NBG corolla 13 Napisano Jul 1 Vec drugi, treci put zateknem vodu u mojim vratima. Rukom pomaknem cepove putim prilicno veliku kolicinu vode. Pomislim da mi auto ima falinku, kad medjutim.... Vidim na netu da nisam sam i da je fabrika priznala taj problem. Sam cu da odradim proceduru koja se preporucuje, da se ne bih vise iscudjavao zvuku koji cujem kad se pomera auto ili vrata. Ne mogu da zakacim pdf, pa ko hoce, neka googla T-SB-0121-20 Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano Jul 1 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Jul 1 Vec drugi, treci put zateknem vodu u mojim vratima. Rukom pomaknem cepove putim prilicno veliku kolicinu vode. Pomislim da mi auto ima falinku, kad medjutim.... Vidim na netu da nisam sam i da je fabrika priznala taj problem. Sam cu da odradim proceduru koja se preporucuje, da se ne bih vise iscudjavao zvuku koji cujem kad se pomera auto ili vrata. Ne mogu da zakacim pdf, pa ko hoce, neka googla T-SB-0121-20 U čemu je problem? Zašto se zadržava voda u vratima?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 13 Napisano Jul 2 pre 4 sati , bane1321 said: Pokusavao sam ovo da postavim, ali nisam mogao u pdf formatu. Konkretno, moja je corolla 2019, ali vidim da se desava na E210, svuda je isti sistem na vratima. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Jul 2 Čitam rješenje,ali mi se ovo ne čini trajnim rješenjem.Zasto se ta voda zadržava? U čemu je problem?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
bane1321 79 Napisano Jul 2 Verovatno fabrička greška. Ali skidanje čepova je pokriveno garancijom, naravno ako ga odradi ovlašćeni servis! @NBG corolla Prinsktinovao sam! Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 13 Napisano Jul 4 Ma glupost, hteli da stavljaju nekakve cepove kao zastita od prasine, pa zeznuli stvar. Kad se ukoloni cep, dobija se normalna rupa, kao na gomili drugih vozila i voda otice normalno. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Jul 5 Gdje si ovo našao? Me ni treba da vidim za svoju Corollu da li imaju problem s bravicama za paljenje?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 13 Napisano Jul 5 (edited) pre 2 sati , LAV-LAV said: Gdje si ovo našao? Me ni treba da vidim za svoju Corollu da li imaju problem s bravicama za paljenje? Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk https://www.toyota-tech.eu/ Ovde sve imas, procackaj malo po sajtu, meni se veoma dopalo sta sve imaju. Izmenjeno Jul 5 od NBG corolla 1 1 Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Jul 5 Hvala Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Jul 20 @NBG corolla Jel znaš možda šta je ovo ( ne znam da li je brava, ulozak brave ili nešto treće)?Bracket Assy , strg cBolt, steering lock Ovo drugo je nekakav šaraf za bravu ako se ne varam.Tražim da vidim koji je točno dio i koliko to košta.Ako netko drugi zna, nek pišePoslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
NBG corolla 13 Napisano Jul 22 On 20. 7. 2024. at 18:38, LAV-LAV said: @NBG corolla Jel znaš možda šta je ovo ( ne znam da li je brava, ulozak brave ili nešto treće)? Bracket Assy , strg c Bolt, steering lock Ovo drugo je nekakav šaraf za bravu ako se ne varam.Tražim da vidim koji je točno dio i koliko to košta. Ako netko drugi zna, nek piše Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk koliko mene znanje Eng sluzi, bracket je nesto sto nesto drugo drzi. Probaj ovde da vidis kako je kod tebe https://www.toyotapartsdeal.com/oem/toyota~bracket~assy~strg~c~45020-02530.html Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 225 Napisano Jul 28 Super,hvala Po ovome mi se čini da je ovo možda najskuplji dio bravicePoslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post