Jump to content
estefan

Kupovina polovne Korole sa autoplaca

Recommended Posts

Veliki pozdrav svima, 

planiram kupovinu polovne Toyote Korole 2018to godiste ili novije, u narednih mesec dana. Zapoceo sam proces pretrazivanja i obilaska placeva.

Nakon kontaktiranja dva placa i obilaska jednog, rekli su mi da auto nije moguce odneti/odvesti u ovlasceni/neovlasceni Toyota servis pre kupovine radi provere auta, a ono sto moze je da dovedem svog majstora.

Konkretne Korole koje razmatram su 20’, 21’ i 22’ godiste, 1.6 ili 1.5 benzinci, imaju kompletnu servisnu istoriju, servisirane su u ovlascenom servisu, istekla im je puna garancija ali imaju Toyota Relax garanciju, kupljene su kod nas, i presle su ispod 100000km.

Znacila bi mi vasa misljenja:

Da li biste vi kupovali takvu polovnu Korolu sa autoplaca, ako je pregleda samo vas majstor?

Ili je bolje da sacekam da se pojavi i kupim polovan auto direktno od ovlascenog Toyota centra?

Hvala unapred,

Stefan

Podeli ovaj post

Dobrodošli na Toyota club Serbia forum :dobrodosli:

Želimo Vam prijatan boravak.

Podeli ovaj post

Što bi je vozio u ovlašćeni ako imaju kompletnu servisnu istoriju? Možeš da je provozas lično i pogledace je majstor, ne znam šta mozete da previdite od problema na licu mesta. Pritom ne kupujes fiat star 15 godina

Izmenjeno od Milak
  • Upvote 1

Podeli ovaj post

Te aute su oni verovatno dobili u zamenu... Iz mog iskustva kupovine mladog polovnjaka, više se isplati u ovlašćenom, jer je recimo cena moje Korole bila oko dve hiljade evropskih niža, nego sledeće najjeftinije na nekom placu... Tako da, ako ti cena odgovara - samo napred!

Podeli ovaj post

Meni ovde matematika nije jasna....

Corolle 2021, 2022 godiste kostaju oko 15000 do 16000 evra. Nova sad na akciji oko 19500 evra.

Nategni jos tri, cetri iljade evra ("tetka iz kanade"), i uzmi novu novcatu za te pare.

• Like 1

Podeli ovaj post

Možda mu oprema igra ulogu!

Podeli ovaj post

Pogledaj ovde: https://www.toyota.rs/polovna-vozila
Najbolje zovi ili idu na Zrenjanski put mislim da ih imaju gomile polovne. Uvek mozes da se cenkas za cenu.

Pre bih kupio ovako od toyota polovnjak ili nekog privatnog lica nego sa placa.

Podeli ovaj post

Samo oprezno i pažljivo pregledati! Imaj u vidu da je dobar broj Toyota bio na lizingu kao CarGo

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Podeli ovaj post