bane1321 206 Napisano Maj 22 Nego Zrenjaninac, kako si zadovoljan Toyota Safety Sense do sada? Podeli ovaj post Link to post
bane1321 206 Napisano Maj 22 Nego Zrenjaninac, kako si zadovoljan Toyota Safety Sense do sada? Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 22 pre 10 minuta, bane1321 said: Nego Zrenjaninac, kako si zadovoljan Toyota Safety Sense do sada? Pa vidi,za sada hvala Bogu nisam bas sve koristio da znam kako radi,ali ovo sto sam do sada testirao,mogu reci da sam zadovoljan. Imam jedno pitanje u vezi toga Da li ova nasa corolla ima i EDSS (Emergency Driving Stop System) Da li to spada u Toyota Safety Sense? Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 22 1 sat pre, bane1321 said: Samo za automatike u Luna i Sol opremi Menjam moju za automatik.Koliko bi trebalo da doplatim? Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 25 Na kojim pumpama sipate gorivo? 1. Nis 2. Omv 3.Mol 4. Eko Druge pumpe me ne interesuju. Koja je po vama najbolja? Podeli ovaj post Link to post
biciklista 86 Napisano Maj 25 Ne znam čije gorivo je danas „najbolje“, ali, polovinom 2004. godine ( pre 22 godine ) sam namerno počeo da točim na NIS-u. Tada je „srpski“ Mercedes Benz prihvatanje eventualne garancijske reklamacije ( na dizne, CR pumpu i slično ) uslovljavao mogućnoćšu vlasnika vozila da dokaže da je gorivo kupio na NIS-u ( pošto se na pumpama u Srbiji prodavalo sve i svašta, a što savremeni motori nisu mogli da podnesu bez posledica ). I poslednjih oko 22 godine gorivo po navici sipam na NIS-u. Mada ne sumnjam da je dobrog kvaliteta i kod ostalih. 1 Podeli ovaj post Link to post
Ognjen1981 14 Napisano Maj 25 Ја у Нису тојест Гаспром пумпа, и сипам увек 100 октана Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 25 2:0 za Nis Mislim da Nis daje i najvece popuste ako se ne varam,mislim na ova premijum goriva.Uz karticu uvek ima i popust.Slicno je i na Mol....oni isto imaju popust po litri,dok na drugim pumpama to nema.Na eko mislim da idu neki poeni pa se sa tim moze kupiti neki poklon ali ne i popust po litri. Podeli ovaj post Link to post
bane1321 206 Napisano Maj 26 Eko od kad mi je smrzao dizel sipan na Nisu... Mada sve je to isto ... Sipam iz navike, imam ti smile karticu, sa kojom uglavnom uzimam maslinovo ulje za džabe, ali uspeo sam da nabavim i tag i razne druge džidža bidže... A pošto sam završio postdiplomske i tečno govorim grčki jezik, eto ga i sentimentalni razlog. Kombinujem 95 i 100 oktana, ovaj jači sipam svaki 3/4 put... 1 Podeli ovaj post Link to post
PetarSol 27 Napisano Maj 26 Posle dosta godina sipanja goriva na NIS pumpama, presao sam na MOL, i nisam primetio razliku...isto ide, vuce, trosi... 1 Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 26 pre 24 minuta, PetarSol said: Posle dosta godina sipanja goriva na NIS pumpama, presao sam na MOL, i nisam primetio razliku...isto ide, vuce, trosi... Jel pricas o dizelu ili benzinu? Podeli ovaj post Link to post
laki72 899 Napisano Maj 26 sipam gde stignem, ali na frekfentnim lokacijama. Sipam i u AT, HU, BiH, HR i osim što u BiH ume da se desi da slabije vuče (asmatičar 1.33 baš oseti), po meni nema primetne razlike između osnovnih goriva. Sa aditiviranim (max, plus i slično) je već druga priča. ps. sipam i na jednom lancu za koji imam karticu za gotovinski popust, ali autor teme je napomenuo da ga 'ostali' brendovi ne zanimaju ;-) Podeli ovaj post Link to post
PetarSol 27 Napisano Maj 26 pre 5 sati , Stojicboba said: Jel pricas o dizelu ili benzinu? Benzin. 95-ica. Podeli ovaj post Link to post
