miarsic 0 Napisano Februar 15 Trenutno se razmatra kupovina Corolle sedan u Sol opremi. U potrazi za dodatnim informacijama... Podeli ovaj post Link to post
TcS 151 Napisano Februar 15 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
kefa 12 Napisano Februar 15 1 sat pre, miarsic said: Trenutno se razmatra kupovina Corolle sedan u Sol opremi. U potrazi za dodatnim informacijama... Veliki pozdrav, juče sam baš naleteo na ovu novu recenziju Corolle SOL https://www.youtube.com/watch?v=mM6_1iB1TsQ Podeli ovaj post Link to post
PetarSol 17 Napisano Februar 15 Moj savet je Sol oprema, sem najvise spoljne estetike nema nekih znacajnjih razlika izmedju Lune i Sol, Ali svakako je Sol lepsa, stavar ukusa naravno! Ja kad sam kupovao hteo sam Luna paket ali sam se predomislio u salonu jer je mnogo lepsa... Felne, zatamljena stakla pozadi, pametni kljuc.... Sad sve zavisi koliko ti to znaci ili ne... svakako pitaj sve sto te zanima! Podeli ovaj post Link to post
miarsic 0 Napisano Februar 15 (edited) Da, dosta je lepsa u Sol opremi. Narocito sa metal oxide bojom. Izmenjeno Februar 15 od miarsic Podeli ovaj post Link to post
bane1321 155 Napisano Februar 16 (edited) Iako nisam ljubitelj gospodina, nije loše za one koji se lome između dalekoistočnih modela. Dva različita pogona, dve različite klase Corolla C dok je Arizo D klasa, dve različite filozofije... P.S. Što se opreme tiče u mojoj Luni HB bih voleo grejač volana, senzor mrtvog ugla i lumbalnu podršku (jel ima toga u Sol Sedanu?) Izmenjeno Februar 16 od bane1321 Podeli ovaj post Link to post
PetarSol 17 Napisano Februar 16 U mom samo lumbalna sedista od navedenog! 2022 god… ne znam za novije modele! 1 Podeli ovaj post Link to post
Blokovi11000 17 Napisano Februar 16 pre 4 sati , bane1321 said: Iako nisam ljubitelj gospodina, nije loše za one koji se lome između dalekoistočnih modela. Dva različita pogona, dve različite klase Corolla C dok je Arizo D klasa, dve različite filozofije... P.S. Što se opreme tiče u mojoj Luni HB bih voleo grejač volana, senzor mrtvog ugla i lumbalnu podršku (jel ima toga u Sol Sedanu?) Moj SOL je kupljen nov u drugoj polovini 2025 god. Ima grejač volana i lumbalnu podršku. Nema senzor mrtvog ugla. To ide samo uz SOL u hibridnoj verziji. Podeli ovaj post Link to post
Blokovi11000 17 Napisano Februar 16 On 15. 2. 2026. at 10:43, miarsic said: Trenutno se razmatra kupovina Corolle sedan u Sol opremi. U potrazi za dodatnim informacijama... Vozim novi SOL CVT već 8 meseci. Glavne razlike u odnosu na LUNU su keyless entry, full LED, i 17" felne. Ostalo je kozmetika. Vrlo zadovoljan autom. Svodi se na to da li želiš da doplatis EUR 2.500. Na žalost moram uskoro da ga prodam svoju Corollu - što će mi baš teško pasti. Dobijam službeni auto na 3 godine, dakle Corolla mi više neće trebati. Da plaćam registraciju, kasko, i ostale troškove za auto koji neću voziti je besmisleno. Podeli ovaj post Link to post
Endless 14 Napisano Februar 16 (edited) Spustili su cenu za paket Luna hibrid dosta, izgleda za sajam. Mada po meni opet Sol paket sa CVT je mnogo bolji dil. Izašla je i nova tamno siva boja Ash 1M2 koja menja 1G3. O ovoj novoj boji na internetu nema nikakva informacija osim par rendera Prijusa u toj boji. Izmenjeno Februar 16 od Endless Podeli ovaj post Link to post