Jump to content
zokac

Toyota Corolla Sedan Hybrid 1.8

Recommended Posts

Pozdrav svima. Trenutno sam vlasnik Corolle Sedan benzinca 1.6 2018 godiste. Porucena je Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid u Sol paketu opreme. Sadasnja Corolla sluzi odlicno . Ima 80 000 km na satu. Nadam se da ce i nova ostaviti isti utisak.

• Like 1

Podeli ovaj post

Dobrodošli na Toyota club Serbia forum :dobrodosli:

Želimo Vam prijatan boravak.

Podeli ovaj post

Čestitke za dolazeće vozilo !

:) 

Podeli ovaj post

Hvala :) 

Pitanje za admina ili ako neko drugi zna. Kada udjem u odgovarajucu temu ne mogu da se krecem izmedju stranica foruma i ne znam zasto je to tako? Isto je i na racunaru i na telefonu. Da li je potrebno neko odobrenje naloga, ili je nesto drugo u pitanju? Poslao sam i pp ali nisam dobio odgovor.

Podeli ovaj post

Forum je neodržavan poslednjih x godina... 

Podeli ovaj post

Napisano (edited)

Kursor misa na zeljenu stranicu pa desni klik "Open link in new tab" onda ce da ti otvori. Pricam za racunar. Ako neko zna jos neki nacin.... 

Izmenjeno od PetarSol
  • Upvote 1

Podeli ovaj post

pre 2 sati , PetarSol said:

Kursor misa na zeljenu stranicu pa desni klik "Open link in new tab" onda ce da ti otvori. Pricam za racunar. Ako neko zna jos neki nacin.... 

Isto i preko mobilnog...

Podeli ovaj post

Može i na kraj linka da se doda /?page=10 (stranica 10 npr ili bilo koja druga zeljena)

Podeli ovaj post

Super. Hvala na pomoci!

Jedno pitanje, kada gledam spisak opreme za Corollu pise u specifikaciji: Klima uređaj sa mogućnošću daljinskog upravljanja. Da li upravljanje klima uredjajem daljinski preko mobilnog telefona funkcionise u Srbiji i ako funkcionise da li je besplatno?

Podeli ovaj post

Mislim da je ta mogućnost dostupna za hibrid modele preko toyota aplikacije. Ali oni imaju razne pakete preplata gde mozes mesecno ili godisnje da se preplatis. Najbolje da vidis sa dilerom svakako da li je dostupno za nase trziste. Moguce da na pocetku bude besplatno (kao sto je npr fabricka navigacija 4 godine besplatna).

Podeli ovaj post

Da li to za fabricku navigaciju jos uvek vazi? Koliko vidim fabricka navigacija je sada dostupna samo u Executeve paketu opreme.

Podeli ovaj post

Meni su rekli da dobijam 4 godine besplatno. Naručio sam u sol paketu krajem marta. Ali svakako kažu da nije nešto posebno, gmaps odrađuje posao.

Podeli ovaj post

Hvala  
Pitanje za admina ili ako neko drugi zna. Kada udjem u odgovarajucu temu ne mogu da se krecem izmedju stranica foruma i ne znam zasto je to tako? Isto je i na racunaru i na telefonu. Da li je potrebno neko odobrenje naloga, ili je nesto drugo u pitanju? Poslao sam i pp ali nisam dobio odgovor.
Isti problem imam preko browser-a, ali sam onda instalirao Tapatalk aplikaciju, i tu nema problema da povuče sve kako treba.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Podeli ovaj post