Milak 34 Napisano Maj 26 pre 3 sati , laki72 said: sipam gde stignem, ali na frekfentnim lokacijama. Sipam i u AT, HU, BiH, HR i osim što u BiH ume da se desi da slabije vuče (asmatičar 1.33 baš oseti), po meni nema primetne razlike između osnovnih goriva. Sa aditiviranim (max, plus i slično) je već druga priča. ps. sipam i na jednom lancu za koji imam karticu za gotovinski popust, ali autor teme je napomenuo da ga 'ostali' brendovi ne zanimaju ;-) Kako misliš druga priča? Podeli ovaj post Link to post
laki72 899 Napisano Maj 27 Pa, bar kod mene su primetne razlike, ali samo aditiviranih goriva između različitih distributera Podeli ovaj post Link to post
Ognjen1981 14 Napisano Maj 27 Ја раније док сам возио форда фокуса сипао сам само 100 пктана јер су ми се чуле дизне и хтео да избацује плави дим, то је био ауто 2002 годиште старо много, и тај проблем сам решавао са тим мало бољим бензином зато знам да није исти као овај 95 октана.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 27 pre 6 sati , laki72 said: Pa, bar kod mene su primetne razlike, ali samo aditiviranih goriva između različitih distributera I kod kojeg distributera je po tebi najbolje gorivo? Podeli ovaj post Link to post
Spale11 22 Napisano Maj 27 Znam da je @Stojicboba rekao da ga ne interesuju druge pumpe osim ovih koje je naveo ali nadam se sa neće zameriti ja imam baš dobra iskustva sa Shell benzinskim pumpama,koristim njihov benzin 100 oktana sa aditivima,ranije i dizel sa aditivima i nisam imao problema… Podeli ovaj post Link to post
kefa 27 Napisano Maj 27 Za ovih 6 meseci ja sipam uglavnom 70% OMV i 30% NIS, samo benzin 95. Probaću baš 100tku na sledećem punjenju da vidim da li ima magije ili je placebo Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 27 pre 3 minuta, Spale11 said: Znam da je @Stojicboba rekao da ga ne interesuju druge pumpe osim ovih koje je naveo ali nadam se sa neće zameriti ja imam baš dobra iskustva sa Shell benzinskim pumpama,koristim njihov benzin 100 oktana sa aditivima,ranije i dizel sa aditivima i nisam imao problema… Naravno da necu zameriti.Bar kod mene u Zrenjaninu,cak shell i nema pa zbog toga i nemam mogucnosti uvek sipati na tim pumpama,ali me svakako interesuju misljenja gde je najbolje gorivo i zasto. Podeli ovaj post Link to post
bane1321 206 Napisano Maj 27 (edited) Ti možeš na 10l goriva da dodaš 1l zrenjaninske vode! Izmenjeno Maj 27 od bane1321 1 Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 27 pre 2 minuta, bane1321 said: Ti možeš na 10l goriva da dodaš 1l zrenjaninske vode! Umesto aditiva,sipam 95 i dodam zrenjaninski aditiv Podeli ovaj post Link to post
laki72 899 Napisano Maj 27 pre 5 sati , Stojicboba said: I kod kojeg distributera je po tebi najbolje gorivo? za 'obična' sam več napisao da nisam primetio nikavu razliku, a za aditivirana, moj utisak je sledeći Benzin 100: Shell Gasprom OMV Luk ... Eurodiesel Knez * (da, dobro ste pročitali :D ) Mol Gasprom Eko (Euro diesel još nisam probao na Shell, da ne bude da njihovo ne valja). Podeli ovaj post Link to post
Stojicboba 37 Napisano Maj 27 pre 2 sati , laki72 said: za 'obična' sam več napisao da nisam primetio nikavu razliku, a za aditivirana, moj utisak je sledeći Benzin 100: Shell Gasprom OMV Luk ... Eurodiesel Knez * (da, dobro ste pročitali :D ) Mol Gasprom Eko (Euro diesel još nisam probao na Shell, da ne bude da njihovo ne valja). Za benzin 100 oktana vidim da ti mol nije ni na jednom mesto.To znaci da su ove sve bolje od njega ili? Podeli ovaj post Link to post