goranm 6 Napisano Decembar 3, 2024 Poštovani forumaši, posedujem Yaris Verso 1,3 i interesuje me da kupim mini grejalicu koja odmagljuje (i odleđuje) šoferšajbnu a povezuje se preko utičnice za upaljač. Kad je vlažno vreme a nas je nekoliko u auto zna da se zamagli šoferka i treba baš vremena da se odmagli. Kupio bih mini grejalicu koja se povezuje na upaljač i montira da duva u šoferku, međutim strah me je da ne preopteretim instalacije i napravim neki problem. Postoje vrlo jeftino grejalice od 150w, 200w ali ima i od 400w (koju bih izbego jer mi se čini prejaka). Imate li neka iskustva ili savet koliko bi instalacije u autu mogle da podrže ovakvu stvar. Trebalo bi ponekad u kontinuitetu kad je lapavica i sl. da radi i po 15min dok se auto dobro ne zagreje. Podeli ovaj post Link to post
Bax 7 Napisano Decembar 16, 2024 Ja sam citao da to ne sluzi nicemu, osim sto je hazard za pozar, usled nikakve instalacije. Da li ti radi recirkulacija vazduha posto mora da bude ugasena kad zelis da odmagli. I zavisi i kakav ti je termostat.... Podeli ovaj post Link to post