Darko 012 1 Napisano Avgust 1 Pozdrav. Zovem se Darko i iz Požarevca sam (što može i da se prepostavi iz nicka-a ) . Vozio korolu e11 hatchback 1,4 vvti, prodao, šarao po drugim brendovima, ali ukapirao da je Toyota ipak pravi auto i vraćam se na Korolu, isto E11, samo ovog puta limuzinu i sa malo jacim motorom 1,6 vvti. Realno svi evropski automobili u klasi su poluproizvod za Toyotu. Korolu koju sam kupio nije bas savršena ali uz malo ljubavi bice to odličan auto. 1 Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano Avgust 1 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Darko 012 1 Napisano Avgust 2 Autu koji sam kupio je potrebno malo ljubavi i pažnje, stoga imam par pitanja.Koje ulje najmanje troši?Da li postoji neka zamenska antena sa aliexpresa ili slicno koja se montira umesto one postojece koja je na A stubu i koja je na izvlačenje?Da li negde ima opisano gde se šrafi taj šraf da ne bi zvrndala usisna grana?Model je iz 2001, sedan je u pitanju i ima fizicki brojcanik za kilometre a na predhodnom modelu koji sam imao i koji je bio hatchback postojao je displej. U slučaju da nađem povoljno sat sa displejom da li može da se ubaci bez ikakvih prepravki i dijagnostika?Slično pitanje i za radio, trenutno je kaseta, ako nađem CD da li pasuje džek i da li mi trebaju neki kodovi, dijagnostika i slično?Послато са RMX3263 помоћу Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Darko 012 1 Napisano Avgust 2 E da, i zbog čega troši ulje i da li to može da se reši?Послато са RMX3263 помоћу Тапатока Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 224 Napisano Avgust 4 E da, i zbog čega troši ulje i da li to može da se reši?Послато са RMX3263 помоћу ТапатокаMoja Corolla je 2017 god , dizel i troši ulje od drugog servisa. Kazu da je to normalno... U uputstvima pise da je normalna potrošnja ulja do 3,5 L na 10 000 kmKazu u servisu da je tako prvih 100 000 km, a onda prestane , čisto sumnjam Koliko troši tvoja Toyota? Koje god i koliko ima km?Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Darko 012 1 Napisano Avgust 5 Ne znam koliko trosi ali stari vlasnik kaze da trosi do 2 litre na 10000 kilometra, 2001 1.6 vvti 280000km. Moja prosla je bila 1.4 vvti i trosila je oko 2-3 litre na 10000km isto 2001 god. Podeli ovaj post Link to post
LAV-LAV 224 Napisano Avgust 5 Moja troši do 1 L na 10 000 -15 000 kmPoslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk Podeli ovaj post Link to post