Jump to content
Vladimir

Specifikacija Urban Cruiser-a

Recommended Posts

        Spoljašnost i unutrašnjost

 

 

    Osvojite ulice *****kterističnom oštrinom Urban Cruisera i impresivnom pojavom na putu. Nova prefi njena spoljašnjost je kompaktna, robustna i dinamična. Uvek spreman za avanturu, sa oštrim detaljima,

nabijenim lukovima točkova, 16” naplacima i širokim stavom. Njegove oštre linije spremne su za osvajanje bilo kojeg grada. Iskažite svoje snove uz dinamično upravljanje, izuzetno glatke promene brzina i moćne performanse. Savladajte nemirne puteve uz AWD pogon. Napredna tehnologija koja aktivira pogon na zadnje točkove radi nepokolebljive stabilnosti.

 

 

   

urban1.jpg

 

 

    Unutrašnjost odiše kvalitetom izrade, prefinjenošću samih materijala i dizajnom. Sa svoje tri varijente active i executive ponudiće raznovrsnost i najprobirljivijim i bajzahtevnijim kupcima. U pravom duhu Urban Cruisera, Toyotin asortiman paketa dodatne opreme vam daje slobodu da budete svoji. Budite elegantni, praktični ili najmoderniji, baš onako kako želite. Kako bi postigli niže emisije i “zelenija” vozila na našem putu ka potpuno ekološkom automobilu, neophodno je meriti napredak. Toyota je stoga razvila Ecological Vehicle Assessment System (sistem ekološke procene vozila) ili ECO-VAS. Ovaj sveobuhvatni pristup procenjuje celokupan životni ciklus vozila u pogledu uticaja na okolinu, počevši od ranih faza razvoja, pre stvarne proizvodnje vozila. Urban Cruiser je dizajniran i konstruisan tako da je održavanje svedeno na minimum. Postoji manji broj delova kojima je potreban servis, a i oni su vrlo trajni, kako bi se produžio servisni interval. Jednako važno je i to što je tehnologija Urban Cruisera kreirana tako da bude lako dostupna, te je vreme utroška radne snage tokom servisiranja svedeno na minimum. Sve navedeno je kombinovano sa visokokonkurentnom cenom Toyotinih rezervnih delova, pa je u potpunosti osigurana najniža cena održavanja vašeg Urban Cruisera u idealnim radnim uslovima.

 

 

   

urban2.jpg

 

 

    Specifikacije

 

 

    Boje

 

 

   

specurban1.jpg

 

 

   

specurban2.jpg

 

 

   

specurban3.jpg

 

 

   

specurban4.jpg

 

 

   

specurban5.jpg

 

 

   

specurban6.jpg

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Podeli ovaj post


Link to post
Gost
This topic is now closed to further replies.

×