bane1321 206 Napisano Jun 29 pre 12 sati , VladaV said: Retro detalj, za ljubitelje klasike - rolo zavesa (90x50 cm) protiv sunca - sedan. Nađena u prodavnici auto delova za 1200 RSD. Samo ako nije problem, kažu nam gde si kupio i daj link ako imaju internet prodaju. Hvala Podeli ovaj post Link to post
laki72 899 Napisano Jun 29 pre 4 sati , bane1321 said: Samo ako nije problem, kažu nam gde si kupio i daj link ako imaju internet prodaju. Hvala Evo, dok ti konkretno čovek ne odgovori. mada mislim da bi biko bolje uzeti širi model. Zavesica rolo 50x90cm zadnja AUTO BRAND - Lav Auto https://lavauto.rs/product/zavesica-rolo-50x90cm-zadnja-auto-brand/58056/ 1 Podeli ovaj post Link to post
VladaV 16 Napisano Jun 29 pre 6 sati , laki72 said: Evo, dok ti konkretno čovek ne odgovori. mada mislim da bi biko bolje uzeti širi model. Zavesica rolo 50x90cm zadnja AUTO BRAND - Lav Auto https://lavauto.rs/product/zavesica-rolo-50x90cm-zadnja-auto-brand/58056/ Uzeo bih širu, ali sam i ovo jedva našao. Ko neće folije, ili ovo što sam kupio ili one tipske -samo u kompletu za zadnju šoferku i zadnja bočna stakla, cena oko 10.500 1 Podeli ovaj post Link to post
VladaV 16 Napisano Jun 29 LAITOVO ili CAR SHADES komplet tipskih zaštita za sunce (ima za Corollu E21), 10500 do 10.900, opet povoljnije od folija. A, zimi se mogu skinuti. Podeli ovaj post Link to post
PetarSol 27 Napisano Jul 29 Jel neko stavljao bocne vetrobrane? Neka isustva i preporuke? Podeli ovaj post Link to post
kefa 27 Napisano ponedeljak u 18:22 Društvo je l imate predlog za skidanje smole sa metalik boje? Podeli ovaj post Link to post
Ns021 26 Napisano utorak u 11:02 Ja sam pre neki dan imao smolu na haubi, ali ne puno, bukvalno tačkica od par milimetara. Poprskao toplom vodom i sačekao par minuta i posle se samo skinulo. Ako je kod tebe neka veća površina u pitanju, verovatno će ići teže, ali probaj sa toplom vodom. Podeli ovaj post Link to post
bane1321 206 Napisano utorak u 11:43 Ako se skorila smola, ostavi ga na suncu celi dan, pa uveče probaj na perionici pod pritiskom. Što ostane probaj da sa WD-40 naprskaš na mekanu krpu i lagano trljaš. Skidao sam svaku sa WD-40, trebalo bi da može i smola. Bitno je da ne pritiskaš i ne stružeš oštrim predmetom. Podeli ovaj post Link to post
Dzombache 1 Napisano utorak u 13:50 On 29. 6. 2026. at 19:44, VladaV said: Uzeo bih širu, ali sam i ovo jedva našao. Ko neće folije, ili ovo što sam kupio ili one tipske -samo u kompletu za zadnju šoferku i zadnja bočna stakla, cena oko 10.500 Ove zavesice iznenađujuće lepo izgledaju na slici i deluju funkcionalno za malo para. Šteta što nisu još malo šire, bilo bi još bolje... Da li vidiš kroz njih nešto kad pogledaš nazad/u retrovizor? Podeli ovaj post Link to post
VladaV 16 Napisano utorak u 17:42 pre 3 sati , Dzombache said: Ove zavesice iznenađujuće lepo izgledaju na slici i deluju funkcionalno za malo para. Šteta što nisu još malo šire, bilo bi još bolje... Da li vidiš kroz njih nešto kad pogledaš nazad/u retrovizor? Ha, ha, tačno, slabije se vidi na unutrašnji retrovizor, ali valjda sam se navikao. I onako više koristim spoljne, a pola godine će roletna biti uvučena. Podeli ovaj post Link to post