala još da se ispolira onako pedantno,ali to kad se sve završi. Ukućani su zadovoljni.
 6. Dusan

  Celica

  Pozdrav svima. Predstavio sam svoju celicu prilikom kupovine tako da svi znaju i kom automobilu se radi. Registrovana je za 4 osobe,a ja imam petočlanu porodicu. Prosli smo Srbiju i uzduž i popreko bez problema sa mestima za sedenje i mislili smo da je sve O.K Medjutim,naleteo sam već dva puta na ljubazne policajce kojima se to nije svidelo. Prvi put sam prosao kroz iglene uši,a drugi put sa minimalnom kaznom od 6000 din.i 3 kaznena poena. U velikom sam iskušenju da je prodam,kao i stranca koji ide uz nju kao donor. Nisam je nigde oglašavao. Ako ima zaintresovanih,rado ću odgovoriti na svako pitanje Hvala na pažnji.
 7. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Prvi zraci sunca pali na toydzu,pa da vidimo kako izgleda.....
 8. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Hvala svima na podršci. Tek ima posla. Svaki deo pre vraćanja mora da se očisti i po potrebi ofarba. Mnogi plastični detalji su ofarbani u crno,pa mora da im se vrati stari sjaj u fabričkoj boji. Trapovi da se srede i sve da se ofarba. A cena je bila četiri puta manja od prvobitne. Uglavnom,volje imamo i guramo napred.
 9. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Jesam malo dosadan sa slikama,ali činu mi se da je ovaj način postavljanja bolji i trajniji. A ovo sam čekai id avgusta prošle godine. Ima još posla ali ne odustajemo.
 10. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  https://postimg.cc/gallery/25ykt9pgw/ Bližimo se kraju jednog dela....
 11. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  E pa udjosmo u komoru napokon. Sutra će svanuti i taj dan. Nadamo se da iz komore izlazimo u koloru i da neće biti nekih problema. https://postimg.cc/q67QqyRs
 12. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  https://postimg.cc/gallery/efeqwe8y/ Malo smo proveravali kako se šta uklapa.
 13. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Išao sam i u šoping do Boljevca. Našli mi prijatelji corollu ke20 na otpadu. Zadnji deo nije isti ali zato prednji jeste 100 %. Uzeo sam rezervna stakla,sve moguće hromirane lajsne,branik,rezervoar,originalne oznake i svašta po nešto......
 14. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  Hvala svima na podrsci. Ubedio sam ukućane da je bolje kad se vraća u fabriku što bi rekli. Jedina izmena u odnosu na fabričko stanje će biti felne 13"
 15. Dusan

  Dule i Corolla KE 25

  https://postimg.cc/gallery/1l4lump80/
×