laki72 892 Napisano Maj 25 (edited) Pokrenut nalog za proizvodnju mog budućeg ljubimca na četiri točka, pa i ja pokrećem temu. Izmenjeno Maj 25 od laki72 Podeli ovaj post Link to post
TcS 152 Napisano Maj 25 Dobrodošli na Toyota club Serbia forum Želimo Vam prijatan boravak. Podeli ovaj post Link to post
Ns021 18 Napisano Maj 25 Čestitke! Meni je prošlo otprilike 3 nedelje od tog momenta do proizvodnje. 1 Podeli ovaj post Link to post
kefa 24 Napisano Maj 25 Uf crvena SOL brutalna kombinacija, odličan izbor. Je l si uspeo da uhvatiš cene pre povećanja? 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 892 Napisano Maj 25 pre 58 minuta, kefa said: Uf crvena SOL brutalna kombinacija, odličan izbor. Je l si uspeo da uhvatiš cene pre povećanja? Da, uplatio sam depozit i završio sve u vezi kredita još u aprilu. Sad za neki dan stiže mi za uplatu 1. rata otplate kredita. 1 sat pre, Ns021 said: Čestitke! Meni je prošlo otprilike 3 nedelje od tog momenta do proizvodnje. Hvala. Kad bude... ne zavisi od nas, a ni od uvoznika ma koliko se mi ložili i pratili. Samo, da nas neki novi rat, ili nestašica ne ometu ;-) Podeli ovaj post Link to post
wize 10 Napisano Maj 25 Cestitam, jedva cekam da vidimo Korolu ove boje u Solu Podeli ovaj post Link to post
Crni_Sine 47 Napisano Jun 7 Jedina bolja od Crvene LUNA corole je Crvena SOL corolla. Cekam fotke. 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 892 Napisano Jun 12 On 25. 5. 2026. at 15:17, Ns021 said: Čestitke! Meni je prošlo otprilike 3 nedelje od tog momenta do proizvodnje. noć 10-11 jun, notofikacija, buđenje... Automobil ušao u proizvodnju Podeli ovaj post Link to post
Ns021 18 Napisano Jun 12 I tvoja je noćna ptica kao moja mene je tako ujutru iznenadila notifikacija od 2 i nesto ujutru. Ja još čekam da stigne u Kopar. Trebala je 7.juna, pomerili su na 14.jun. 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 892 Napisano Jun 13 On 12. 6. 2026. at 19:10, Ns021 said: I tvoja je noćna ptica kao moja mene je tako ujutru iznenadila notifikacija od 2 i nesto ujutru. Ja još čekam da stigne u Kopar. Trebala je 7.juna, pomerili su na 14.jun. jeste, noćna ptica, valjda da bude u skladu sa vlasnikom. jutros je stigla poruka da je finiširana proizvodnja No danas stiže nova poruka i da je napustila fabriku i otišla na transport. Tako da pozitivno uzbuđenje počinje da raste , a bogami i doza nestrpljivosti se javlja ;-) Podeli ovaj post Link to post
Ns021 18 Napisano Jun 13 Meni su danas javili da je auto stigao u Kopar možeš ih nazvati da pitaš koji je procenjen datum dolaska u Kopar, imaju to u svojoj aplikaciji. Meni su rekli prilikom poručivanja 11. jun, pa kasnije 7. jun i na kraju je stigao 13.juna. Mada taj brod i jeste stigao 11og, ali dok je auto ušao u sistem, danas su javili. Podeli ovaj post Link to post
kefa 24 Napisano Jun 15 Društvo videh konačno crveni SOL u gradu pre neki dan i mogu vam reći da izgleda vrhunski. Podeli ovaj post Link to post
Ns021 18 Napisano Jun 15 Ja sam do sad video par njih u SOL paketu (uglavnom tamno siva, crna) i stvarno te 17ice felne izgledaju brutalno. A što se tiče moje metal oxide boje, nisam je još uživo video ni u jednom paketu opreme. Izgleda da ću morati da čekam preuzimanje, da je vidim prvi put uživo. Podeli ovaj post Link to post
kefa 24 Napisano Jun 15 pre 7 minuta, Ns021 said: Ja sam do sad video par njih u SOL paketu (uglavnom tamno siva, crna) i stvarno te 17ice felne izgledaju brutalno. A što se tiče moje metal oxide boje, nisam je još uživo video ni u jednom paketu opreme. Izgleda da ću morati da čekam preuzimanje, da je vidim prvi put uživo. Aha ti si uzeo metal oxide, to je tek zanimljiva i hrabra boja, nju nisam video do sad uzivo osim na slikama kod jednog formurasa (ovde https://www.toyotaclub.rs/forums/topic/10138-novi-korolinjo/?tab=comments#comment-142074). U kom paketu? Podeli ovaj post Link to post
Ns021 18 Napisano Jun 15 U sol paketu. Treba da stigne za 10-15 dana. Tu sam i ja video slike, ali je tema ostala nezapažena (valjda je u pogrešnoj sekciji napravljena tema). Mislim da je boja takva ili se nekom baš sviđa ili ne, nema između. Prvo sam gledao onu plavo-zelenu, ali mislim da je ova boja zahvalnija za održavanje. Podeli ovaj post Link to post
kefa 24 Napisano Jun 15 pre 1 minut, Ns021 said: U sol paketu. Treba da stigne za 10-15 dana. Tu sam i ja video slike, ali je tema ostala nezapažena (valjda je u pogrešnoj sekciji napravljena tema). Mislim da je boja takva ili se nekom baš sviđa ili ne, nema između. Prvo sam gledao onu plavo-zelenu, ali mislim da je ova boja zahvalnija za održavanje. Mislim da ce biti jedinstvena u SOL paketu u toj boji, bas jedva cekam da viidm slike. Podeli ovaj post Link to post
laki72 892 Napisano Jun 17 On 13. 6. 2026. at 20:26, Ns021 said: Meni su danas javili da je auto stigao u Kopar možeš ih nazvati da pitaš koji je procenjen datum dolaska u Kopar, imaju to u svojoj aplikaciji. Meni su rekli prilikom poručivanja 11. jun, pa kasnije 7. jun i na kraju je stigao 13.juna. Mada taj brod i jeste stigao 11og, ali dok je auto ušao u sistem, danas su javili. vratio se taj već na ukrcaj u Tursku :D pratimo Podeli ovaj post Link to post
Ns021 18 Napisano Jun 17 Prati Neptune Kefalonia, Iliad, Ithaki. Uglavnom ti brodovi dovoze Tojote U mom slučaju kad je auto stigao u luku, posle jedno 3-4 broda se moja Tojota ukrcala. Nadam se da će tvoja brže. Na kraju je stigla sa Ithaki-jem. 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 892 Napisano utorak u 16:55 JOš malo pa stiže u svoj novi dom Po obećanju dilera, iduće nedelje preuzimanje Sreća, sreća radost ! 1 Podeli ovaj post Link to post