Jump to content
laki72

Emotional Corolla

Recommended Posts

Pokrenut nalog za proizvodnju mog budućeg ljubimca na četiri točka,

pa i ja pokrećem temu. 

Screenshot_20260525_144651_edit_234768496456883.jpg

Screenshot_20260525_144112.jpg

Izmenjeno od laki72

Podeli ovaj post

Dobrodošli na Toyota club Serbia forum :dobrodosli:

Želimo Vam prijatan boravak.

Podeli ovaj post

Čestitke! Meni je prošlo otprilike 3 nedelje od tog momenta do proizvodnje.

• Upvote 1

Podeli ovaj post

Uf crvena SOL brutalna kombinacija, odličan izbor. Je l si uspeo da uhvatiš cene pre povećanja?

• Upvote 1

Podeli ovaj post

pre 58 minuta, kefa said:

Uf crvena SOL brutalna kombinacija, odličan izbor. Je l si uspeo da uhvatiš cene pre povećanja?

Da, uplatio sam depozit i završio sve u vezi kredita još u aprilu. Sad za neki dan stiže mi za uplatu 1. rata otplate kredita. 

1 sat pre, Ns021 said:

Hvala. 

Kad bude...  ne zavisi od nas, a ni od uvoznika ma koliko se mi ložili i pratili. 

Samo, da nas neki novi rat, ili nestašica ne ometu ;-) 

Podeli ovaj post

Cestitam, jedva cekam da vidimo Korolu ove boje u Solu

Podeli ovaj post

Srecno! Odlicna kombinacija :twothumbsup:

Podeli ovaj post

Jedina bolja od Crvene LUNA corole je Crvena SOL corolla.  :japan4life:

Cekam fotke.

• Upvote 1

Podeli ovaj post

On 25. 5. 2026. at 15:17, Ns021 said:

noć 10-11 jun, notofikacija, buđenje... Automobil ušao u proizvodnju

Podeli ovaj post

I tvoja je noćna ptica kao moja :thumbcool:mene je tako ujutru iznenadila notifikacija od 2 i nesto ujutru. Ja još čekam da stigne u Kopar. Trebala je 7.juna, pomerili su na 14.jun.

• Upvote 1

Podeli ovaj post

On 12. 6. 2026. at 19:10, Ns021 said:

I tvoja je noćna ptica kao moja :thumbcool:mene je tako ujutru iznenadila notifikacija od 2 i nesto ujutru. Ja još čekam da stigne u Kopar. Trebala je 7.juna, pomerili su na 14.jun.

jeste, noćna ptica, valjda da bude u skladu sa vlasnikom.

jutros je stigla poruka da je finiširana proizvodnja

No danas stiže nova poruka i da je napustila fabriku i otišla na transport.

Tako da pozitivno uzbuđenje počinje da raste , a bogami i doza nestrpljivosti se javlja ;-)

progres corolla 001.jpg

Podeli ovaj post

Meni su danas javili da je auto stigao u Kopar :thumbcool: možeš ih nazvati da pitaš koji je procenjen datum dolaska u Kopar, imaju to u svojoj aplikaciji. Meni su rekli prilikom poručivanja 11. jun, pa kasnije 7. jun i na kraju je stigao 13.juna. Mada taj brod i jeste stigao 11og, ali dok je auto ušao u sistem, danas su javili.

Podeli ovaj post

Društvo videh konačno crveni SOL u gradu pre neki dan i mogu vam reći da izgleda vrhunski.

Podeli ovaj post

Ja sam do sad video par njih u SOL paketu (uglavnom tamno siva, crna) i stvarno te 17ice felne izgledaju brutalno. A što se tiče moje metal oxide boje, nisam je još uživo video ni u jednom paketu opreme. Izgleda da ću morati da čekam preuzimanje, da je vidim prvi put uživo. :viber14:

Podeli ovaj post

pre 7 minuta, Ns021 said:

Ja sam do sad video par njih u SOL paketu (uglavnom tamno siva, crna) i stvarno te 17ice felne izgledaju brutalno. A što se tiče moje metal oxide boje, nisam je još uživo video ni u jednom paketu opreme. Izgleda da ću morati da čekam preuzimanje, da je vidim prvi put uživo. :viber14:

Aha ti si uzeo metal oxide, to je tek zanimljiva i hrabra boja, nju nisam video do sad uzivo osim na slikama kod jednog formurasa (ovde https://www.toyotaclub.rs/forums/topic/10138-novi-korolinjo/?tab=comments#comment-142074).

U kom paketu? 

Podeli ovaj post

U sol paketu. Treba da stigne za 10-15 dana. Tu sam i ja video slike, ali je tema ostala nezapažena (valjda je u pogrešnoj sekciji napravljena tema). Mislim da je boja takva ili se nekom baš sviđa ili ne, nema između. Prvo sam gledao onu plavo-zelenu, ali mislim da je ova boja zahvalnija za održavanje.

Podeli ovaj post

pre 1 minut, Ns021 said:

U sol paketu. Treba da stigne za 10-15 dana. Tu sam i ja video slike, ali je tema ostala nezapažena (valjda je u pogrešnoj sekciji napravljena tema). Mislim da je boja takva ili se nekom baš sviđa ili ne, nema između. Prvo sam gledao onu plavo-zelenu, ali mislim da je ova boja zahvalnija za održavanje.

Mislim da ce biti jedinstvena u SOL paketu u toj boji, bas jedva cekam da viidm slike.

Podeli ovaj post

Kačim u mojoj temi, čim stigne.:thumbup:

Podeli ovaj post

On 13. 6. 2026. at 20:26, Ns021 said:

Meni su danas javili da je auto stigao u Kopar :thumbcool: možeš ih nazvati da pitaš koji je procenjen datum dolaska u Kopar, imaju to u svojoj aplikaciji. Meni su rekli prilikom poručivanja 11. jun, pa kasnije 7. jun i na kraju je stigao 13.juna. Mada taj brod i jeste stigao 11og, ali dok je auto ušao u sistem, danas su javili.

vratio se taj već na ukrcaj u Tursku :D

pratimo ;))Screenshot_20260617_184018.jpg

Podeli ovaj post

Prati Neptune Kefalonia, Iliad, Ithaki. Uglavnom ti brodovi dovoze Tojote :viber14:

U mom slučaju kad je auto stigao u luku, posle jedno 3-4 broda se moja Tojota ukrcala. Nadam se da će tvoja brže. Na kraju je stigla sa Ithaki-jem.

• Upvote 1

Podeli ovaj post

JOš malo pa stiže u svoj novi dom :)

Po obećanju dilera, iduće nedelje preuzimanje
Sreća, sreća radost !

• Like 1

Podeli ovaj post